- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Original gifts. Колір: Білий + чорний
Вроде как игрушка антистресс, но во время использования, начинаешь раздражатся еще сильнее. Маленьких размеров сам кубик, кнопки которые 5шт. нажимаются каждая сразным бесячим звуком, а 2 из них вообще никакого звука не издаёт, какбуд то не исправны.
- Переваги:
- Недоліки:
- Очень маленький в руке, кнопки не приятно клацают
- Продавець Original gifts
Віктор, доброго дня.
Кубік за розмірами дійсно маленький 3,5 см на 3,5 см.
Якщо кубік не якісний, або взагалі вам не подобається, то можна повернути протягом 14 днів, якщо він не був в експлуатації та збережена упаковка та товарний вид.
По правилам прийому товару також можна було відмовитися від отримання посилки при огляді на Новій пошті.
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Білий + чорний
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що товар вам сподобався. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Білий + чорний
Купив
Норм штука- Продавець Buymil
Дякуємо за відгук!
Раді, що іграшка вам сподобалась
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий
В цілому гарний міні антістрес. Але з елементтів що "клацають" лише перемикач та деякі з кнопочок (там де 5 шт). Але за таку ціну - чесна вигода.
- Переваги:
- Недоліки:
- Розмір
- Продавець HappyLife
Доброго дня Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Кубик антистрес Fidget Cube з пластика Gray .Дійсно, частина елементів має більш м’який тактильний ефект — це зроблено для різноманітності відчуттів. Приємного користування! Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій
З повагою завжди Ваш happylifе
- Данило Ш***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Сірий
Товар прийшов швидко, однако ще швидше зламався. Стік одразу відчувався як зламаний, та через 15 хвилин зламався на 2 частини.
- Переваги:
- Кнопки дуже приємні
- Недоліки:
- Жахлива якість за таку ціну, одразу зламався.
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий
Гарна іграшка
- Продавець HappyLife
Доброго дня, Марія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Кубик антистрес Fidget Cube з пластика Gray, колір-сірий. . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld
Дякую, за іграшку, дитині сподобалось, цікавий антистрес.
- Переваги:
- Має зацікавлення.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий
Прикольна, іграшка, заспокоює. Обслуговуванн на висоті.
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний з червоним
гарна якість, відправили швидко, приємний менеджер
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Сірий + Чорний
Усе сподобалося, усе працює. Дякую магазину за швидкість та якісний товар
- Продавець Ї_жачок
Доброго дня, Марина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Євгенія В***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий
Цікава іграшка, але деякі деталі розхитанні.
Поки мені не дуже допомагає зняти стресс, замаленький.- Продавець HappyLife
Дякуємо за ваш відгук!
Так, деякі деталі можуть трохи рухатися — так і має бути, адже саме завдяки цьому кубик виконує свою антистрес-функцію.
Шкода, що розмір здався замалим.
- Богдана С***Відгук від покупця. Продавець: SHEF LIFE. Колір: Блакитний з червоним
кубик непоганий але є недоліки
- Недоліки:
- не усі кнопки добре прожимаються, одне з коліщаток частково прокручується
- Продавець SHEF LIFE
Вітаю, підкажіть бажаєте повернути товар?
- Продавець SHEF LIFE
Дякуємо за ваш відгук!
- Дарія М***Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Білий з зеленим
Все супер
- Продавець Ї_жачок
Доброго дня, Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
- Продавець BoxShop
Вітаємо!
Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині.
Дякуємо за довіру!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Білий + чорний
Дуже неякісний, на жаль він зламався у перший же день :( Пластик жахливий, за 200 грн отримати найгірший китайський аналог.. Не дуже позитивно ( Річ зламана (хоча у використанні була хвилин 30 від сили), самі деталі поганої якості. Не рекомендую!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Погана якість товару, зламалася одна зі сторін через 30 хвилин використання, всі кнопки поганої якості і гарно видно шви.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Білий + чорний
У кубика не працюють три шестерні біля залізного Круга, великий чорний Круг дуже тугий і працює дивно, верхня кнопка на "ніжці" виглядає наче зламана, вона крива і не завжди натискається. Все інше загалом непогано, але за таку якість 200 грн - забагато, на мою думку
- Переваги:
- Все працює (прийнаймні, частково..), швидка доставка
- Недоліки:
- Погана якість пластику і самого товару, три сторони (представлені на фото) працюють погано.
- Наталя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Чорний + Блакитний
Гарна штука, допомагає переключати увагу та зусереджуватись. Дуже приємно крутити в руках і все це клацати/крутити
- Переваги:
- Багато різних кнопок та крутилок, зручний розмір
- Недоліки:
- Деякі кнопки доволі гучно натискаються
- Продавець Buymil
Добрий день, Наталіє!
Дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалося.
Гарного Вам дня!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Білий + чорний
Класна штука
Добрий день, Анно!
Дуже дякуємо за такий відгук, приємно знати, що клієнти задоволені.
Гарного дня!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Білий з зеленим
Зручна і практична. Вартує своїх грошей
- Продавець Ї_жачок
Доброго дня Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий
Не всі кнопочки на кубику натискаються (а саме на стороні, де розташовані 5 кнопочок - 2 з них не натискаються, немає звуку натискання та механічної віддачі в палець)
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Наявний брак
- Продавець HappyLife
Дякуємо за зворотний зв’язок. Хочемо уточнити, що на стороні з п’ятьма кнопками справді лише частина з них має механічне натискання зі звуком та віддачею. Це особливість конструкції кубика, яка спрямована на створення різних тактильних відчуттів. Такий дизайн є нормою і не є виробничим браком. Якщо маєте ще питання — із радістю допоможемо!
- Федір Ф***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний
Відправили швидко, якість чудова – все як треба
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий
Компактний і простий. Доволі цікаво крутити в руці
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Шумний якщо використовувати в тихих місцях
- Лев К***Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Сірий + Чорний
Все гарно працює, прекрасна іграшка, давно собі таку хотів.
- Переваги:
- Швидка доставка, оперативне обслуговування
- Продавець Ї_жачок
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- КаролінаВідгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Сірий + Чорний
класний кубик маленький завжди крутиться у руці
З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ортинський О***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний
Чудовий антистрес
- Недоліки:
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний з червоним
Куб гарний, добре зроблений , міцний, не розвалюється. Донька задоволена
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний з червоним
Дитині подобається, за рахунок мадого розміру зручно тримати в руці
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Білий з зеленим
Чудовий кубик, маленьки не відчутно в руці крутити дуже зручно
- Продавець Ї_жачок
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш Їжачок
- Каріна М***Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний
Так круто, що існує така штука, я не очікувала, що буду в такому захваті, бо завжди скептично ставилась до різноманітних антистресів.
У мене РДУГ, тому важко всидіти на місці, не крутячи щось в руках. Я дряпала пальці, і мій наречений непокоївся цим, тому й знайшов цей скарб)))
Я досі деру пальці, але все ж ця штучка допомагає відволікатись і стімити. Стільки різних видів кнопочок і крутилочок, тому не надоїдає)))- Переваги:
- Різні кнопки, компактність, зручність
- Недоліки:
- Немає!
- Данило З***Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Білий з зеленим
класний маленький кубик, легко лежить у руці та завжди хочеться щоб ним покрутити
- Продавець Ї_жачок
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Skill-store
Дитині дуже сподобався
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Розміри замаленький
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Сірий + Чорний
По більшій частині все влаштовує але є нюанси у виді двох непрацюючих кнопочок розташованих у кутках по діагоналі із п'яти на фото, ну а в загалому
- Продавець Ї_жачок
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: GRAND LIFE. Колір: Рожевий
Прикольна річ, сподобалось))
- Продавець GRAND LIFE
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням. Приємних та корисних покупок!
- Яна О***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld
Зручний фіджет та швидка доставка!
Чекаю з нетерпінням на появу в наявності інших антистресів від цього продавця - АртемВідгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Чорний
Не рекомендую до покупки
- Переваги:
- Недоліки:
- Не натискаються кнопки
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Білий
Кубики дуже класні, цікаві, все працює