Картка Rozetka

Відгуки покупців про Магнітний кабель для зарядки телефона магнітна зарядка для iPhone 3в1 Magnetic MicroUSB Type C Lightning 0,5м

Оцінка користувачів 3.55/5
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Чорний

Кабель не годиться для швидкої зарядки дуже гріється і відпадає. Мабуть від перегріву прослабла пружинка центрального контакту гроші на вітер

• Продавець  kostor

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас склалося негативне враження. Магнітні кабелі конструктивно не призначені для стабільної швидкої зарядки з великими струмами — вони розраховані на зручність підключення та захист роз’єму, тому при використанні швидких адаптерів можливий нагрів і нестабільний контакт. Перегрів також часто виникає через несумісний або надто потужний блок живлення. Рекомендуємо використовувати стандартну зарядку до 2A. Ви можете звернутися до нас для перевірки кабелю — у разі підтвердження несправності ми запропонуємо обмін або рішення.

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Бракований кабель, не купляти у цього продавця.

Недоліки:
    Всі
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - напишіть нам в особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 0.5. Колір: Чорний
    Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 0.5. Колір: Чорний

Відмінна річ, береже пристрої. Недоліків не знайшла. Замовлю ще один. Дуже зручно.

Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Іван Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 0.5. Колір: Чорний

Прийшов той що з поворотним конектором. Працює, заряджає, зручно.

Переваги:
    Арацює, дуже зручно
    Недоліки:
    Суттеві відсутні.
    • Продавець  kostor

• АННА М***

Все чудово

• Андрей М***

Хорошая цена быстрая доставка

Переваги:
    Хорошая цена бістрая доставка хороше кскачество
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували. Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Ольга К***

Очень медленно заряжает.

Переваги:
    Недоліки:
    Короткий кабель
    • Продавець  kostor

Дякуємо за Ваш відгук! Кабель справний і підтримує зарядку, але швидкість може відрізнятися залежно від блоку живлення та моделі телефону.
      Стосовно довжини - Ви могли обрати довший кабель за потреби при замовлені.

• женя я***

Ok

• Андрей С***

Швидко відключається кабель

Переваги:
    Захищає гніздо від потрапляння бруду
    Недоліки:
    Вісмикується кабель від магниту
    • Продавець  kostor

• Тарас К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Чорний

Прийшов не той кабель. При легкому перекосі відразу відстає. Повільна зарядка дуже

Переваги:
    Магнітні конектори
    Недоліки:
    Прийшло не те що замовив
    • Продавець  kostor

Дякуємо за відгук!

Нам прикро, що товар не відповідав очікуванням. Якщо ви отримали не той кабель або він працює нестабільно — будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka або напишіть нам напряму. Ми завжди готові допомогти вирішити подібні ситуації.

Дякуємо, що поділилися досвідом — ваш зворотний зв’язок важливий для нас.

• Богдан П***

10 із 10

Переваги:
    Швидке підключення

• Олександр П***

• Юрий Т***

Думав буде краще

• Дарина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Все супер, дуже зручний кабель, добре працює

Переваги:
    Не ламається і не гнеться
    Недоліки:
    Поки немм
    • Продавець  kostor

Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Григорій Б***

Гарний товар, якісний!

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Кабель магнітний, гарно тримається, можна не турбуватися про те що хтось зачепе і впаде телефон чи про перелом кабелю в місці контакту з телефоном, з мінусів те що заряджає повільніше ніж звичайний і не має передачі данних, але це і так зрозуміло

Переваги:
    Зручний в експлуатації
    Недоліки:
    Повільна зарядка, не має передачі данних
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Орест Т***

Працює чудово.Рекомендую

Переваги:
    Не псуються гнізда гаджитів
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Радченко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 0.5. Колір: Чорний

Працюють кабелі другий рік. Слабкі для смартфонів. Немає там тих 3 ампер. Сильно у смартфоні розігрівається конвектор. Використовую зараз виключно для заради навушників. Конектори якщо чимось придавити чи наступити відклеюються від магніта і усе. Купував інші конектори і усе добре. А кабелі суперські, правда треба виймати з юсб бо постійно світяться і при вимкненому пк.

Переваги:
    Магнітні. Досить довгі.
    Недоліки:
    Підсвітка (забембує), мала провідність. Конектори тайп С досить крихкі.
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Назар, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Анатолий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Чорний

Взял 2-хметровый кабель. Через 3 месяца перестал работать. Изгибая, определил, что обрыв в кабеле около разъёма USB. Отрезал разъём с 10-сантиметровым куском кабеля, припаял разъём и продолжил им пользоваться. Через месяц контакт стал пропадать примерно посередине кабеля.
    В общем, кабель - мусор. Деньги на ветер.

Переваги:
    Очень удобно. Очень дёшево по акции.
    Недоліки:
    Проработал 3 месяца.
    • Продавець  Ovollovo

Шановний Анатолій. Якщо, у вас виникли проблеми з товаром ви завжди можете звернутися до нашої сервісної підтримки і ми обміняємо вам несправний товар. Якщо ви вже почали проводити ремонт власноруч вибачте гарантія не можлива.

• алексей з***

Кабель ужасный Хватило на неделю

• Продавець  Ovollovo

Шановний Олексій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• алексей з***

Кабель ужасный Хватило на неделю

• Ілля І***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Погано заряджає. Не витрачайте гроші на цю фігню. Купіть звичайну нормальну зарядку.

Переваги:
    Недоліки:
    Увесь продукт
    • Продавець  Ovollovo

Шановний Ілля. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Дмитрий С***

Разочарование.
    Этот магнит, при первой же возможности будет отцепляться.

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Магнит и вроде заряжает также как мой старый по кусаный провод по скорости.
    • Продавець  My Yellow_old

Шановний Дмитро . Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Евгений Л***

Заряжает.
    3 штекера под разные разъемы
    Слабый магнит.
    Хотя за такую цену ...

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Слабый магнит
  • Максим Ч***

Проблему вирішено

Не знаю хто дурить чи продавець чи виробник, але точно в дурнях залишається покупець...
    Ні заявлені характеристики ні зовнішній вигляд не співали...

Переваги:
    Для користування в авто підійде, але ті зйомні штекери доведеться постійно виколупувать при виході з авто...
    Недоліки:
    Дуже не якісний контакт! При найменшому русі втрачається та поновлюється зв'язок, а телефон дратує сповіщенням про це.
  • Юрий П***

Все добре.

• Семенуха Г*** Валентинович

поврнути товар

Недоліки:
    не працює!
    • Продавець  My Yellow

Шановний Клієнт. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Наче присутня швидкісна зарядка і працює. Оформлення і доставка в магазин - швидко )))

Переваги:
    Портативний, можливість заряджати декілька різних пристроїв, товстий провід.
    Недоліки:
    При підключенні пк і телефон, не підключається як юсб носій (Але заряджається, Старенький Самсунг) Можливо з новішими моделями телефонів інша ситуація??
  • Семен М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Заряжает, подключается, магнитится. Все в порядке

• Максим А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Чорний

Товар пришел быстро. Все насадки работают хорошо. В общем заказом доволен.

Переваги:
    Быстрая доставка
  • Сергей Т***

Проблему вирішено

Очень медленно заряжает телефон,не соответствует характеристикам.

Переваги:
    Недоліки:
    Медленно заряжает телефон
    • Продавець  My Yellow

Шановний Сергій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Олеся О***

Все добре працює

• Володимир І***

Довго оброблялось замовлення. Не працює Lightning

Переваги:
    Хоч щось працює
    Недоліки:
    Lightning