- Ланіта В***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Все чудово)
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Таке відчуття, ніби перед тим як відправити мені товар, ви звідти видавили половину тюбика.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
чудовий засіб ,вже другий мій тюбик,захищає шкіру,наношу один раз зранку,використовую у всі пори року.,веснянок і пігментних плям помітно менше,буду ще купувати,коли використаю
- Переваги:
- зі своєю функцією справляється на 100%
- Недоліки:
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Вже мала цей спф раніше, але цей дещо відрізняється в упакуванні. Мене бентежить, що шрифт більш жирний, полоски зверху ширші. Зверху, де номер, полосочки ніби накладені поверх інших.
- Переваги:
- Недоліки:
- виглядає, як підробка
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем непоганий, не жирний. Приємна консистенція середня (не дуже рідка/густа). Як для літа нормальний, як для зими замало зволоження. Зависока ціна для нього.
І доставка була не дуже швидка.- Продавець Beauty_RV
Доброго дня. Дякуємо за відгук, нажаль магазин немає впливу на терміни доставки, з свого боку у сі замовлення відправляємо день-в-день, а за терміни відповідає перевізник. Ви завжди можете вибрати найзручніший спосіб для Вас, адже ми співпрацюємо з усіма операторами
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Купую другий раз. Чудово відновлює бар'єр та виконує сонцезахисну функцію.
- Переваги:
- Маленький розхід
- Недоліки:
- Не помітила
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Мне нравится
- Переваги:
- Лёгкий, нежирный.
- Недоліки:
- Марченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Приятный на лице, но если у вас летние веснушки, лучше берите что-то отбеливающее, а этот на зиму
- Тамара Л***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже хороший спф, консистенція ніжно гелева.
- Переваги:
- Ціна та якість!
- Евгения Е***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
- Переваги:
- Гарний крем !!!!
- Недоліки:
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Після нанесення обличчя трохи блищить. Треба зачекати 20-30 хв, доки крем вбереться, і тільки тоді наносити макіяж, інакше все просто змішається в одну масу. Не відчувається на обличчі і шкіра під ним не пітніє, що є великим плюсом.
- Продавець Beauty_RV
Один з найулюбленіших спф нашої команди - абсолютно комфортний на шкірі і еталонний склад
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший санскрин. Приятный на коже, финиш чуть блестит, но через минут 20 уже все ок. Раздражений не вызвал (в отличии от другого корейского Medi-peel).
Довольна покупкой- Переваги:
- Быстро впитывается, не вызывает раздражений
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Продавець Beauty_RV
Дякуємо за відгук, приємного використання
- ЛізаВідгук від покупця. Продавець: Beauty_RV. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже дякую за подаруночок
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Ступінь захисту: 50
зі своїми задачами справляється, рекомендую
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Аниф О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Ступінь захисту: 50
Приємний, сподобався
- Аліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Radiantcare Store. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хочу відмітити супер швидку доставку. Замовляю вже вдруге Кремом теж задоволена. Тому можу рекомендувати продавця
- Інна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Iveris. Об'єм: 50 мл
Шикарный.Матирует,разглаживает,легко наносится
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Cosmuri. Об'єм: 10 мл. Ступінь захисту: 50
Видимые улучшения на лицо!
- Переваги:
- экономный
- Недоліки:
- пока нет
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: A-KOREA. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Наразі все подобається, літо попереду. Брала по рекомендації.
- Продавець A-KOREA
Дякуємо за відгук!
- Софія О***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
супер!
- Катя Н***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Треба брати, а якщо знижка то взагалі)
- Переваги:
- Чудовий спф користуюсь не перший рік, легка тексутра, не жирний, взагалі топ
- Софія О***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
все чудово, оригинальний спф від корейської фірми. не жирний, приємна текстура та запах рису
- Переваги:
- легкий, захищає від сонця
- Недоліки:
- не виявлено
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Хороший
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Кремчик дуже ніжний, гарно лягає на шкіру обличчя. Швидко поглинається, не залишає відчуття липкості. Чудовий термін придатності, що порадувало. Продавець поставився відповідально, звʼязався перед відправкою, пояснив деталі, загалом, я дуже задоволена покупкою!
- Переваги:
- Якість товару, гарна ціна, хороший термін придатності
- Недоліки:
- Мар'яна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Ступінь захисту: 50
Мені теж надіслали spf не для продажу
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 10 мл. Ступінь захисту: 50
Купила товар, який не для продажу
Доброго дня! Дійсно, для деяких ринків ця позиція не йде у продаж. Виробник не надає окремо упаковку для тих країн, де їх можна продавати, і для тих, в яких ні; тобто варіант упаковки однаковий. Тому часто в продажу можна побачити такі позиції, де є надпис "not for sale". У нас офіційний контракт із брендом, у додатку до якого йде специфікація, де вказана можливість продажу цієї позиції.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: LBC Group
Вже не вперше замовляю цей крем. Легко вибирається шкірою, не має відчуття липкості, дискомфорту. Зі своєю функцією справляється на всі 100%.
Доставка дуже швидка! Комунікація з менеджером не нав’язлива та приємна. - Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Гарна ціна і гарна якість
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий сонцезахист, не тече, не скатується зі шкіри. Навіть коли сильно спекотно на дворі.
- Переваги:
- Немає відчуття липкості і жирності.
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Гарний легкий крем, не залишає липкості та білих слідів.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Крем лучший из всех ,что подходит на лето.Легкая структура и хорошо выровнил цвет лица.Защита от солнца также работает.
- Переваги:
- Достойный
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Користуюсь вже декілька років цим кремом, як на мене, то гарно захищає від сонця, гарно вбирається у шкіру. В мене комбінована шкіра з розширеними порами.
- Переваги:
- Окрім сонцезахисних властивостей, також є і звичайним кремом, який можно використовувати як частину уходу за обличчям
- Недоліки:
- Не знайшла
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Працює
- Антоніна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Не знаю що по якості захисту від сонця але те що крем неприємно скачується зі шкіри то факт
- Переваги:
- Легкий в нанесенні
- Недоліки:
- Скачується ніби смалець з обличчя
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Користуюсь 3й рік
Цілий рік ним користуюсь без перерви на зимовий період
Улюблений крем! - Яніна С***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Дуже подобається, не залишає липкості, відчуття легкості після нанесення, не обтяжує. Не комедогенний. Впевнена в оригінальності