- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Дуже смачний борщ. Просто 10 з 10. Досить багато м'яса. Не пожалкував що замовив, шкода що тільки так мало. Обов'язково замовлю ще у слідуючий похід.
Дуже раджу.- Переваги:
- Смачно, швидко.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Несподівано дуже ситний та смачний борщ.
Буду замовляти ще.
Терміни придатності в нормі.- Переваги:
- Вкус
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 50
Борщ смачний. Так, на жаль шматочки не цільні, схоже на рідке рагу по консистенції, але це ж сублімат і це ніяк не впливає на смак. Як на мене все чудомо і дуже смачно. Дякую. По солі мені все супер.
- Переваги:
- Дуже смачно
- Недоліки:
- Ні
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за відкук, нам дуже сподобалось що ви оцінили смакові якості нашого борщу! Такий смак, саме завдяки 100% сублімованої страви. Нажаль, деякі виробники вказуючи "сублімат" діскредітують цю назву, так як страва потрібна бути повністю сублімованої, а не частково, чи повністю сушеною. Також, відповімо вам про шматочки, чому вони не великі, як робимо зазвичай ми дома. Це, найсправді, для зменшення об'єма пакета. Якщо шматочки великі то і об' єм збільшується, що не дуже зручно коли кладеш пакети в наплічник чи сумку. Головне в наших стравах це смак і якість інгредієнтів! Ще раз дякуємо вам за зворотній зв'язок, за не байдужість! Гарного дня вам і настрою!
- Олександр С***
Дякую Вам за відповідь. Я так потім і подумав стосовно об'єму. Що ж, смак і справді супер. Як раз те чого очікував те і отримав. Дякую за якісний продукт.
- Надія І***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Вдруге замовляємо продукцію цього виробника і вдруге з приємністю відмічаємо, як добре у них налагоджена менеджерська робота: оперативно, чітко,вчасно. Якістю продуктів задоволені. Невеличке побажання, по можливості, розширити асортимент гарнірів до других страв. Найкращі побажання виробнику продукції «Харчі».
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Гарна робота компанії: все прийшло вчасно, швидко, коректно.
Продукти якісні, смачні. Зручно для використання в польових умовах.
Корисна річ, якщо не має змоги приготувати їжу.
Надійний спосіб забезпечити себе їжею у військових умовах, коли доступ до традиційної
їжі обмежений. - Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Смачно. Швидко готувати. Незамінний у дорозі.
- Наталья Є***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Відправляла хлопцям на передову. Сказали що дуже смачно
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за довіру до нашого бренду! Слава Україні!
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
За свою ціну дуже достойна якість і смак
- Переваги:
- Адекватна ціна
- Козняков А***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 50
Борщ супер, вкуснейший. Возможно, кому-то покажется дороговато, но поверьте, оно того стоит
- Переваги:
- Вкус
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Все супер!
- Переваги:
- Смачно
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Прочитали багато хорошихвідгуків про борщ, але насправді він не смачний, навіть не доїли до кінця, можливо потрібно додавати більше води (додали, як зазначено в інструкції). Вдруге однозначно не замовимо
- Недоліки:
- Не дуже смачно
- Продавець HARCHI SELLER
По оцінкам нашого відділу маргкетинга, наші сушені продукти, та саме ця позиція, має великий попит на цьому маркетплейсі. В чому різніця між іншими виробниками? 1-ВИСОКА ЯКІСТЬ складнеків.(багато інгредієнтів, борщ таким чином густий, як на фото, а не рідкий, як у інших. 2-НЕМА ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ, які є у інших виробників. 3 - ЦІНА НАЙНИЖЧА, тому що ми продаємо його, ну дуже багато ! Якщо би він не сподобався більшості покупців, ми не змогли би робити такі низьку ціну. Ми зароблюємо не високою націнкою, як інші, а обсягом продажів. Також,спробуйте наш100% Сублімований БОРЩ -Харчі! Це ТОП!
- Єлизавета П***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Взяли в похід, але за весь час змогли з'їсти лише 3шт, все однакове і Харчі і інші виробники не сподобались. Вони то, я так розумію, корисні і натуральні, але їсти важко, можливо той смак дає морква і цибуля, але то вже невідомо.
- Переваги:
- Все прийшло вчасно, продавець відповідальний, нарікань нема
- Недоліки:
- Їсти можно але дуже не смачно, щоб не обрали все на один смак.
- Продавець HARCHI SELLER
Спробуйте наші 100% Сублімати. Такі сублімати робимо тільки ми і ніхто інший, Вони вам обов'язково сподобаються.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 50
Саме цікаве, що коли мені вперше пригостили, я не повірив, що це сублімат. Тестував звичайну сушку але різницю не знав тому що не спробував справжній сублімат. Так ось, думав, що товарищ зварив цей борщ))) Але ні, він потім показав мені цей пакет з Харчі 100% субліматом борщу і для мене це було дивно, як? Але, технології йдуть вперед і ось ця марка Харчі дуже швидко освоїла цю технологію. Упаковка сама дуже сучасна і зручна. Мені все у них подобається. Друзі, коїх багато, вже давно тільки їх і беруть в походи та подорожі. Ми періодично передаємо Харчі хлопцям на фронт, борщ цей, у них №1 по попиту! А ще, з'явилось у них до борщу, сублімована сметана, цибуля та часник. Це взагалі, разом просто делікатес! Смакотища !!!! Аж слюна пішла......)))
- Переваги:
- супер смачно!!!
- Недоліки:
- нема
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за відгук!
- Алина Ф***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Понравился очень вкусный
- Переваги:
- очень вкусный
- Недоліки:
- нету
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за відгук!
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
На відміну від їх конкурента, який продає в більш чим 2 рази дорожче, цей борщ хоча і має сушені складникі, але він на багато смачніший чим у інших. Я той, не буду казати у кого, коли купив то вилів взагалі і подумав що все вони такі. Але ж ні. Є как цей борщик, ну справжній топчик!!!
- Переваги:
- дуже смачно!
- Недоліки:
- нема
- Продавець HARCHI SELLER
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER
Ніколи не міг подумати, що буває такі продукти. Сметана перетворюється в справжню сметану і ії не можна відрізнити від справжньої, а цибуля сублімат така зелена як на столі лежить але суха. Додаємо воду і о чудо все має такий самий смак і запах як у свіжому вигляді! Буває таке чудо! З 100%сублімованим борщем від "Харчі, в самий раз!
ДУУУУУЖЕ СМАЧЧЧЧНО!!!!!!!- Переваги:
- новий продукт на ринку та смачний дуже!!!!
- Недоліки:
- нема
- Продавець HARCHI SELLER
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Смачно, сподобалось, рекомендую!
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER
Давно було бажання спробувати цей борщ, який мені рекомендували друзі. В решті решт, коли отримала 100% сублімований борщ Харчі, одразу і заварила, додала сметану, цибулю, часник з їх набіру "До 100% сублімату борщу". Що вам казати, це просто супе-смачно! Не очікувала, що буде відчутно запах, тільки що звареного борщу, а в ньому шматки соковитої свинини, рецепт як у моєї бабусі)). Але дивно, що це за така технологія, вперше таке бачу, почитаю про сублімацію в інтеренті. Виробникам- респект та ПОДЯКА!
- Переваги:
- дуже смачно!
- Недоліки:
- нема
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 50
Давно було бажання спробувати цей борщ, який мені рекомендували друзі. В решті решт, коли отримала, одразу і заварила, додала сметану, цибулю, часник з їх набіру "До борщу". Що вам казати, це просто супе-смачно! Не очікувала, що буде відчутно запах, тільки що звареного борщу, а в ньому шматки соковитої свинини, рецепт як у моєї бабусі)). Але дивно, що це за така технологія, вперше таке бачу, почитаю про сублімацію в інтеренті. Виробникам- респект та ПОДЯКА!
- Переваги:
- дуже смачно!
- Недоліки:
- нема
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 50
Це був перший сублімований продукт який куштували, неочікувано виявився дуже смачним. Рекомендую, дуже смачно, вразили цілі куски мяса і овочів! В порівнянні з іншими виробниками виявився дорожче, але якість перемогла ціну.
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо вам, Роман! Це дуже добре коли саме наші 100% сублімовані продукти, ви спробували саме у нас. Бувають випадки, коли спробують у інших компаній і це, назавжди псує бажання їх купувати взагалі, настільки не смачний і не за свої гроші пропонують виробники. Ми задаємо душе високу планку в якості та смаковим властивостям продукту і робимо взагалі унікальні продукти на ринку України ! До речі, до борщу є в продажу набір з сублімованими: часником, зеленою цибулею та сметаною. Обов'язково спробуйте, це взагалі дуже смачно!
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Смачно, все супер
- Орест З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Хоча, я перед цим їв їх сублімований борщ, шо просто є шедевр кулінарії і ще Том Ям суп, смачно ще як!!! Але, цей борщ дешевше, їсти його теж можна щей й як! Смачно разом з салом звісно :)) Слава Україні!
- Переваги:
- смачно, поживно!
- Недоліки:
- нема
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Я з'їла його з задоволенням. Я теж варю борщ но то дома, а коли нема де зварити, то цей варіант мене влаштовує повністю. Ціна не дорога, завжди де можна знайти горячу воду, можна не залишитись голодним і заварити швидко борщик)
- Переваги:
- Смачно, швидко готується!
- Недоліки:
- нема
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Вкус не очень, сложно было доесть, сравниваю борщом из пайка ВСУ который как раз очень вкусный
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за відгук! Бачимо, що вам сподобалась картопля, а комусь вона не подобається. У всіх різні смаки. Вот ви порівнюєте з борщом з ВСУ пайка, так він просто зварен і всьо) А нас щоб зробити, треба ще його висушити. А якщо справедливо, то порівнювати треба однакові по процесу виробництва продукти, а не, наприклад рибу свіжу з консервою рибною
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Дуже смачно!!! Я відправляв і раніше і зараз хлопцям на фронт, та вони дуже хвалили продукти від «Харчі». Звісно треба правильно готувати. Відкрити, перемішати, залити окріп, перемешуючи вміст, зачинити та зачекати 20-30 хвилин. Тоді все добре вбирає вологу та смачно виходить страва. Якщо все «по-бистрячку», то шматочки можуть бути жорсткими. Якщо ти не глупий, то читай інструкцію і все гарно готуєтьмя та смакує!
- Переваги:
- Смачна їжа!
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Дуже не смачно. Абсолютно не сподобалось. Частина інгредієнтів хрустить на зубах. Можливо за дуже скрутних умов їли б що завгодно, але хлопцям на передову таке не куплятиму.
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Абсолютно несмачно
- Продавець HARCHI SELLER
Вітаємо, шановний споживач! Ви один на тисячу інших наших споживачів кому сподобалась наша їжа. Нам прикро, що так сталося. Дуже багато є інших виробників і вам варто спробувати знайти свою улюблену їжу типа Мівіни або Ролтон до якої ви вже звикли. і їсте. Це ващ особистий вибір. Дякуємо, що повідомили нам про це!
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Понимаю, что это походный вариант, но он густой, чувствуются все компоненты, мелко, но сильно порезано все, но это даже плюс чем минус. На морозе просто залетает !!!
- Переваги:
- Вкусный борщик!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
- Писковой А***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Отличный, нужно заливать больше воды чтоб был как суп
- Тарас Л***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
В целом мне борщ не понравился, очень. Половину даже осилить не смог, вылил и лег спать голодный. Возможно из-за вкуса фасоли, которую я не люблю. Есть у Харчі блюда вкуснее
- Переваги:
- Всё очень мелко порезано
- Недоліки:
- Много фасоли
- ане И***
Зачем писать такие коментарии? Я люблю фасоль и должен пройти мимо этого продукта , увидев три звездочки? Читайте состав и не берите, то что Вам "не заходит"
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Дуже виручає, коли не працює їдальня, а без борщу ні як. Залив окропом, почекав 10 хвилин і вуаля!
- Переваги:
- Дуже просто, зручно та їстівне.
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
За таку невеличку ціну, ви маєте дуже гарну страву, смачну та поживну. В подорожі вам як ніяк знадобиться щоб поїсти. Мені подобається якість субліматів цього бренду Харчі та я особливо завжди їх рекомендую своїм друзям!
- Переваги:
- Дуже смачний борщ!
- Недоліки:
- нема
- Евген С***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Дам свою оцінку цьому продукту від бренду Харчі. По-перше, хочу сказати, що почав їсти таку їжу ще з 2015 року, коли така сушена їжа тільки з'явилася і саме цього виробника першого спробував, потім вже пробував і інших, але в кінці кінців їм тільки їжу бренду Харчі, так як для мене вона смачніша і це основний критерій мого вибору. У мене, в силу професії, є проблеми зі шлунком і всі їхні продукти мені заходять на ура!), хоча я дуже чутливий до різного роду хімії, це по-друге, по-третє то ціна, вона завжди менш і набагато ніж у інших виробників і на мій погляд реальніша!
Борщ це одне з моїх улюблених страв, інші бренди повний відстій( Пробував майже усіх!
Упаковка зручна, розривається з першого разу. Це якісь криві руки треба мати щоб не розірвати її) (читав жіночки відгук)
Що стосується переробки упаковки, вона переробляється! Кидайте її у відділ смітника "пластик", якщо сміття сортуєте, тільки чисту, митую.
Уце все!
Бажаю фірмі розвитку та процвітання!- Переваги:
- Усе на 100% +++
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
для похода можно юзать, дома - так себе, упаковка не понравилась (пробовала также гречку/картошку), держать/мешать неудобно, даже в кухонных рукавицах/перчатках, фольгированная упаковка, которая будет разлагаться сотни лет, сильно нагревается и вверх парует кипяток прямо на кисти/руки, картоху/гречу на дне размешать нереально до конца, лучше пересыпать в миску и потом запаривать, но второй раз не купила б, борщ можно (но мне пришлось добавить столовую ложку тушенки из холодильника, не хватало жирности и насыщенности вкуса), возможно лучше увеличить кол-во сушеного мелкого мяса или добавить в отдельном пакетике что-то для выбора жирности (как в мивине, но с нормальным составом), в идеале кусочек сала и сушеный чеснок ггг, борщ купила бы второй раз
- Переваги:
- портативно, быстро, просто, состав без "Е"
- Недоліки:
- пресно, постно, неэкологичная упаковка, неудобно держать/мешать когда заливаешь кипяток
- HARCHI S***
Здравствуйте Ольга, нам очень приятно, что вы так бережно относитесь к природе и заботитесь о том, чтобы упаковка разлагалась. Мы также заботимся о природе и обращаем ваше внимание на то, что наша упаковка подлежит вторичной переработке и ее когда вы надеюсь в мусор выбросите, вторично переработают
- HARCHI S***
Ваше замечание по поводу жирности, мы не добавляем как Мивина сухой пальмовый жир.Сало, извините добавлять не можем, вам лучше его взять с собой)
- Ольга Т***
упаковку загрязненную едой даже в европе мало где перерабатывают, а у нас даже системы сортировки по сути нету, кроме стекла и пластика (который врядли перерабатывается даже после сортировки). сравнение было с подобными "быстрыми" аналогами еды, думаю, что в "картонном" большом стаканчике (с ламинацией конечно ж) было бы и удобнее держать/мешать и не так горячо, правда транспортировать продукцию менее удобно и занимает больше складского места, и фольга больше "холодит" и наверное улучшает сроки/условия хранения продукта внутри. забыла еще написать про застежку и "открывашку", руками ни один пакет из трех до конца не открыла, дорывалось до средины максимум, приходилось юзать ножницы, и неудобно расстегивать застежку, после того как постояло (если захлопнуть нормально), потому что очень горячо и немного коротковато сверху между местом отрываи застежкой, по поводу жира - это думаю может быть и олийка подсолн/оливк, думаю можно протестировать. в целом идея походного индивидуального борща от укр производителя без услителей вкуса очень понравилась, если бы реализация была чуть лучше, то я бы еще взяла друзьям в европу на пробу в качестве сувениров, дешево и сердито (как направление для реализации, я так уже возила наборы для узвара), укр борщ - знаменитое блюдо, думаю даже иностранцы покупали бы из интереса в зоне вылета в борисполе, если разместить в точках с "нац/укр товарами", только чуть улучшить вкус/упаковку и заключить договора с точками на поставку, холодильник же даже не требуется, только англ на упаковке и все, удачи и развития вашей фирме!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Не понравился. Если покупать для похода - неплохо, но точно не кушать дома. Готовая порция как раз выходит на маленькую тарелку 300 мл. Выглядит хорошо, но на вкус отвратительно. Мяса не почувствовал.
- Переваги:
- Быстрая доставка, быстрота приготовления, красивый наваристый вид
- Недоліки:
- Очень невкусно по сравнению с домашним борщом
- M4U
Лучше чем дома конечно приготовить не получится, но в нашем борще есть конечно мясо и вы первый человек, который его не заметил, наверное быстро скушали)
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55
Подобной продукцией раньше не пользовалась, поэтому предупреждаю - это не как борщ, который сварит жена или мама...тут все очень маленькое (овощи и мясо), но борщ вполне съедобный и самое главное - очень сытный)) по крайней мере, мне чувства сытости хватило более чем на 6 часов...
- Переваги:
- простота приготовления
- Недоліки:
- не могу сказать