- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 50 мл
Прекрасный крем.
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Be Korean chic. Об'єм: 50 мл
Мій фаворит серед кремів для зволоження шкіри
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую!!! Легкий зволожуючий крем. Підходить як для комбінованого типу обличчя, так і для сухого типу обличчя. Вистачає на довго.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 50 мл
Вперше пробую крем цього корейського бренду. Крем має легку текстуру та ледь чутний приємний аромат, не залишає липкої плівки на обличчі, добре зволожує, для моєї суперчутливої шкіри підійшов, жодних негативних реакцій не викликав.
Гарний продавець, швидко обробив і відправив замовлення. - Шершнёва А***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 50 мл
Чудовий крем. Гарний продавець
Ще й пробнички поклали,дякую. - Тетяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: JK.beauty. Об'єм: 50 мл
Мій улюблений корейський крем) дуже гарно зволожує шкіру, надає пружності і гладкості.
- Переваги:
- Ніжна текстура, зволоження, гарний дизайн
- НАТАЛІЯВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для сухої шкіри підходить
- Переваги:
- якісний крем
- Недоліки:
- відсутні
- НАТАЛІЯВідгук від покупця. Продавець: Cosmuri. Об'єм: 50 мл
Я в захваті, крем дуже хороший
- Переваги:
- якісний товар
- Недоліки:
- відсутні
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потрясающий крем! Утром достаточно геля, в котором плавают капсулы. А вечером наношу уже с капсулой) хорошо впитывается
Подошёл комбинированной коже- Переваги:
- Очень красивый, приятно ощущается
- Недоліки:
- Не нашла
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крем -гель хорошо увлажняет кожу,после первого применения заметна разница,не липкий ,отлично впитывается .
- Переваги:
- Отличное увлажнение кожи
- Недоліки:
- Дороговат
- Ирина К***Продавець: Rozetka
А где же товар? Отменили без ведома? Вот это сервис!!!
- Переваги:
- Ноль!!!!!
- Тетяна З***Продавець: Rozetka
Для моей очень сухой кожи ,подошёл идеально.