- МаріяВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Задоволені придбанням. Міцний будиночок. Нічого не хочу хитається.
Коти задоволені. повністю відповідає картинці. - Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Класна кігтеточка, легко збирається, котики оцінили свій подарунок
Окреме дякую за подаруночок- Недоліки:
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Гарний, якісний будиночок для домашнього улюбленця.
Задоволені! - НаталіяВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Щиро дякую за будиночок для домашніх улюбленців.Котикам подобається
- Переваги:
- Швидка доставка.Гарно виглядає
- Надія Є***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Рекомендую дряпки цього продавця. Вже не першу дряпку купуємо в Мур Мяу ( перша була менша і простіша але прослужила 3 роки). Котику подобається і спати і грати і дряпати на ній
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Гарна хатка, моїм котам подобається)
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Товар соответствует описанию. Качественно упакован. Добротно изготовлен. Кошки оценили мою покупку.
Магазин рекомендую.- Переваги:
- Качественно изготовлен
- Недоліки:
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Дякую, дуже сподобалося імені і котику,в подушечки і дряпки
- Переваги:
- Бистра зборка,качество
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Очень хорошая когтеточка. Сделана качественно и из хороших материалов. Собирается легко и быстро.
Единственное замечание - подушечки в домиках слишком высокие, наш толстопопик с ними там не помещается, пришлось убрать)) А вот для котенка с ними будет чудесно!- Переваги:
- Большая верхняя лежанка
- Наталья П***
А подходит ли для взрослых кошек 5- 6 кг.?
- Оксана
Наш котик 6 кг. Когтеточка ему очень понравилась. Выбирали с самой большой лежанкой, т.к. он довольно крупненький. И лежанка подошла идеально. А в домики залазит только когда играется.