Відгуки покупців про Комп'ютерні колонки RIAS FT-202 2.1 9W Blue (3_00454)

Оцінка користувачів 4/5
  • Григорий Д***

....

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    ну какие если не повезет будут скрипеть шуметь если как у меня то все ок лишь бы звук был
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Доволі приємні на вигляд, мініатюрні колонки для ПК. Дуже легкі. Для негучного перегляду відео, фільмів і тд - згодяться, але для меломанів і людей, кому треба якісний звук - не підійдуть. Звук доволі 'плоский', бас на сабі дуже слабкий, але було б помилково від такого цінового сегменту вимагати більшого. Також помітив, що коли викручуєш звук на 50% і вище - він починає перериватись і прямопропорційно до збільшення гучності - зникає. Я не знаю, чи проблема в колонках, чи в звуковій карті (в мене інтегрована від материнської плати), але, по правді, розбиратись не хочу, бо всеодно звуку і до 50% вистачає для моїх завдань. В будь якому випадку - за таку ціну їх варто купувати, якщо ставити перед даними колонками адекватні завдання :)

Переваги:
    Ціна, вигляд
    Недоліки:
    При 50%+ від максимальної гучності звук зникає
  • Тамара Ч***

Колонки супер

• Павло

Колонки как колонки.
    После прочтения комментов, ожидал лучшего звучания. Учитывая, что комменты эти на столько восторженные.
    По факту: Обычное звучание, ничем не отличается от обычных колонок со встроенным сабвуфером в ценовом сегменте до 400 грн.
    Данный набор предназначен для " тихого " проигрывания контента. Басса в стоке - маловато. Увеличивал софтом.

В целом, нормас пищалки. Каналы левый правый работают адекватно. Худо бедно регистрация шагов - работает. Для офлайн игр и спокойного гейминга - устраивает. Брал как временное решение.

Обязательно подкрутите в Винде герцовку звука и встроенные плагины повышения низких частот.

Недоліки:
    Сабвуфер слабоват. Короткие провода между колонками.
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Baksheesh. Колір: Black

Добра якість за ці гроші

Переваги:
    Компактні, досить гучні, добрі баси
    Недоліки:
    Мені дістався бракований екземпляр – без стерео звуку (обидва сателіти звучали однаково).
  • Светлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Звук отличный ,как за такие деньги!!!!Рекомендую!!!

• Валерий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Хорошие колонки за свою цену

• Лілія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Спасибо продавцу,что отправили повторно,к сожалению не смогли забрать с первого раза
    Колонки виглядять очень качественно,звучат хорошо,претензий никаких нет,спасибо еще раз

• Андрей Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Blue

Проблему вирішено

В колонках постоянный скрипяще-свистящий звук не зависящий от того есть воспроизведение или его нет... Невозможно пользоваться.

Переваги:
    Наверное цена
    Недоліки:
    Постоянный скрип и свист
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Андрій! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання!

• Cергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir

Колонки супер,звучність гарна,навіть не очікував що за такі гроші можна придбати такі ,дякую !

Переваги:
    Якість,ціна