Відгуки покупців про USB Bluetooth аудіо передавач 5.3 на телевізор одночасне підключення двох пристроїв для PC TV PS5 PS4 ігрових пристроїв Android PAVLYSH IL-92
Є в наявності
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: kostor
Через юсб звук не йшов, можливо телевізор не підтримував, а через кабель в комплекті працює.
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Дійсно, деякі моделі телевізорів можуть не підтримувати передачу звуку через USB, оскільки USB у них призначений лише для читання даних або живлення пристроїв. Саме тому в комплекті ми додаємо AUX-кабель для підключення через аудіовихід, що й забезпечує стабільну роботу трансмітера. Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Підключився, все працює, поки норм.
- Поліна Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купила не собі, але користувач задоволений. Каже все чудово працює.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный качественный адаптер! Ничего лишнего, все работает, никаких нареканий
- Богдан Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добре! Адаптер справляється зі своїм функціоналом. 5/5
- Ліза Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює як треба.
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добре працює, проблем не виникало
- София Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює відмінно
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все хорошо, работает, НО! для аналогового входа необходимо использовать только ТРЕХКОНТАКТНЫЕ кабели! Иначе работать не будет! (В комплекте идет полуметровый, трехконтактный шнурок) Также при использовании внешнего аналоговогосигнала, передавасься будет только он! А по USB будет только получаться питание!
Включил, дважды нажал на верхнюю кнопку связи, тогда достаете из кейса подключаемые наушники (но все предыдущие их источники дрлжны быть выключены!) - происходит конект, пепемигивание индикации и все работает!
Качество звука пока не выверял, но по быстрой проверке - для рядового человека будет норм.
Брать можно, хотя цена могла бы быть и пониже!- Переваги:
- Передача внешнего аналогового сигнала
- Недоліки:
- Работает только с трехконтактными кабелями! Кабели с каналом микрофона работать не будут!
Цена.
Жаль что нет поддержки ААС! На SBC связь получается похуже, а APTX поддерживается не всеми устройствами
- Марта Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купила чоловіку, каже все супер, задоволений. Дякую за класний сервіс!
- Эдик Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Підключається, працює, все ок.
- Василь А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює, в работі влаштовує.
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороша річ. Працює ідеально, підключається до тв без проблем.
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
не підєднує навушники sony xm3 тому повернення товару
- Переваги:
- В цілому все норм працює
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Виктор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Артём П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Він непоганий, бо коли я брав звичайний адаптер за 300 грн, то звук лагав, мікшер давав баги. З цим розривів зв'язку не помічав. Приходиться тільки "перепарювати" адаптер і навушники при підключені іншого адаптеру вже для джойстика, але то таке.
- Переваги:
- Цілком непоганий звук без багів навіть у жебраковому SBC.
- Недоліки:
- Злітає з'єднання при під'єднані нових адаптерів до ПК, тому що сам пєррінг між адаптером і дивайсом проходе не на компі ручним методом, а суто між ними під час подвійного пошуку дивайсу.
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Артем, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: kostor
Чудовий пристрій. Працює з телевізором без проблем - вставив та полетів. В комп'ютері те ж саме, навіть 3,5 не треба, вставив в юсб і погнав слухати. Якість звуку шикарна, як не дивно краще грають ніж через кабель. Є індикатор, який показує використовуваний в даний момент кодек передачі звуку, а також окремий на приєднання, парування і тп. Короче як казав "класик" - це скарб.
- Переваги:
- Працює як треба
- Недоліки:
- Немає РЕБ для безпілотників
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Володимр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- ХАБАРОВ А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
передатчик воткнул в SONY. Коннэктит с двумя разными приёмниками одновременно. Выбирает автоматический лучший режим передачи звука. Качество звучания зависит от подключенной акустики. Напр. BLueDio V2 по 6 (шесть) динамиков в наушнике.
- Переваги:
- наконец то блютуз передатчик для ТВ. Ходишь по дому и занимаешься своими делами.
- Недоліки:
- надо выдумать
- евгений с***
З новим Роком. А який щоб з д/у?
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Повернув до працює дуже повільно і погано. Під’єднанував до PlayStation5 звук видає в поганій якості та ще й з запізненням.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже повільній і низька якість звуку
- ХАБАРОВ А***
в PlayStation5 свой блютуз на две пары блютуз PlayStation5 дорогих стэрэо
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Покупал для пк. ОС винда 11ка. Адаптера не видит, всевозможные драйвера утилитки перепробовал - не работает.
- Переваги:
- Антена
- Недоліки:
- Не работает
- Продавець My Yellow
Шановний Тарас. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Тамара И***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Супер передатчик, все хорошо функционирует, благодарствую