Відгуки покупців про Накладка, підошва антипригарна для праски YOKE з тефлоновим покриттям (6363)
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Сама накладка чудова але кріплення дуже погане,довелось кріпити підручними засобами.
- Переваги:
- Накладка чудово виконує свою функцію
- Недоліки:
- Крілення
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Брала эту накладку специально для дублерина, флизелина, в общем всего, что имеет клеевую основу. Функции свои выполняет на все 100проц. Ещё один плюс - с ней не остаются ласы от утюга на черной одежде
- БогданВідгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Здивований. Тефлон це топ. Реально не прилипає. Але із-за того, що немає накладок індивідуально для моделей, то фіксація не дуже
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Фіксація
- Лідія Ф***Відгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Упаковка: звичайний поліетилен, немає ніякої інформації про виробника, постачальника, компанію, інструкціїї, взагалі ні чого. Скористатися виробом не сталося можливості, кріплення зламалося одразу, як тільки почали одягати на праску. Дуже розчарована замовленням, не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість кріплення, упаковка
- Плакида И***Відгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Підошва дійсно якісна і підійде будьякій моделі праски.Головне щоб влізла.Великі борти тому нічого не підплавиш.РЕКОМЕНДУЮ.
- Переваги:
- Все ок
- Ольчик В***Відгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Я не знаю як раніше жила без цієї накладочки! Вона зберігає будь яку тканину! Дуже задоволена.
- Переваги:
- Захищає тканину і нерви від катастрофи
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: FOR ATELIER
Шикарний товар. Відповідає зображенню. Підійшов на мою праску так ніби для неї зроблений. Клейова не чіпляється до подошви при прасуванні що робить роботу комфортною. Запобігає також пригоранню тканини який би тип її не був, навіть делікатний. Я задоволена та рекомендую цього продавця)
- Переваги:
- Підходить на звичайну праску. Можна спокійно проклеювати клейовими матеріалами, вони не будуть приставати до подошви. Також можна прасувати делікатні тканини
- Недоліки:
- Я таких не знайшла)