Відгуки покупців про ТВ тумба Id27-177 Ш 1696 / В 386 / Г 398 Чорний-Білий

Оцінка користувачів 5/5
  • Едуард Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 38.6. Глибина: 39.8. Ширина: 169.6. Колір: Білий + бетон

Швидка відправка, легко збирається, сколів, подряпин немає. За свою ціну - ідеально + виглядає дорожче ніж вона є.

Переваги:
    Все супер
  • Євген Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 38.6. Глибина: 39.8. Ширина: 169.6. Колір: Чорний з білим

Тумба під ТВ непогано зроблена, в комплекті присутні всі деталі для збирання тумби та детальна інструкція, збере тумбу навіть дитина.

Переваги:
    Ціна, якість.
  • Маргарита К***

Гарна тубма, повністю відповідає фото. Продавець зв'язався зразу. Єдине, що трішки довго чекали, але про це ми були попереджені. Відправлення було в заявлені терміни

• Руслана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 38.6. Глибина: 39.8. Ширина: 169.6. Колір: Бетон

Дуже гарна тумба. Колір має легкий зелений відтінок, але мені він сподобався. Якість хороша. Дуже просто збирається.
    Була надійно запакована.

Переваги:
    Якість, простота збірки, зовнішній вигляд.
  • Задорожный А***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 38.6. Глибина: 39.8. Ширина: 169.6. Колір: Дуб Сонома

Гарна тумба.

Переваги:
    Адекватна ціна
  • Юрий О***

Все довольны

Переваги:
    Кот поместился