- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: isellcomod. Висота: 36.1. Глибина: 40.3. Ширина: 140. Колір: Венге темний
Швидка доставка і хороша якість матеріалів, але жахлива інструкція. Уважно дивіться на зображення зібраної тумби перед тим як слідувати інструкції
- Переваги:
- Якість матеріалів
- Недоліки:
- Інструкція
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: isellcomod. Висота: 36.1. Глибина: 40.3. Ширина: 140. Колір: Бетон
Побиті дошки швидко замінили, тумба хороша за свої гроші
- Переваги:
- Сервіс та працівники які швидко виправили недоліки.
- Недоліки:
Я не знаю, хто саме так накосячив, чи сам магазин чи наша доставка нової пошти. Збиті кути якраз, ще й на лицьовій стороні.
Бо батьки кажуть, що упаковка була потрепана. Трохи розчарування.- Переваги:
- Ціна та оперативність магазину
- Недоліки:
- Показані на фото
- Євгеній Р***Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Висота: 36. Глибина: 40. Ширина: 140. Колір: Дуб Сонома
Хороша тумба, надійно спакована, легко збирається, не дорога
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Висота: 36. Глибина: 40. Ширина: 140. Колір: Дуб Сонома
Можу рекомендувати продавця. Тумба прийшла швидко, все відповідає опису. Була певна ситуація з комплектацією, дуже швидко все вирішилося, без додаткових витрат. Приємно.
- Переваги:
- Досить симпатична та вмістка, відповідає опису та характеристикам
- Продавець Morelos Official
Вітаємо, дякуємо за замовлення!
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: F&HouseStore. Висота: 36.1. Глибина: 40.3. Ширина: 140. Колір: Дуб Сонома
Дуже хороша якість, швидка відправка, замовила дві. Трохи занизькі, поставили одна на одну, можна придумати вище ніжки. Економ варіант. Або для невеличкої кімнати.