Відгуки покупців про Пенал закритий із ящиками Еверест Бриз Б-17 венге дуб молочний

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Шафа гарно виглядає, дуже вмістка, ми з сестрою вдвох легко її зібрали)

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді, що покупка принесла Вам позитивні емоції. Будемо раді бачити Вас знову!

• Юрий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Нічого погано не скажу дуже сподобався

Переваги:
    Зручний,компактний
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук! Раді, що шафа Вам сподобалась. Якщо знадобиться ще щось для дому — із задоволенням допоможемо!

• Инна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір корпусу: Венге/Дуб молочний

Забрали шафу пенал при відкриття даного заказу побачили що угли надщербнуті (((
    Та ще як раз на видному місці
    Верх шафи і комод

• Продавець  Nicole Piliaieva

Доброго дня! Якщо Ви це виявили при перевірці на пошті - Ви можете відмовитись від замовлення, ми повернемо Вам передплату і будемо вирішувати з транспортною компанією, чому товар прийшов пошкоджений

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Довго вагалась і було дуже багато сумнівів. Отримавши пенал у вказані строки дуже зраділа. Колір, фактура та розмір ідеально пасує та прикрашає мою кімнату. Ціна відповідає якості!

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Наталіє! Пишаємось, що маємо можливість читати такі відгуки! Дякуємо за Ваш вибір.

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Якісний пенал. Швидко збирається. Гарно виглядає.

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів.

• Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Магазин, оперативно та швидко відповів на мої питання, надав всю необхідну інформацію.
    Шафу швидко відвантажили.
    Шафа стильна та функціональна. За адекватні кошти.
    Шафу складали самостійно, не виникло питань зі складанням.

Переваги:
    Функціональна шафа, ціна, якість.
    Недоліки:
    Людський фактор недорахувались при пакуванні одного стяжного винта. Реоменлаці до виробника класти кожної позиції в запас.
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Артеме!
      Дуже вдячні вам за теплі слова та високу оцінку.
      Раді що залишилися задоволені якістю товару. Рекомендації передаємо на фабрику, сподіваємось побачити вас серед наших постійних клієнтів.

Приємного користування!

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Чудова якість і ціна, всі деталі були на місці. Всі отвори охайно зроблені. Швидко звʼязалися і відправили

• Продавець  ВерестМ

Галино, дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)

• Владимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Якісна доставка від виробника, гарне пакування. Повний комплект та зрозуміла інструкція. Купував у кольорі сонома трюфель. Зовнішньо виглядає гарно, шафа містка. Зручна у користуванні завдяки висувним шухлядкам. Не сподобалась бюджетна фурнітура, але то не є критично. Загалом всім задоволений. Окрема подяка хлопцям за відмінну доставку!

Переваги:
    Якість, зручнісь, зовнішній вигляд, доставка від виробника
    Недоліки:
    Бюджетна фурнітура
  • Тарас Г***

Відповідає своїй ціні.

Переваги:
    Збирається просто, все зрозуміло. Дверцята (фасад) можна встановити на вибір на будь яку сторону.
    Недоліки:
    Направляючі шухляд найпростіші, роликові, дешеві.
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Тарасе)

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Галина А***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель

Шкафом очень довольны!

Переваги:
    Шкаф смотрится очень красиво, все детали отличного качества
    Недоліки:
    Недостатков не нашли, все отлично
  • Диана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Спасибо! Пенал получили в целости и сохранности. Доставка от компании на высшем уровне.

Переваги:
    Удобный, вместительный, устойчивый
    Недоліки:
    Все детали для сборки в одном пакете
    • Продавець  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Иван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Хороший пенал , мне подошёл для мелочёвки !!!

Переваги:
    Удобный , брал как дополнение к компьютерному столу (пульты джойстики провода и ТД и ТП !!!
    Недоліки:
    Доставка ну очень дорого как по мне около 500 гривень новой почтой!
    • Продавець  ВерестМ

Иван, огромное спасибо за Ваш отзыв. Касательно доставки ..... Учитывая обязательную обрешётку мебели нашим магазином, действительно, доставка получается 25 % от стоимости товара. На остальных товарах, доставка занимает 15-20 % от стоимости. В Вашем случае получилось 425 грн. Хотим обратить внимание, что в этой сумме нет нашего заработка. Спасибо Вам за обратную связь, мы сейчас на стадии переговоров с другими транспортными компаниями, чтобы доставка стала дешевле. Хорошего дня!

• Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Если данная компания предложит Вм службу доставки САТ - советую не соглашаться. Стоимость доставки изменилась трижды с момента ее оглашения. И, естественно не в сторону уменьшения. При этом вы должны сами разгрузить и поднять на этаж. О том, что с водителем нет грузчика забыли сказать. Пришлось отказаться от товара. После чего все зашевелились. И доставку перенесли на другой день. Итого сначала цену озвучили 350 грн., а вышло в итоге 511.

Переваги:
    Мне подошел по размеру
    Недоліки:
    Не понравились ручки в комплекте.
    • Продавець  ВерестМ

Наталья, при заказе Вас действительно сориентировали, что стоимость доставки составит 350 грн. Но при отправке уже в отделении выяснилось, что была допущена ошибка в подсчёте и на самом деле 440 грн. Вас сразу об этом предупредили, Вы согласились. 71 грн дополнительно с Вас взял САТ за занос в квартиру (о чем, к сожалению, наш сотрудник забыл предупредить). Со своей стороны чувствуем вину перед Вами и выслали Вам компенсацию за это недоразумение и за то, что сумма доставки не сошлась с заявленным при заказе. Мы уже приняли меры для недопущения подобных ситуаций. Спасибо за обратную связь!

• Наталия М***

Большое спасибо представителям магазина ВерестМ. Связывались несколько раз. Чувствовалось, что переживают. Компенсацию действительно получила, все отлично!
      Еще раз ОГРОМНОЕ спасибо ребятам за проделанную работу!!!

• Иван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Хороший пенал (шкаф) за адекватные деньги , доставка в обрешётки всё целое без царапин

Переваги:
    Цена - качество , смотрится отлично!
    Недоліки:
    Доставка почти 450 гривень, (а что делать)
    • Продавець  ВерестМ

Добрый день, Иван!, Спасибо Вам за обратную связь, мы сейчас на стадии переговоров с другими транспортными компаниями, чтобы доставка стала дешевле. Хорошего дня!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір корпусу: Венге

Доставка відбулась надзвичайно швидко.
    Якість цілком влаштовує, відповідає ціні.
    Шухляди з окремтм фасадом - великий плюс.
    Просто для інформації: 2 полиці на конфірматах, 2 - накладні.

• dmitriyivanovnik І***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір корпусу: Дуб Сонома трюфель

Не погана якість виробу, продавця рекомендую, є деякі мінуси в збиранні але вони не впливають на вид та строк служби.

• 48 к***

Добрый день, спасибо за Ваш отзыв)

• Колісник-Рождєственська В***
    Відгук від покупця. Продавець: Хуман. Колір корпусу: Дуб Сонома трюфель

Пенал отличный. Продавец просто от Бога: приятный, вежливый, тактичный и, самое главное - пунктуальный и честный. В коробке с пеналом не было инструкции, что, тем не менее, не было преградой (собрали быстро). Но, это уже не компетенция продавца, так что 5 звёзд.

Переваги:
    Быстрая доставка, точность, лёгкость в сборке.
    • Хуман

Спасибо большое за ваш отзыв,обращайтесь!

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: chip. Колір корпусу: Венге комбі

У него точно ручка справа?

• Кошкины б***

собирается и справа и слева!

• Александра П***
    Продавець: ВерестМ

Це друга покупка в даній компанії. Співпрацею задоволена. Швидко, оперативно, злагоджено. Якість меблів ціновій категорії відповідає. Меблі зроблено охайно. Ніяких дефектів не виявлено. При доставці, жодного разу не перевіряла меблі, при збірці все було наявним. Надалі планую придбавати необхідні товари, через дану компанію.

Переваги:
    Оперативність, уважність, чемність співробітників компанії. Ціна, якість меблів
    • Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!

• Виталий Г***
    Продавець: Хуман. Колір корпусу: Дуб Сонома трюфель

Добрый деньу шкафа есть возможность поменять открытие двери с лева на право?

• Хуман

Добрый день!При сборке вы можете выбрать себе любую сторону для открытия дверцы.Спасибо за интерес к нашим товарам.