Картка Rozetka

Відгуки покупців про MP3-плеєр з Bluetooth 5.0 приймачем U&P Higi C33 Black (SHT-C33-BK)

Оцінка користувачів 4.09/5
на основі 24 відгуки
  • Максимчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Плеер с пустя 2 года использования зациклился, когда включаю проходит 3 секунды и плеер перезагружается, что это может быть ?

• Ксенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Не пройшло і 3х місяців, як перестав заряджатися до кінця (витачає тільки на 2 пісні). Гарантія ще дійсна, але Розетка пише "Усі транспортні витрати покладаються на клієнта". Судячи з попередніх відгуків, навпевно ремонт не вартує того, виглядає як одноразовий плеєр. Шкода, на початку я була ним дуже задоволена.

• Роман Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Підкажіть якого обʼєму карти памʼяті підтримує?

Переваги:
    Маленький
    Недоліки:
    Не має вбудованної пам'яті
  • Діана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Придбала мп3 плеєр, але не працює опція скачування музики (карту пам'яті вставила)

Переваги:
    Доволі зручний мініатюрний розмір
    Недоліки:
    Не скачується музика на плеєр, не працює ця функція
    • Продавець  PARROT

Доброго дня. Для того щоб у вас все запрацювало, як потрібно, просимо вас ознайомитися з описом даного товару. З опису: "Комплектний USB кабель служить тільки для заряджання пристрою і не підтримує передачу даних, не підтримує режим картридера, для цього потрібно використовувати сторонній кабель USB з підтримкою передачі даних." Дякуємо

• Діана Н***

Вже все зрозуміла. Все працює справно, дякую за допомогу.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Прекрасний плеєр, але враховуйте, що карти пам'яті великих об'ємів він не побачить.

Переваги:
    Легкий, зручний.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Як блютуз-адаптер або кабельний адаптер - річ гарна.
    При відворенні музики з карти пам'яті, програвав пів секунди з мелодії, потім перемикався на наступну і так постійно. Після того як втретє витягнув карту пам'яті, щоб спробувати іншу, перестало тримати її в гнізді. Тепер плеєр являє собою звичайний адаптер.
    Поставив 1 зірку, осклільки мені була важливою саме функція програвання з карти пам'яті.

Переваги:
    Розмір, якість передачі звуку
    Недоліки:
    Не товаришує з картою пам'яті
    • Продавець  PARROT

Нам шкода, що ваша покупка була невдалою. Потрібно було одразу звернутися до нас і ми допомогли б. Описана вами проблема могла бути через карту пам'яті.

• Алексей З***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Дякую !!!! Дуже класна штука , не за всі гроші світу .

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Сама модель зручна, мініатюрна, хороше блютуз під'єднання, але сам по собі одразу після покупки, пропрацювавши хвилин п'ять почав вимикатись та вмикатись циклами, поки не вийняв карту пам'яті, перепробував карти різних моделей та ємкостей, проте результату не було, буду вимушений робити повернення

Переваги:
    Розмір, зручне керування
    Недоліки:
    У рандомний момент вимикається та вмикається циклічно без перестанку
    • Продавець  PARROT

Добрий день. Нам дуже шкода, що ваша покупка була невдалою. З вами зв'яжеться наш менеджер і ми вирішимо цю проблему.

• АлеКор
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Будьте аккуратны при переключении треков, регулировании громкости - судя по всему недолговечные микрики-переключатели

Переваги:
    По соотношению цена - качество звука - компактность - блютус - как для меня выше всех похвал)
  • Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Сьогодні отримав, вирішив відразу залишити відгук. Карту пам'яті на 256 gb без проблем бачить, більшої вдома не було, кількість завантажених треків була близько 500. І ще, flac без проблем відтворює. Штука класна, розміром з сірникову коробку, якби ще на безпровідні навушники відтворювала музику то ціни б їй не було.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Супер крутий гаджет. Не очікував, за такі гроші, таку якість звуку та роботи. Мініатюрний та компактний. Зручний. Доволі великий термін роботи батареї! Все супер!

Переваги:
    Якість звуку. Компактність.

• Яна Т***

Сломался через пару месяцев

• Продавець  PARROT

Добрий день. Нам дуже шкода, що ваша покупка була не вдалою. Ви можете звернутися до нас по сервісне обслуговування через форму зв'язку з продавцем. Дякую.

• АлеКор

Тоже сломался микрик(переключатель трека, уменьшения громкости) через три месяца.

• Сергій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Чудовий плеєр відносно ціни та якості, компактний за розміром, для прослуховування аудіокниг кращого не потрібно. Батареї вистачає на шість годин, перевірено. Гарне обслуговування зі сторони продавця.

Переваги:
    Ціна, компактність.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  PARROT

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Одразу після кількох разів натискання клавіш збільшення зменшення гучності перестав коректно працювати один канал (працює тільки на максимальній гучності).

• Продавець  PARROT

Доброго дня. Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з товаром. У чаті Розетки ми надіслали вам інструкцію як звернутися за сервісним обслуговуванням. Дякуємо

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Супер річ за доступні гроші.Використовується в машині для прослуховування музики через блютуз.Працює чітко,вмикається миттєво.

• Дмитрий С***

Топ за свои деньги

• Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Даний девайс точно вартує своїх грошей.
    Купував як блютуз ретранслятор для авто для під'єднання до штатної магнітоли через AUX. З телефоном конектиться за секунду. Напрочуд гарний звук. Неочікувано якісний звук.
    Рекомендую.
    ПС: пристрій супермініатюрний)

Переваги:
    Маленький розмір
    Гарний звук
    Швидке з'єднання зі смартфоном
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  PARROT

• Анастасія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Хороший плеер по хорошей цене, работает идеально

Переваги:
    Цена

• Александр П***

Всьо работает бальшое спасибо

Переваги:
    Цена качество

• Домарадзька О***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Работает согласно описания. Настройка и подключения не сложные. К покупке рекомендую!

• Гончар К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Отличный плеер, качественно выполнен, покупкой довольна!

• Віктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Я не знайшов режиму card reader, швидше за все його немає. В інструкції під цим режимом мається на увазі режим програвання файлів із карти. Компьютер його не бачить, ні Mac, ні Win. Дуже маленький та легкий. Немає File Browser, скоріш за все отримує загальний лист файлів та грає скільки пам'ять дозволяє.
    Кнопка еквалайзер піднімає баси. Не знаю навіщо постійно світить синій світлодіод. Не дуже зручна качелька для вперед - назад, вона ж для гучності. Там переключаються режими по довгому та короткому натиску, а сама качелька дуже мало виступає над корпусом.
    Дальність зв'язку - метрів десять, як звичайно. Зв'язок стабільний.
    Звук непоганий.
    Використовую для роботи за компьютером та аудіокниг. Думаю, що підійде в машину як гарнітура.

Переваги:
    Блютус приймач та простий аудіо плейер. Легкий, компактний, негативу не визиває, грає добре.
    Недоліки:
    Синя кнопка постійно світить та кардрідер якого немає
    • Продавець  PARROT

• Олександр

Гарний розгорнутий комент. Підкажіть. Чи, можливо слухати музику с картки microSD, та отримати виклик від телефону під час прослуховування? Або, сигнал, що надходить вхідний дзвінок.

• Віктор Г***

Дякую. Ні, одночасно слухати microSD та отримати виклик не вийде - плейер не може знаходитись одночасно в режимі блютус та програвання картки. Перемикаються режими довгим натиском на велику кнопку. Ще - якість звуку достатня для аудіокниги, але для якісного аудіо басів малувато.

• Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Дуже задоволена, бо його легко завжди мати при собі.

Переваги:
    Досить якісний, маленький, легенький, але "бачить" 250 композицій на карті! Гарне звучання.
    Недоліки:
    не виявила
    • Вячеслав Ф***

Це чудо блютуз навушники бачить?

• Юлия Ф***

Вячеслав Фунтов, у мене немає блютуз навушників, тому не знаю

• Продавець  PARROT

Доброго дня. Зверніть увагу: До цього плеєра неможливо підключити бездротові навушники по Bluetooth каналу! Ця інформація наведена в описі товару. Дякую

• Ярослав Б***
    Продавець: PARROT

Достойный плеер…

Переваги:
    Качество
    • Продавець  PARROT