Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Крапельний полив для кімнатних рослин Wi Drop M12. Автоматичне капельне орошення на 12 рослин

Оцінка користувачів 3/5
  • Лілія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Ідея класна, але апарат одноразовий, на жаль. Купила в середині липня перед відпусткою, налаштувала, поїхала - все добре. Повернулась, просушила, поклала в коробку. В січні дістала, аби знову скористуватись, а воно не вмикається. І гарантія 6 місяців, "як раз"!
    Не раджу.

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Одноразовий
    • Продавець  Tsfania

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, але для того, щоб будь який прилад з аккумулятором слугував роками, його необхідно час від часу заряджати. Ми маємо багато відгуків багаторічної роботи данних приладів.

• Лілія Є***

Не треба вважати всіх навколо дурними. Пристрій і заряджений не працює, і від мережі не працює.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Купив перед від'їздом, під'єднав. Час покаже. Взагалі задумка хороша, раджу.

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Все налаштувала, працювало добре декілька днів, залишила автополив та поїхала у відпустку. Після приізду виявила, що автополив працював ще 3 дні максимум, судячи з води в баклажці, потім виключився. Знову запустити так і не вийшло

Переваги:
    Все налаштовується легко, автополив працював
    Недоліки:
    Перестав працювати після тижня роботи
    • Продавець  Tsfania

Так як ми не змогли від вас отримати відповідь і допомогти в становити, що не так, можемо припустити, що все наразі працює і ви розібрались самостійно?

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Не працює помпа. Налаштовували відповідно до інструкції, табло все показує. Коли має поливати, йде зворотній відлік, проте помпа не качає.

Недоліки:
    не працює
    • Сергій К***

Продавець дуже оперативно зв`язався і запропонував заміну. Була затримка з нашої сторони з висилкою бракованого товару. Незабаром має прийти заміна, і це буде гарний привід для зміни мого відгуку.

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Поясню причину такої низкої оцінки.
    Гарантія в описі 6 місяців (чому не рік як по законодавству) а в документі з товаром 2 місяці))) дивись фото.
    Чому не перевести ту кляту інструкція на пів сторінки А5? Продавати в 3 рази дорожче, навіть з урахуванням послуг Розетки то мощно!!!
    Повна неповага перед покупцями!!!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Брала на подарунок. Все працює. Товаром задоволена.

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Нажаль, в комплекті не було інструкції українською (чи хоча б англійською або російською) - тільки китайською

Переваги:
    Здається, все працює
    Недоліки:
    Інструкція китайською мовою
  • Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tsfania

Не знаю чи надовго, але ця штука працює, і працює файно

Переваги:
    Працює, поливає
    Недоліки:
    Поки не побачив
    • Павло

Добре працює? Скільки тримає батарея?