- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір корпусу: Венге
Прийшло своєчасно,але багато пошкоджень та потертостей
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель
Ок
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо, приємного користування!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все добре, дякую за місткий пенал
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Інно! Ми дуже вдячні Вам за відгук та фотографії меблів у Вас вдома, користуйтесь з задоволенням)
Чекаємо на Вас знову.
- Георгий К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Купляв два пенали до свого пятикутної шафи. Гарне доповнення! Чудова якість. Гарно збирається. Швидка відправка, гарна упаковка. Дякую!
- Продавець ВерестМ
Георгію, дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів! Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені))
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
все чудово
Вітаємо, Вікторе !
Раді, що ви залишилися задоволені товаром. Запрошуємо вас за наступними покупками до нашого магазину))
З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома трюфель
Бюджетні меблі, але у моєму випадку нормально.
- Переваги:
- Легко збирається
- Недоліки:
- поки що не побачив
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Удобный. Хорошего качества.
- Продавець ВерестМ
Екатерина, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все ок.
- Продавець ВерестМ
Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!
- jolya1981Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Дуже задоволена покупкою! Продавець зв’язався через 5 (!!!) хвилин! Все дуже чітко, швидко, якісно!! Рекомендую продавця!
- Переваги:
- Якісні меблі! Повністю відповідають опису!
- Продавець ВерестМ
Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Чудовий пенал. Брали в коридор. Зібрали швидко і самостійно. Всі комплектуючі були в наявності. Вигляд має гарний. Рекомендую.
- Переваги:
- Має містки полки.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ВерестМ
Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!
- Духновская М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Очень быстрая доставка, все подошло, спасибо большое