Відгуки покупців про Шампунь Gliss Aqua Revive для сухого та нормального волосся, 400 мл

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Антон А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Дружині вкрай подобається, оскільки в неї сухе волосся, він економний та гарно піниться. Беремо шампуні цього виробника не вперше. Має чудовий запах. По акційній ціні це чудовий вибір, рекомендую до придбання.

Переваги:
    Чудово зволожує волосся, економний, гарно піниться, ціна по акції
    Недоліки:
    Поки не виявив

Антон , дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Задоволена покупкою цього шампуню для волосся, активно зараз його використовую майже кожен день для миття волосся, враховуючи ціну задоволена якістю адже гарно вимиває волосся, мягке після використання та гарно виглядає, шампунь добре піниться.

Переваги:
    Гарно вимиває мені волосся;
    Досить приємно пахне, гарний має аромат;
    Досить велика банка, бюджетна ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Христина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Шампунем довольна. Волосы хорошо промывает с первого раза. Пенится отлично, запах приятный.

Переваги:
    Хорошо пенится, приятно пахнет, хорошо вымывает.
    Недоліки:

Віталій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина Б***

Хороший шампунь!

Переваги:
    Хорошо пахнет
    Недоліки:

Катерина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Цей варіант шампуню взяли вперше, але враження дуже позитивні. Приємний аромат, легко піниться та чудово змивається. Свіжість на місці. Дружина задоволена і мене влаштовує аромат цього шампуню, дякуємо)

Олександр, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Брала в тандемі з бальзамом. Супер ефекту не було. Звичайний.

Переваги:
    Звичайний
    Недоліки:
    Мені не допоміг

Ірина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Покупкою данного шампуню загалом залишилась задоволена. Волосся в мене тонке і схильне до сухості по довжині, тому шукала шось легке, без обтяження. Шампунь добре піниться, має приємний свіжий аромат, який не залишається надовго. Після миття волосся м'яке, більш зволожене і легко розчісується навіть без бальзаму. Помітила, що зникло відчуття сухості на кінчиках, а волосся виглядає більш живим і блискучим. За свою ціну дуже гідний варіант, особливо якщо волосся потребує зволоження, але не хочеться важких засобів. Думаю, буду купувати ще.

Переваги:
    Гарно промиває, зволожує
    Недоліки:
    Не помітила

Євгенія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Александра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Oлександра, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Оскільки даний шампунь є новинкою, то вирішила ризикнути і спробувати його. Особливих надій у мене не було стосовно нього. Але я приємно здивована, бо шампунь дійсно хороший. Я навіть не використовую маски, бальзаму і волосся уже виглядає доглянутим. І це враховуючи, що воно у мене довге і завжди легко путається, то після цього шампуню такої проблеми у мене практично не стало. Легко розчісується волосся. Стало видно блиск та живість. Задоволена покупкою. Очікую іще на новинки інших видів шампуню.

Недоліки:

Ольга, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Класний шампунь, гарно піниться, волосся довго залишається чистим та обʼємним. Шампуню вистачає на довго

Переваги:
    Круто очищує, волосся мʼяке

Оксана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Волосся після миття м’яке, не обтяжене й виглядає більш живим та зволоженим. Особливо сподобалось, що шампунь не пересушує шкіру голови, підходить для щоденного використання. Єдине, що для дуже пошкодженого волосся може знадобитися додатковий бальзам чи маска, але як щоденний догляд — чудовий варіант.

Валерія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Діана Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Хороший шампунь, волосся після миття м'яке і слухняне не електризується і гарно розчісується

• Ян Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Цю шампунь взяв собі, дуже добре вимиває бруд, не жирнить. На довго вистачає. Рекомендую до купівлі

Переваги:
    Запах
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Гарний шампунь, густий, добре зволожує, запах приємний, волосся робиться м'яке та гладеньке.

Переваги:
    Густий, приємний запах, ціна
  • Полина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Мені сподобався, не розумію попереднього відгука: так собі. Я задоволена! Волосся добре промиважться, гарно піниться, пахне чудово! Що ще потрібно?!

Переваги:
    Якісне
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Дуже непоганий шампунь, добре змиває бруд з волосся. Не так жирніють. Задоволена на всі 100! Запах приємний! Рекомендую

Переваги:
    Якість
  • Оксана Т***

Так собі