- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Super-Q
Я дуже задоволена стабілізатором. Дякую за якісний товар. Продавця рекомендую
- Таргоній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутий стабілізатор. Я навіть не уявляв що таке нормальна напруга в мережі, хоч швидко чайник води закіп'ятить, хоч тобі духова шафа, включаєш витяжку і все працює, нормально працює. Мікрохвильова піч стала швиденько гріти. Жалкую що раніше не купив
Окремої уваги варте україномовне меню і графіки напруги- Переваги:
- Тихий, мінімальна похибка, сучасний дизайн
- Недоліки:
- Часом тихенько гуде
- Таргоній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся 4 дні. Стабілізатор добротно зроблений. В детальній інструкції все гарно розписано українською мовою як правильно встановлювати і техніччні характеристики. Не потребує ніяких додаткових налаштувань.
Режим "Байпас" або "Стабілізації" обирається під час запуску і все. Дуже прикольна функція Графіків напруги
Рекомендую, для тих хто сумнівається- Переваги:
- Тихий, стильний дизайн, мінімальна похибка
- Недоліки:
- Періодно чути незначне гудіння якщо стояти поряд
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний стабілізатор! Працює 2 місяці. 16 ступенів для приватного будинку те що треба.
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює безпроблемно вже майже рік.
Зручно й детально відображає графіки вхідної напруги.- Переваги:
- Тихо й надійно працює, зручні налаштування, детальний графік напруги
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Выполняет свои функции. Напряжение в заявленных пределах. Работает в среднем на нагрузке 40% - вентилятор не включается, тихий. Выглядит достойно, у меня весит в коридоре - интерьер не портит.
- Переваги:
- Добротный, хорошо стабилизирует напряжение, тихий.
- Недоліки:
- Дороговат.
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сделала заказ стабилизатора. После того как он приехал, мало того что гарантийный талон был не заполнен и мне сказали заполнять его самостоятельно так ещё и в гарантийном талоне есть пунк товар продовца, который нужно предоставить производителю для оформление розширеной гарантии. Я написала об этом в поддержку на что мне ответили что этой информации них нет и они сделают запрос на поставщика и дадут ответ с понедельника. Сегодня же в понедельник 14.11 я пишу вам целый день и ответа никакого нет. Это что за отношение такое к своим клиентам?????
- Володимир К***
Ну так прислали код чи ні?
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре
- Антон П***Продавець: Rozetka
Запитання до представника компанії: режим транзит вмикається лише вручну чи ц автоматично? Якщо друге, то за яких умов він вмикається? Дякую.
- Представитель бренда
Здравствуйте, Антон!
Режим транзит (байпас) включается сугубо вручную. Т.е. чтобы его включить нужно выключить автомат на стабилизаторе, кнопкой управления выбрать режим и включить автомат. По другому никак.
- Iван С***Продавець: Rozetka
Добрый день! Вопрос к производителю. Чем принципиально отличается v3.0 от v2.0? Интересует именно техническая сторона, а не внешний вид, другой дисплей и т.п.
- Ігор Е***
Я не виробник, в деталях не розшарений, але можливо, що це порівняння щось вам підкаже:
rozetka.com.ua/ua/stabilizatori-napryageniya/c4649424/comparison/ids=64763496%2C235891/