Відгуки покупців про Олія лосося для собак всіх вікових груп Brit Care для шкіри та шерсті, 500 мл
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo
Товаром задоволений. Олія свіжа, пахуча.
Кінцева дата споживання 25.02.2027, рік з дати виготовлення. - СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собаці сподобалось.
- Переваги:
- Зручнмй дозатор
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло супер, у собакі виросла густа красива шерсть. Склад - чисте масло, смачне, дозатор не дає йому окислюватися. Тепер надо таке людське)
- Переваги:
- Дозатор, якість, смак
- Недоліки:
- Не виявила, мабудь ціна
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo
Корисний препарат,рекомендував нам ветлікар
- Переваги:
- Якість,собаки з задоволенням приймають
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую! Супер!
- Недоліки:
- Нема!
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Prolime
Цю олію замовляю не перший раз. Моїм песикам подобається. Якщо давати на постійній основі,то результат видно по шерсті. Обслуговування на високому рівні. Дякую. Буду й надалі купувати.
- Переваги:
- Тільки переваги,ще й знижка.
- Дар'я Б***Відгук від покупця. Продавець: Prolime
швидка доставка, все сподобалось
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Prolime
Получила масло, всё нормально, только срок годности до марта 2026 года
- Продавець Prolime
Добрий день! Тобто термін придатності ще 7 місяців))
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Переваги:
- Собака ест с удовольствием
- Плавко И***Відгук від покупця. Продавець: Prolime
Запах бесподобный,пахнет тунцом,французский бульдог кушает с большим удовольствием,чаще начала к миске подходить
- Переваги:
- Появился аппетит
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Prolime
Собака жрет и радуется...
- Переваги:
- Наверное вкусно
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собаке очень понравилась, добавляю в сухой корм. Ест с удовольствием аж миску вылизывает. У собаки проблемы с шерстью, лысеет от старости 11 лет,надеюсь поможет, пока 2 дня только добавляю. Срок годности до ноября этого года, к тому времени думаю закончиться. Даю по 3 нажатия на 29 кг веса.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собаці сподобалося .
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Срок годности до след месяца , хотя сегодня только получила
- Валерія
Так експерт нижче писав термін придатності
- Виктория К***
Где он писал ??? Что за бред ? За 850 грн и срок годности месяц
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне обслуговування
- Валя К***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo
Товар прийшов швидко, пахне добре
Собака не захотіла їсти корм навіть з нею, були сподівання, але нажаль( - Валя К***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo
Швидко доставили, будемо надіятись що собачці сподобається і буде їсти корм з задоволенням
- Переваги:
- Доставили швидко, приємний аромат
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобається собачці, додаю в корм за рекомендацію ветеринара вже третій тиждень. Про вагомий результат говорити ще зарано, але те що собака споживає із задоволенням і чудово переносить цей продукт, це факт.
- Переваги:
- Гарний склад,відсутній неприємний запах (часто характерний для продуктів з риби), чудова ціна, зручне пакування з дозатором
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
уже брала это масло, собачке подходит, все хорошо.
Единственное, что не нравится, когда задаешь вопрос о сроке годности, в ответ молчание. В итоге получила масло 01.04.24, а оно годно только до 13.12.2024- Тетяна З***
Ви хоч так. Ми в травні отримали до 10.24
- Христина Є***Відгук від покупця. Продавець: Chapa
Наче все добре - собаці подобається.
- Переваги:
- Собаці подобається
- Недоліки:
- Наче немає.
- Шевченко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравилось нашему хвостику)))
- Переваги:
- Супер
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова якість товару!
Маю двох великих собак. В обох дуже сильно сипалась шерсть. Спираючись на відгуки, вирішила спробувати дану олію.
На сухий корм роблю 2-3 прискання олійки у різні частини миски і потім перемішую весь корм, щоб олійка розподілилась на більшість корминок. Собаки з задоволенням їдять такий намасляний сухий корм. Через 7 днів застосування різко зменшилось випадіння шерсті і відпала необхідність по кілька разів на день підмітати підлогу:) через 10 днів від застосування шерсть набула гарного лискусого вигляду і взагалі забули за проблему. Спочатку використовували олійку на регулярній основі протягом 3 тижнів і потім перейшли на профілактичний підхід, не більше 2 разів на тиждень.
Засобу вистачає на дуже довгий період. На одну собаку флакона вистачить більш як на рік.
Дуже рекомендую!- Переваги:
- Швидкий ефект. 1 флакона вимтачає більш як на рік
Приємна на запах, а з огляду на собачий апетит, то приємна і на смак:) - Недоліки:
- Не виявила жодних
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказываю не первый раз, заказ пришёл быстро, все отлично
- АлВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное масло. У меня собачка очень привередлива в еде, но с этим маслом кушает с удовольствием. Шерсть стала намного лучше, все лето я давала масло, и линьки не было совсем. Хотя раньше линька была круглый год
- Переваги:
- Линьки почти нет, шерсть стала гуще
- Недоліки:
- Не заметила
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже порадувала наявність дозатора. Не треба з шприцами носиться.
Будемо спостерігами як ця олія відобразиться на шерсті кішки і собаки- Переваги:
- Зручний дозатор
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло дуже сподобалося моему песу))Один пшик 2мг,це для маленького собачки.Дякую магазину!
- Переваги:
- Велика економна бутилка.Приемний на запах и вкус мабуть))
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!- Виктория К***
Здравствуйте заказала масло сегодня срок годности до следующего месяца , у вас так же было?
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бігль з атиповим дерматитом та харчовою чутливост була проблема з шерсть, сипалась страшенно. Через тиждень було видно вже результат, зарез місяць взагалі стало круто.
До цього використовували інше масло, такого результату не було.
Їсть з задоволенням- Переваги:
- Допомогло вирішити проблему
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Животные кушают корм с этим маслом с удовольствием. Никаких реакций неприятных у них нет, например поноса. Будем заказывать постоянно.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
- Ника Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моя собака в восторге от этого масла, добавляю в сухой корм(одно нажатие дозатора) перемешиваю корм и собаку не оторвёшь от кормушки
- Переваги:
- Собака кушает с аппетитом, нет поноса после применения(но это все индивидуально)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло отличное, собака кушает с аппетитом, добавляю в смесь из сухого с влажным кормом. Никаких проблем с кожей и шерстью не было, брала как витаминную добавку, но шерсть нашего басенджи выглядит просто прекрасно - гладкая, блестящая, плюс масло дает рыжему окрасу собаки красивый красноватый оттенок. От всей души рекомендую, обязательно будем брать масло этой фирмы и дальше.
- Элина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моей собачке очень понравилось. Стала добавлять в еду, аж похрюкивает от удовольствия, когда ест. Пока времени прошло мало, но надеюсь, что и эффект тоже будет. Доставка тоже порадовала. Как всегда быстро и удобно.
Спасибо.
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka