- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Super-Q
Підключили холодильник. Все працює без нарікань.
- Переваги:
- Безшумний
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Super-Q
Проблему вирішено
Мені попався такий що робить, не знаю що з ним робити...вхідна напруга вища за 200ват робить. падає на 190 пікає і не робить. Будуть таке майструвати в гарантійній не будуть?
- Переваги:
- Поки не помітив
- Недоліки:
- не робить
- Продавець Super-Q
Для вирішення проблеми просимо надіслати стабілізатор в сервісний центр Промавтоматика за рахунок отримувача. Контакти для відправки надіслали вам у СМС/Viber.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Gudzon
Надіслали швидко, без питань. Читав нарікання про дуже м'яку як для такої ваги упаковку, але не побачив в цьому нічого такого. Все обгорнуто в пупирчастий поліетилен, норм.
АЛЕ!!! Не знаю, чи "спростили" та зменшили кількість ступенів, чи ще щось, але при вхідній напрузі 245 Вольт (власне і брав в першу чергу для захисту саме від підвищеної) індикатор на виході відтворює 237. Тестером підтверджується. Не критично в моєму випадку, але це далеко не заявлені 3%: 220+220*0.03 - це 226,6. При 248 вже 230. Якось 16 ступенів я не так собі уявляв.- Переваги:
- Не потребує електромонтажних робіт
- Недоліки:
- Кроки перемикання
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный, качественный стабилизатор. Очень доволен.
- Переваги:
- Работает тихо, стабильно и согласно спецификации.
- ЙосипВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував тут десь рік тому. Все працює без нарікань. Але нещодавно помітив, що він не працює, якщо ставити його вертикально (тобто вішати на стіну). Просто пищить і не вмикається. Якщо поставити на ніжки, то працює. Це нормально чи поломка?
Маю ще один такий, він працює в будь якому положенні, але купував його Б/У.- Йосип
Віддав по гарантії, чекаю на рішення.
- Йосип
По гарантії полагодили.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стабілізатор купляв майже рік тому для захисту Ecoflow Delta 2 під час використання станції в режимі джерела безперебійного живлення. Оскільки відключень електроенергії не було, то і стабілізатор не використовувався, стояв новий у коробці.
Почалися відключення електроенергії і при першому включені стабілізатор пропрацював приблизно годину (навантаження було до 700 ватт), потім видав дуже гучний звук (тріск, як коротке замикання), з'явився запах горілого, через це вибило автомат.
Добре що хоч Ecoflow не згорів, але похвилюватися довелося.
Стабілізатор купався для захисту зарядної станції, та нажаль могло вийти навпаки.
Дуже неприємна ситуація.- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Пропрацював біля години
- Петро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прибор відпрацьовує дуже добре і зручний у використанні. До нього підключено 2 великі домашні холодильники. Інколи для одночасного запуску обох потужності не вистачає, тож як вихід або запускаю їх поодинці, або вимикаю і знов вмикаю кнопку живлення стабілізатора. Та знижувати оцінку за це не буду, адже при купівлі розумів, що для запуску саме холодильників потрібні дуже великі стартові потужності - для двох у мене просить приблизно 2500. Надійний стабілізатор, який добре виконує передбачені для нього завдання.
- Переваги:
- Наш, зручний, функціональний, надійний тривала гарантія
- Недоліки:
- Потужність небезлімітна
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово працює.
- Переваги:
- Надійність.
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це буде вже друге повернення мною цього стабілізатора по гарантії. Не пропрацював навіть року (придбаний 21 квітня 2023) - згорів, хоч електромережі абсолютно "спокійні", регулював в межах 195-230В, без різких перепадів, вимкнень електроенергії навіть не було за всю осінь і зиму. Просто сильно засмерділо паленим, потім на пару секунд сильно загудів і вимкнувся. Після цього вмикається і одразу вирубає. Запобіжник цілий, не згорів. Повертаю по гарантії. Звичайно, велике розчарування, як для стабілізатора у якого заявлений гарантійний термін - 5 років.
- Недоліки:
- Згорів менше ніж за рік користування на домашньому ПК у лайт умовах
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваше звернення та відгук!
Приносимо вибачення за незручності, проблема була вирішена нашим сервісним центром
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила стабілізатор вчора, підключила і зразу незрозумілі звуки, вони постійні з самого підключення. Стабілізатор стоїть на кухні і ці звуки чутно, при тому, що симісторний стабілізатор повинен бути тихим, для цього і куплявся, щоб не шумів.
І ще один нюанс: холодильник підключений до стабілізатора через реле напруги(щоб була затримка в часі) і на реле встановлена нижня і верхня межа відключень, також реле записує значення при якому воно спрацювало і це було 238В, як таке можливо?
Буду повертати, а шкода, були великі на нього надії.
PS: вперше купляла такий самий, але не тут, там звуки були не постійні, а лише коли напруга була біля 200В. Довелося повернути. Думала вдруге повезе, але схоже, що ні.- Переваги:
- Гарний вид, можна перевірити вхідну і вихідну напругу
- Недоліки:
- Незрозумілі звуки при роботі
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємно здивував зовнішній вигляд - якісно і стильно, домахатись нема до чого. Вентилятором під навантаженням смикає як і у всіх, але буде стояти у нежитловому приміщенні так що це не важливо. А що важливо - відсутність регульованої затримки включення для захисту старих холодильників. Довелось докуповувати реле часу.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- немає затримки включення
- Тарасенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала цей стабілізатор 31.05.23. Нічого нового, все як у попередніх відгуках, жахлива упаковка, незрозумілий звук не то скреготіння, чи то диринчання з*явився зразу. Відправили на обмін. При поверненні для обміну консультант мене пару раз запитував, чи я його не розбирала, бо дуже підозріло він йому виглядав. Майже через три тижні стабізатор обміняли, але після обміну проблема залишилась та ж. В обміняному стабілізаторі знову це незрозуміле диринчання. Буду повертати .
Не рекомендую для придбання.- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
- Порвана жахлива упаковка, царапини на корпусі, диринчання кулера
- Церулик Т***
Деренчить кулер. Якщо готові ризикнути гарантією, то можна його відключити (відпаяти або відрізати). Якщо там нема дуже великого навантаження на нього і вприміщенні не пекельна жара, то радіатор справитьсяз охолодженням.
Представник брендуВітаю. Ми вже змінили упаковку. При транспортуванні були випадки травмування пристрою. Звертайтесь до менеджрів ми замінимо пристрій.
- Церулик Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Така ж проблема як і в коментатора Антон Борисенко, Тобто. такий дефект не рідкість. Упаковка звичайно дно. І в клеї прийшов, брудний та поцарапаний.
Хлопці. Ну вас москалі виховували чи що? Таке враження ніби у вас цех в підвалі і в гармидері хтось вручну це все збирає. Думаю так воно і є. Хочу повернути, бо цей скрип мене з розуму зведе. Розберіться зі системним дефектом. Це не поодиноків випадки. І упаковку нормальну візьміть. А не макулатуру, яка банально не виконує своїх функцій.- Недоліки:
- Упаковка жахлива. Прийшов заляпаний клеєм та з дефектами роботи
- Церулик Т***
Встановив причину деринчання. Це неякісний китайський кулер. Так то прилад справний. Але дивно, що при незначному нагріві він постійно вмикається / вимикається, а не лінійно працює. Що пару секунд вмикається на секунду. При більшому нагріві працює лінійно.
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хочу доповнити свої відгуки від 1 і 2 травня. Стабілізатор, що виробник визнав бракованим, був повернутий назад Розетці, після чого максимально швидко мені його замінили на новий, при цьому пересилка туди-назад відбувалась за рахунок Розетки.
З отриманням нового спеціально чекав 2 тижні, щоб впевнитись, що все нормально. Дійсно з попереднім це був брак - новий стабілізатор працює тихіше, легке гудіння трансформатора чути тільки при провалах напруги нижче 200В, і тільки якщо знаходишся зовсім поряд з ним, а звуку постійного включення-виключення вентилятора з записаного мною відео взагалі немає, чому я дуже радий.
Отже, стабілізатор дійсно тихий, має гарну стабілізацію з 16 ступенями і відповідає всім заявленим характеристикам. Тому хочу згладити свою минулу оцінку - очевидно, це був просто брак, без якого не обходиться продукція жодного виробника, таке буває - головне щоб виробник реагував адекватно.
Дякую виробнику Промавтоматика і Розетці за клієнтоорієнтованість і безпроблемну заміну товару на новий без місячних очікувань, витрат клієнта на пересилку і так далі - поміняли дуже швидко.
Представник брендуАнтон, вітаю!
Дякуємо Вам, що звернули увагу на проблему. Дякуємо, що залишили відгук після обміну.
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Додам до першого відгуку - ось такі звуки видає при навантаженні більше 200 до 300 Вт і вхідній напрузі нижче 200В. Тобто запас по потужності залишений просто величезний. Схоже, що намагається стартувати кулер і тут же вимикається, і так постійно, з невеликими проміжками, що і стає причиною цього скрипучого неприємного звуку. Температура повітря в приміщенні десь 21 градус, стоїть стаб на підлозі під диваном, під'єднана потужність мінімальна, - перегріву не має бути. Тому невідомо в чому причина цього звуку і чому намагається кулер стартувати і одразу зупиняється. Якщо може дати коментар представник компанії чи це гарантійний випадок чи нормальне явище - дуже хотів би почути відповідь. Бо якщо це нормальне явище - нікому би не радив купувати цей пристрій, так як взагалі нівелюється головна перевага симісторних стабілізаторів - безшумність. З цим звуком спокійно в кімнаті ви не зможете знаходитись.
Представник брендуАнтон, вітаю ! Дякую за відгук.
Данна поведінка стабілізатора не притаманна, та не типова. Ми можемо замінити, зверніться до менеджерів, з посилання на нашу згоду на заміну, ми вам замінимо його.- Антон Б***
Доброго дня. Дякую, за можливості я звичайно хотів би замінити його. Але я не бачу посилання про яке ви згадуєте, куди треба звернутись.
- Антон Б***
Чи ви маєте на увазі звернутись в підтримку розетки і відправити його назад по гарантії в причині повернення вказавши, що виробник згоден замінити на інший?
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже тиждень як користуюся цим приладом. Як і у одного минулого коментатора до мене коробка зі стабом приїхала пом'ята і пробита в одному місці. Але всже вирішив перевірити - відкрив, з ним виявилось все ок, тому забрав на свій страх і ризик. До цього стабілізатора я ніколи не користувався симісторними - був тільки релейний Елекс Гібрид на 16А, яким я цілком задоволений, але постала задача взяти щось більш тихе для розміщення у спальні й стабілізації напруги на ПК. Тому в цілому буду порівнювати з ним (релейним Елексом). Сподобалась приємна ціна як для таких характеристик, великий життєвий цикл, 5-річна гарантія, відсутність клацання реле та доволі швидкий час спрацювання. Похибка стабілізації +- в межах заявлено норм, все окей. Не сподобалась доволі висока шумність: час від часу доволі сильно гудить трансформатор та нещодавно додався якийсь скреготливий звук по типу іскріння під час навантаження стаба хоча б до 300 Вт. Упаковка - просто жах і кошмар, якщо виробник має повагу до покупців, то треба змінити пакування на картон більш твердий і надійний.
Сподіваюся, виробник прислухається до відгуків покупців, і завдяки певним змінам - упевнений, можна довести продукт до більш приємного для покупця стану, щоб це дійсно був "маст хев" за свої гроші. Ну або вже в наступних продуктах зробить інакше. Поставив би 3.5 бали з 5, але тут можна тільки "трійку", тому поки так.- Переваги:
- 1) Хороша ціна як для симісторного стабілізатора номіналом 1.6 кВт з невеликою похибкою (16 ступенів) і великим ресурсом ключів. Реальні характеристики +- відповідають заявленим, похибка незначна. 2) На перший погляд якісний корпус, пофарбований якісною фарбою із двома розетками. 3) Український виробник. 4) Вкладений монтажний комплект для того, щоб повісити стаб на стіну. Це 2 дюбелі і шурупи + монтажний трафарет (на вигляд дуже ненадійні дюбелі, але все ж таки плюс, що виробник потурбувався). 5) На відміну від релейних немає клацаючих звуків. 6) Присутня хоч і невелика, але якась інформативність на дисплеї - вихідна і вхідна напруга й потужність підключення (яка трохи перевищує реальні показники потужності підключених до стаба приборів, враховуючи й споживання самого стаба). 7) Доволі швидке спрацювання - 20 мсек. ДБЖ не встигає спрацювати перед ним, тому я повністю задоволений.
- Недоліки:
- 1) Здебільшого стабілізує доволі тихо, але під час певних сплесків напруги з самого початку було відчутне гудіння трансформатора. Звичайно, на відміну від релейних стабілізаторів, воно значно менше і відсутні клацання реле, але все одно звук є і він не маленький. Через тиждень використання, час від часу під навантаженням до 300 Вт, лунає незрозуміле скрипіння з корпусу, начебто електричного походження скреготіння (іскріння), або, можливо, десь щось люфтить і деренчить - поки що не зрозуміло, але в будь-якому разі дуже неприємно. 2) Використання плавкого запобіжника замість автоматичного. Вважаю в цій ціновій категорії можна було б і поставити - різниця в ціні незначна, а надійність і зручність значно вищі у "автомата". 3) Як трохи раніше писав у своєму негативному відгуку Дмитро - жахлива упаковка, занадто м'яка і ненадійна як для пристрою такої ваги, мені теж на пошту прийшла з вм'ятинами і в одному місці порвана. Дивує абсолютна відсутність у коробці якихось м'яких вставок або ущільнювачів, або, в найгіршому разі, просто ущільнювального паперу (для цього треба було зробити пакування трохи більшим), які б захистили товар під час розриву коробки. Вважаю, що така жахлива упаковка при ціні товару близько 6000 грн - просто плювок в обличчя покупцеві, не можна так економити на тому, щоб електропристрій просто врешті-решт приїхав хоча б справним до покупця.
- Антон Б***
Виявилось, що звук з'являється під час навантаження більше 200 Вт під час падіння напруги нижче 200В і його, скоріш за все, продукує запуск на 1 секунду і зупинка вбудованого кулера. Він постійно стартує і зупиняється. Перегрів виключений, бо стаб стоїть під диваном на підлозі, далеко від будь-яких джерел тепла, температура приміщення 21 градус. Тим паче що навантаження просто смішне, до 300 Вт - там має бути великий запас по потужності підключення. На відео чутно звук: посиланняХотілось би отримати відповідь представника виробника чи це є гарантійним випадком (браком) чи цей звук - нормальна робота стабілізатора. Якщо це є нормальним допустимим звуком роботи - то дуже не раджу купляти даний пристрій, адже майже всі плюси від того що він симісторний, а отже тихіший за релейний - повністю нівелюються і обезцінюються, бо це не можна назвати тихою роботою, вже краще слухати клацання реле чим незрозумілий противний скрип в хаотичному порядку кожні 5 секунд.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продуктом доволен, стабилизирует хорошо, работает тихо. Формально немного выходил за рамки заявленной погрешности (+- 3%, т.е. +- 7В, а доходил до 229В), но быстро исправлялся. Как бонус, в комплектацию входит трафарет для настенного крепления: мелочь, а приятно.
- Переваги:
- Компактный, тихий, 16 ступеней стабилизации, привязка к 220В, есть отображение суммарной мощности подключаемой нагрузки, есть возможность разного крепления (напольное, настенное), украинский производитель.
- Недоліки:
- Отсутствует регулировка времени задержки при включении, погрешность реально чуть больше (не 3%, а 4%), один дисплей для трех данных (входное/выходное напряжения и мощность)
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний продукт. Як за сборкую, роботою так и за дізайном (красиво анодірованний металл виглядае просто чудово). Дякую за товар. Можливо було б непогано додати нічний режим для данного устройства - с вімкненням або зі значним пригашенням індікації .
- Переваги:
- Безшумний , не гріїться , мала похибка стабілізації
- Недоліки:
- Трохи важкуватий
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё отлично
- Переваги:
- Компактный, качественный, не шумит, корпус из металла
- Недоліки:
- Отсутствуют
- В
скажіть, будь ласка, чи нагрівається стабілізатор? кулер включається при навантаженні?
- Костянтин Б***Продавець: Rozetka
Пройшов рік користування. Замінив два сімістора. Згоріли. Це не стабілізатор, це пародія. Якось робе якщо напруга вище норми. При 185 не витримує старту холодильника, вилітає у захист по струму. Буде працювати на Зарядку до телефона. Це максимум.
- Влад Є***Продавець: Rozetka
В руках - відчуття якісного товару.
Паспорт бажано доробити літ.редактору і не соромно буде стабілізатори відправляти на експорт! Але для довгого транспортування варто й упаковку доробити, бо між корпусом стаба і картоном коробки (у нашому випадку) не було ніякого пінопласту і навіть зазору для нього.- Переваги:
- Сучасний вигляд
- Недоліки:
- Вісь розеток (повернути б на 90 градусів)
- ЮрійПродавець: Rozetka
Надійний та функціональний. Підключив стаб до холодильника. Дуже задоволений, працює чітко
- Переваги:
- якісна збірка, надійний захист
- Недоліки:
- індикатор дуже яскравий, коли темно
- ДмитроПродавець: Rozetka
Просто жах)
Замовив 1 штуку, у пункті видачі при перевірці виявив, що світлодіодний індикатор напруги не працює (натискання кнопки навіть не видавало жодного звуку), хоча зрозумів, що буду відмовлятись ще в момент коли побачив, що коробка пошматована ніби нею кидались (товар поставляється у надто м'якій коробці відносно ваги пристрою та товщини металу).
Звичайно відмовився.
Так як співвідношення характеристик до ціни аж надто мені сподобалось, замовив ще раз, але щоб не отримати те саме, замовив у іншому магазині (↓).
На пошті ошлядаючи стабілізатор, дістав його із заводської пошматованої коробки, а в нього погнутий корпус. Виглядало ніби по задній стінці просто хтось сильно стукнув молотком.
Звичайно відмовився.
Переглянувши ще раз усі інші варіанти і, знову ж так, враховуючи співвідношення характеристик до ціни, я все ж наважився дати цьому стабу ще 1 шанс.
Замовив одразу 2 штуки, щоб, якщо раптом мені знову прийде товар з мого першого замовлення або з іншим браком - одразу відмовитись і взяти інший.
Навіть не знаю, як описати рівень мого, скажімо так, здивування.
Що я оглядав:
- 2 пошматовані коробки
- У одному стабі навскоси вдавлений блок розеток (навіть не став перевіряти чи працюють), у другому- погано закріплена задня панель, відповідно весь корпус "гуляє". Другий я перевірив, він ніби працював, але звук кнопки перемикання індикації якийсь дивний, ніби в поламаної іграшки в якої сідають батарейки.
Очевидно я відмовився від отримання.
Максимально не рекомендую виробника та його товари, якщо не хочете потім ліквідувати наслідки пожежі у своїй квартирі.- Переваги:
- Не вибухнув у пункті видачі
- Недоліки:
- Коробка, відсутніть контролю якості (або пристрої перевіряють, але тільки живучість після скидання з 5 поверху)
- Виктор Х***
Мабуть отримав Ваш стабілізатор, не працювала індикація. Нажаль в пункті не перевірив, потім прийшлося повертати. Чекаю гроші)
- Антон Б***
Зараз до мене їде цей стабілізатор і є підозра, що якраз один з вищевказаних цекземплярів. Дякую за ваш коментар-попередження, буду знати і перевіряти при отриманні.
Представник брендуДоброго дня
Наша компанія не займається доставкою. І до того як потрапити до Розетка.Юа він їде ще однією логістичною компанією.
Ми завжди готові обміняти товар, або повернути гроші. Непотрібно перебільшувати;)