Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про MP3 плеєр Amoi X1 1.8" Bluetooth 5.0 Hi-Fi із зовнішнім динаміком

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: немає вбудованої пам'яті

Мені не сподобався. Незручне керування, 5Гб музики перекидалося десь 2 години. Купив інший з сенсорними кнопками і вбудованою пам'яттю

• Гапонова Я***

Купували синові на день народження, дуже задоволений.

Переваги:
    Зручний, компактний
  • Юлія К***

Дитина задоволена. Купували в якості подарунка.

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 64 ГБ

Дуже сподобався плєєр. Флешка на 64гига у комплекті. Також навушники та чохол (бонус), батарея тримає ну дуже довго що дуже радує!

• Марина Л***

Покупкой довольна; отдельное спасибо продавцу за подарочки в виде наушников и чехла для хорошего настроения: )

Переваги:
    Замечательный базовый плеер без наворотов за хорошую цену
    • Продавець  SKY-M

Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.

• Шинкарук А***

При заказе прозевал отсутствие bluetooth. Связался с продавцом с просьбой вернуть товар. Получил подтверждение , отправил Новой Почтой. В день получения товара продавцом пришло сообщение от банка о зачислении (возврате) денег на карту за плеер. Оперативно и без проволочек. Продавцу респект.

Переваги:
    Качественный девайс, хорошо собран, понятный интерфейс. Звучание на хорошем уровне. Идеальный выбор цена/качество для проводных наушников.
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  SKY-M

Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.

• Андрей П***

Отличный плеер.Рекомендую.Разобраться может и ребенок без знания английского

Переваги:
    Цена,качество
    • Продавець  SKY-M

Спасибо большое за отзыв ))