Відгуки покупців про Тумба офісна Стелаж ОП Континент 450/320/2100 Дуб Шамоні Світлий

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Крафт Білий. Ширина: 45

Гарна якість, швидка доставка, легка в збиранні

• Продавець  MebPlanet

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Білий. Ширина: 45

Якщо шукати щось схоже на Ікеа, то це не воно. Матеріал білий глянцевий, на якому видно що кромка йде хвилями, хоча і не великими. Дуже дорого вийшла доставка із за додатково пакування від нової пошти, але все одно не допомогло, один кут збитий, добре що це виявилось внизу, не критично зовсім. Поклали заглушки, а вони всі майже з невеликим браком, легко виправляється бокорізами чи чимось схожим. Великим плюсом є легкість зборки, складається за годину. Якщо потрібна шафа саме такого розміру, то можна брати

Переваги:
    Недоліки:
    Легко збирається
    • Продавець  MebPlanet

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Нажаль, під час транспортування бувають випадки пошкодження тововару, тому ми просимо перевіряти замовлення на відділенні. Ми готові замінити в разі потреби браковані деталі. Нам шкода, що Ви залишились не цілком задоволені, тому наступного разу ретельно все перевіримо!

• Ільчак О***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 45

Стелаж як на фото, гарно вписується в інтер'єр, легко збирається.

• Продавець  MebPlanet

Доброго дня, дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось) Приємного користування!

• Дана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 45

Міцний і якісний стелаж. Легко збирається, всі деталі і інструкція в наявності.

Переваги:
    Міцний, колір як на фото
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  MebPlanet

Доброго дня, дуже дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось)

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Венге. Ширина: 45

Усім привіт. Стелаж зібрав сам за 20 хв. Все просто і інтуїтивно. Стелаж класний. Тепер думаю, куди поставити ще один. Рекомендую і продавця і стелаж.

Переваги:
    Проста збірка, якісний і місткий стелаж
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  MebPlanet

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук)

• Петрук В***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Шамоні Світлий. Ширина: 45

Купляли дитині. Вона у захваті. По кольору не підходить до інтер’єру кімнати, але спеціально підбирали такий, щоб не було видно пилу. Після того, як дитина поскладала на полички свої книжки, статуетки, різні коробки і глобус – стелаж став просто родзинкою кімнати))
    Був гарно запакований у дерев’яну рамку, щоб не пошкодити під час доставки (але це додало ваги). Зібрати не важко (але краще збирати вдвох).

Переваги:
    На світлому кольорі не видно пилу, досить місткий для своїх габаритів, присутні всі з’єднувальні елементи+конфірматний ключ.
    Недоліки:
    Важкий (запакований важить більше 30 кг.)
    • Продавець  MebPlanet

Дякуємо дуже за відгук!
      Приємно, що ви залишились задоволені)))
      Звертайтесь ще)

• Юлия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Венге. Ширина: 45

Сподобався,саме такий,як я хотіла. Полки міцні, колір як на фото

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Поки не побачила
    • Продавець  MebPlanet

Дякуємо за відгук) Раді, що Вам все підійшло)