- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.1. Колір: Сірий
Якісний, рекомендую
- Переваги:
- Металевий
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені якістю повідця Lucky Pet.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.1. Колір: Сірий
Цуценя стаффа 25 кг витримує, кільця міцні та сам метал з хорошого матеріалу, для нас поки що хороший повідець, надіємося, що протримається довго, бо з брезентового матеріалу живуть в нас не довго, перегризає, хоч і забороняємо.
Рекомендую цей повідець для таких порід)
Читайте уважно характеристики, конкретно в ньому ширші параметри, через це він міцніший за інші варіанти цього повідця.- Переваги:
- Міцний повідець та кільця
- Недоліки:
- Ручка непогана, але можна було з кращого матеріалу зробити
- Вадим Д***
Блин,также история,уже 2 брезентовых,убил. Видимо придется брать такой раз вы советуете. Жаль коротковатый
- Вадим Д***
Ручка не рветсЯ?
- Станіслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.1. Колір: Сірий
Красивый, но лопнуло звено
Пользуюсь неделю, щенок добермана- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Лопнуло звено
Неделю попользовались, вчера лопнуло звено
(Щенок 20 кг)- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Лопаются звенья
Неделю попользовались, вчера лопнуло звено
(Щенок 20 кг)- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Лопаются звенья
- Лилия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.1. Колір: Сірий
Хороший поводок
- Переваги:
- Соответствует ожиданиям
- Недоліки:
- Екатерина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.1. Колір: Сірий
Переживала по поводу ручки поводка. Но она оказалась в полне крепкая. Поводок короткий так как надо, до этого был 3 м, и для меня это слишком длинный... Посмотрим как долго прослужит.