Відгуки покупців про Чоловіча термобілизна Radical Shooter Black чорний + балаклава XXL (29349)
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Первый раз купил себе термо костюм и не пожалел. Зимой вечно мерзну. Сегодня первый раз в нем, значительно теплее. Удобно очень сидит, никакого дискомфорта.
На рост 192, вес 95 взял XXL.
Жаль что в комплекте балаклава, а не носки) Я понял, что носки это мастхэв)
Отправили в тот же день, на след вечер забрал!
Спасибо)- Переваги:
- Быстро, удобно, тепло
- Недоліки:
- Не заметил
- Active T*** Shop
Спасибо за Ваш отзыв!
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Хороше сидить
- Переваги:
- Дуже м'яка і якісна тканина
- Макс Т***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL
Користуюсь вже 2 зиму. Якісний і теплий.
- Переваги:
- легкий та теплий
- vladhoncharuk51Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: S
Когда будет размер S
- Radical
Добрый день! Появится в течении суток. На склад данный размер уже поступил. Ожидаем обновления на Rozetka. Вы можете или дождаться обновления размеров, или оформить заказ сейчас, указав в примечании к заказу, что нужен размер S
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Чорний
Рост 1.75 вес 67 обхват груди 95 обхват бедер 96. Какой размер подскажите пожалуйста.
Добрый день! Размер М
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL. Колір: Чорний
Відповідність розмірній сітці
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L
Мені подобається. Буду тестувати зимою
- Radical
Дякуэмо, що обрали наш магазин! Будемо раді бачити вас знову у нас :)
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: M. Колір: Чорний
Вибачте напевно поспішив з висновком, все гаразд.
Якщо буде потреба буду і надалі купувати у вас товари.
P.S. дякую за носки :)Відповідність розмірній сітці
- Radical
Всегда пожалуйста!Носите на здоровье!Будем ждать вас у себя в гостях!
Заказал как всегда на Розетке (пользуюсь ей с самого начала открытия), получил на следующий день и как всегда не осматривал так как за все года доверял, название товара на декларации совпадало правда смущало что без картонной коробки но подумал ладно, я же на Розетке заказал.
Принес вечером домой, распаковал пакет, сразу в нос вдарила китайская вонь некачественного трикотажа, открыл прозрачный пакет, а там явно не такое белье как на фото, знаки Radical размытие и явно не качественно напечатаны. Думал что не мой заказ, ну ошиблись с кем не бывает. Оставил заявку на сайте партнере (который был в смс с номером декларации), с описанием проблемы, обещали набрать завтра было поздно. Так и не набрали, на мои звонки тоже не отвечают. Так что какое-то кидалово.
Розетку конечно не виню, но осадок очень не приятный остался почти 1 тыс. грн на ветер.- Переваги:
- не нашел
- Вадим Н***
Извините погорячился, ребята адекватные, как писал ранние с кем не бывает. Спасибо за подарок.
- олегВідгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L
я очень доволен покупкой. нет слов одни эмоции ))) просто супер
- Переваги:
- качество ткани
- Radical
Спасибо за выбор нашей компании! Будем рады видеть вас снова :)
Хорошего дня, Олег!
- Эльдар А***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL. Колір: Чорний
Очень тонкий материал
- Віталій Б***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Чорний
Скажите пожалуйста
Какой размер нужен обьем груди 103 обхват талии101обхват бедер 104- Active T*** Shop
Добрый день!
Для корректного подбора размера, уточните, пожалуйста, параметры рост и вес.
- Галина Ф***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L
Помогите пожалуйста подобрать размер.
- Active T*** Shop
Доброе утро! подскажите рост и вес для кого подбираете комплект
- Галина Ф***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, какой размер нужен на:
1. Пог 57см., ПОТ 47,5 см., рост 187 см.
2. ПОГ 52,5 см, ПОТ 50 см., рост 190 см.- Active T*** Shop
Доброе утро! подскажите рост и вес для кого подбираете комплект
- Аня Р***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Скажите пожалуйста на рост почти 2м. и вес 100кг.какой размер?
Доброе утро! Размер XXXL
- Катя Б***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL
Уточнить размер не кому (( оценка О)) Купил в другом магазине)
- Radical
Подскажите к кому обращались за уточнением размера (кто не ответил)? Магазин Radical уточняет корректность размера при оформлении заказа или в вопросах по товару (мы на Rozetka как маркетплейс) поэтому если обращались в колцентр Rozetka - там увы уточнить не cмогут. Заказ же с Вашим ФИО не поступал
- Максим С***
Навіщо псувати оцінку хорошому товару, якщо ви у чомусь не розібралися?
- Radical
Максим, вдячні за Ваш коментар! Ми з своєї стороні завжди докладали і будемо докладати максимум зусиль для максимально комфортного процесу здійснення покупок в магазині Radical на маркетплейс Rozetka
- Влад П***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL
Какой нужен размер на параметры (об.груди-106, бедра -106,рост-185,вес-91 кг)?
Добрый день! При указанных параметрах, размер - XL
- Катя Б***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Какой подойдёт размер для таких параметров (вес 91 , рост 183 , объем груди 106, бёдра 106)
Добрый день! При таких параметрах нужен размер XL
- Сергій Х***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL. Колір: Чорний
Рост 179 вес 64, какой размер нужен
M
- Лабойко Ф***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Рост 183 вес 80-85, какой размер нужен?
- Radical
При таких параметрах подойдет размер L
- Роман Ш***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Чорний
Рост 180 вес 75 подойдет L?
- Radical
Да, при таких параметрах, правильный размер!
- Корогодин А***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL
Замовлення ще не відправили а вже скасували,це обслуговування на вищому рівні,за всі роки покупок через Розетку це саме гірше замовлення,ніколи більше до вас не звернусь.
- СвятославПродавець: Active Thermo Shop. Розмір: S. Колір: Чорний
Мой рост 168 вес 67 кг размер s подойдет?
Добрый день!
Да. подойдет
- smarphone334Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L
для яких температур призначений?
- Radical
Завод говорит,что можно использовать от -25 до + 5 градусов за Цельсием,но мы лично тестировали при -15 и комплект отлично себя показал!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Made for your Space. Розмір: L. Колір: Хакі
Замовленням дуже задоволені! Термобілизна чудової якості, приємна на дотик, пошита акуратно. Розмір повністю відповідає зазначеній розмірній сітці, тому все підійшло ідеально. Також сподобалася швидка доставка та гарне обслуговування. Однозначно рекомендую продавця і цей товар!
- Продавець Made for your Space
Дякуємо за відгук.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Хороший комплект, размер сел отлично, качество хорошое
- Переваги:
- Цена, качество, комплект
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Хороший комплект термо. Показал себя отлично в различных условиях
Единственное , немного катушки появляются со временем , но не считаю это минусом, так как цена = качество себя оправдали.- Переваги:
- Цена, держит тепло, отводит влагу
- Недоліки:
- Не нашел
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Термобілизна використовується кожен день
Хороший комплект
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Качество супер
- ПашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Випробовував в грудні майже цілий день на вулиці з високою вологістю (туманом). З ранку до вечора не холодно, але під вечір вже холодненько. Але це не притенція, все-таки його функція зберігати тепло, а не створювати. Якщо рухатись то впевнений було б добре увесь день на вулиці.
- Переваги:
- Якісна білизна
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Якісна термобілизна.Другий подібний комплект.Відповідає опису-дійсно гріє.Гарний крій,зручно у використанні. Трохи маломірить.На 50-52 брали XXXL-як раз вгадали.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не має
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
размер S для ребенка рост 160 см, сел комплект хорошо , низ идеально , верх немножко свободен. Тут уже зависит от телосложения))) швы прошиты хорошо , на ощупь приятная ткань .
Брала для футбола , посмотрим на сколько его хватит)))) - Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Хороша термуха, тепла, завтра буду прати подивлюся чи нічого не змінилося.
- Переваги:
- Тепла.
- Недоліки:
- Поки все добре
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Розмір підійшов. Ще не використовував.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Може і теплий, але тканина дуже щільна і занадто синтетична. Тіло абсолютно не дихає, одяг сильно електризується. Після довгої носки відчуття ніби весь день був замотаний в целофан, сильніше пітнієш, інколи з'являється висипання на шкірі. Ніколи не був хейтером синтетики, але ця термуха явно недостатньо дихаюча
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
Добрий день,даний комплект рекомендуємо для активнорго способу життя,так як в складі є полієстер і він швидше відводить вологу та зберігає терморегуляцію.
Шкода,що по Вашим індивідуальним особливастям комплект не підійшов.
Рекомендуємо використовувати наші комплекти даного виробника зі складом бавовни.