- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Дійсно хороші сходинки. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість та ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець StepsPets
Дякую , користуйтеся із задоволенням
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 66 x 39 x 40. Колір: Капучино
Дуже вдячна! Сходи чудові! Окрема подяка Ользі, яка допомогла підібрати розмір і кількість сходинок під мого песика!
- Переваги:
- Якість, ціна, обслуговування
- Продавець StepsPets
Дякую , користуйтеся із задоволенням
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Дуже хороші сходинки-пандус. Немає жодних складок, ідеально натягнуті, не перевертаються під час використання. Йорчикам сподобались. Ідеально вписались в інтерʼєр. Рекомендую.
- Переваги:
- Міцні та якісні.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець StepsPets
Дякую , користуйтеся із задоволенням
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Сірий
Трохи за крутий підйом для француза, але все працює)
- Продавець StepsPets
Так , для французів ми рекомендуємо тройні подовжені , там глибша сходинка .
- Сычева Д***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Коричневий
Качественные ступеньки, устойчивые, не скользят. Единственный минус - дотянуть домой)
Дякую , дуже приємно , користуйтеся із задоволенням
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
Класні сходинки
- Переваги:
- Зручні
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Зелений
Щиро рекомендую! Сходи супер!
- Продавець StepsPets
Дякую, користуйтеся із задоволенням
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 66 x 39 x 40. Колір: Капучино
Ступеньки замечательные, устойчевые !!! Мой сыночка-Барри оценил на все 100 баллов! Спасибо за доставку!!!
- Переваги:
- Устойчевые
Дякую , дуже приємно . Користуйтеся із задоволенням
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
Супер якість, дякуємо ,рекомедую
- Переваги:
- Міцна конструкція,якісні матеріали, надійність , довговічність
- Недоліки:
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
классный цвет и размер, вес хороший, еле дотащила)
- Продавець StepsPets
Дякую за відгук , прикро що в руках тягнули , але за рахунок ваги вони не ковзають . І витримують людину . Користуйтеся із задоволенням
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Замовили сходинки, які, на жаль не підійшли. Продавець обміняв товар на інший швидко і без жодних проблем. Песик задоволений пандусом і тому й задоволена і я
- Ірина Ч***
Добрий день!
Вибачте, а чому сходинки не підійшли ?
Бо також розглядаю їх купити, але у мене собачка маленька йорочка (до 3 кг), боюсь чи не будуть їй зависокі ? - Продавець StepsPets
По моєму у них французької бульдог , і треба була глибша сходинка
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Бежевий
Хороша якість
Дякую, користуйтеся із задоволенням
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Супер , хорошо увесистые , на верх заходить огонь , вниз трошки крутые но в целом очень довольна , спаниель 14кг )
Дякую , користуйтеся із задоволенням
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Зелений
Ступеньки сделаны качественно! Быстро доставили. Остались довольные! Спасибо
- Переваги:
- качественно сделано
- Продавець StepsPets
Дякую величезне , користуйтеся із задоволенням
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Відправили товар, яки не відповідає опису, при цьому покупець повинен повертати товар за свій кошт! Просто нахабство і не людське відношення
- Продавець StepsPets
Інна, трішки не все ви написали , перед вами вибачились , технічний збій полагодили і вам відправили інший товар , який пролежав до закінчення терміну безкоштовного зберігання на новій пошті , а після повернення його ви почали шантажувати иене поверненням товару , скаргами і поганими відгукми
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
Швидко зв'язалися щодо замовлення, провели детальну консультацію, та надали рекомендації стосовно ваги та розміру. Отримали класні, якісні сходинки, наш Балу звцінив і користується ними тепер постійно - і вгору, і вниз.
- Переваги:
- Важкенькі, не ковзають по підлозі
- Недоліки:
- Поки що не бачимо
- Продавець StepsPets
Дякую велике , користуйтеся із задоволенням
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Коричневий
Магазин дуже швидко обробив замовлення та вчасно надіслав посилку. Приємним бонусом була акція, отримав товар зі знижкою. Якість сходинок на найвищому рівні: міцні, зручні та гарно виглядають біля ліжка. Мої собачки вже в перший день зрозуміли, як користуватися, і тепер без проблем піднімаються та спускаються. Дуже задоволений покупкою, рекомендую!
- Переваги:
- український виробник, якість товару
Дякую, користуйтеся із задоволенням
Усі хто шукає прикроватні сходинки для собачок, рекомендую цей магазин. Ви на 100% будете задоволені.
- Переваги:
- якість матеріалів
- Продавець StepsPets
Доброго дня дякую користуйтеся із задоволенням
- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Якість відмінна. Ціна доступна. Доставка вигідна та швидка
- Переваги:
- Якість. Ціна. Доставка.
- Продавець StepsPets
Дякую за відгук . Користуйтеся із задоволенням
- В. Г***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Світло-сірий
Товаром дуже задоволена. Сходинки важкі, стійкі. Моя чіхуашка щаслива.
Дякую , користуйтеся із задоволенням
- АннаВідгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Сірий
Шикарні сходинки! Висота, розмір, вага, все ідеально! Дуже рекомендую!
Користуйтеся із задоволенням
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
Сходинки дуже якісні та гарні. Тяжкі та стійкі, тому не рухаються, навіть коли песик на швидкості на них залітає )))
Відправка в обмуовлені строки - швидко.
Дуже задоволена покупкою. Найкращі рекомендації товару та продавцю.- Продавець StepsPets
дякую , користуйтеся із задоволенням
- Євгеній О***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
Сходи підійшли чудово, все супер!
Також великий за обслуговування зі сторони продавця- Продавець StepsPets
Дякую велике , користуйтеся із задоволенням
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Сірий
чудові сходи.надзвичайно приємно було побачити таку роботу.
- Переваги:
- добротні,важкі
- Недоліки:
- бездоганна
- Продавець StepsPets
Дякую, дуже приємно
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Бежевий
Дуже зручні!
- Галина А***Відгук від покупця. Продавець: StepsPets. Розміри (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Колір: Капучино
Роблять під потрібні розміри, швидко просто неймовірно. Сходинки приємно важкі і непохитні. Тканина гарна, не чіпляється за кігті. Я дуже задоволена.
- Переваги:
- Гарний вигляд, функціонально
Дякую , дуже приємно