Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Протиковзкі накладки на взуття 38 - 39 розмір

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Мария К***
    Відгук від покупця. Продавець: Позаботько

Чудові протектори, дуже їм задоволена. На слизькому тримають, подивились скільки у носці будуть

• Продавець  Позаботько

Дякуємо за відгук, Маріє! Добре, що покупка є вдалою, а ходити з накладками дійсно безпечніше!

• Александра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Позаботько

Поки нарікань не яких не маю

• Продавець  Позаботько

Дякуємо, Олександро, за зворотній зв'язок! Раді бути корисними для Вас!

• Юрій П***

Те що треба

• Продавець  Позаботько

Дякуємо за влучний відгук!

• Єгор

Все ок!

Переваги:
    Жорстка резина, тому зацепи тримаються в ній міцно, перевірено не одним використанням.
    • Продавець  Позаботько

Дуже радіємо Вашому відгуку! Особливо приємно, що накладки було протестовано на ділі, не одним використанням. А це означає, що їх призначення перевірено в повній мірі:)

• Надежда Н***

Нормальные ледоступы
    Заказала маме,все подошо

• Продавець  Позаботько

Супер! Раді, що Вам все сподобалось! Дякуємо за відгук! :)

• Виктория Е***

Проблему вирішено

На пошті перевірити нереально, який розмір прислали, бо на упаковці розмір не вказан. Ні на них самих, ні на упаковці немає ніякої інформації!!!
    Купувала стареньким батькам 41-45, а прийшли максимум на 40...на мою жіночу ніжку ще налізли, а на ніжку сина 40 навіть не налазять на черевики. Ще й замовлення довго готували, відправляли.
    Не рекомендую, ні товар, ні магазин!

Переваги:
    Немає, Не Рекомендую купувати!!!
    Недоліки:
    Вказан розмір 41-45, а вони максимум до 40, і то на жіноче взуття 40 розміру підходять, а на чоловіче навітт не налазять.
    • Продавець  Позаботько

Щодо терміну відправки нам дуже шкода, але наразі наша команда робить усе можливем аби ваше замовлення прибуло як можна скоріше! У сьогоденних умовах швидкість - не завжди наш товариш Просимо вибачення й за невідповідність розміру! Вже звернулися до постачальника з приводу даного питання! Зв’яжіться, будь ласка, з нашим магазином, якщо бажаєте здійснити повернення!