Картка Rozetka

Відгуки покупців про Пенал / Стелаж Roko (Роко) БЮ503 Бук 35х34.7х182.5 см (126331)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 22 відгуки
  • Васнина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий

Два тижні чекала пенал, а він прийшов бракований!!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Зламана бокова частина ,пробиті дірки , не зрозуміло чим

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Елена Е***

товар відповідає опису
    зборка не викликала жодних проблем
    повність виконує свої функції

Переваги:
    співідношеня: ціна-якість
  • Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Бук. Колір корпусу: Бук

Замовила на розетці книжкову полицю з доставкою в квартиру. Ввічливі кур'єри, в день доставки подзвонили та домовились про час доставки. Все виконано вчасно і швдко.
    Всі деталі цілі та справні, повний набір фурнітури в комплекті.
    Оскільки чоловік на війні, спробувала розібратись самостійно та зібрати полицю. Дебют виявився вдалим. Зрозуміла інструкція, виконувала все покроково. По часу збору витратила годину. Тому однозначно рекомендую даний товар.

Переваги:
    Може скласти навіть жінка
    Недоліки:
    Важні деталі, потрібна доставка в квартиру
  • Анна А***

Вже два тижні переносять мій заказ із-за цього недолугого пенала!!!! І кожний раз приходить повідомлення, що видача замовлення буде 1, 3, 7, 11, 13 червня, не розумію нащо брехати!!!!! Видаліть цей пенал , він вже мені не потрібен !!!! І доставте може замовлення від адекватних постачальників!

• ММ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома

Пенал гарний. Всі з'єднання підійшли. Рекомендую поставити у вітальню на виході із дому.

• Юлия К***

За свою ціну, для іграшок- супер.

Переваги:
    Сам збереш без проблем
  • Володимир Т***

Пенал прийшов пошкоджений.

• Тарас Ю***

Супер!!!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Яблуня Локарно. Колір корпусу: Яблуня Локарно

Пенал супер. Дуже компактний, тоненький, гарно виглядає, велика вмистимість.

Переваги:
    Велика вмистимість
  • Аня К***

Задоволена своєю покупкою

• Вертель П***

На фото бокові дошки складаються з двох частин, по факту суцільна. Дуже погано упаковано всі деталі бовтались в упаковці в наслідок чого багато пошкоджень

Недоліки:
    Весь побитий

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Анна Д***

Ну, загалом, пенал за такі гроші непоганий.
    З мінусів - чекали його три тижні...
    Прийшов пенал не з двох частин, як на фото, а цільний. Ледве вліз в машину.
    Ще не сподобалось, що полички не зафіксовані нормально, а просто кладуться на тримачі (пиптики металеві такі)), а так, як полички вужчі за шафу, то вони якось зовсім погано тримались. Якби дитина щось потягнула з тієї полички, вірогідність, що вона впаде їй на голову разом з усім вмістом - дуже висока. Тому довелося трохи переробити.

• Нина С***

В принципі те що і очікувала,але дійсно дуже багато дирок,я так розумію роблять стандарт для всіх пеналів і відкритих і з дверцятами. На білому пеналі кидається в очі але це не смертельно.

Переваги:
    Ціна, швидка доставка, мабуть в наявності був
    Недоліки:
    Є склоки, білий матеріал пошкоджений. І мені не подобається що в цих пеналах другий пенал ніяк не кріпиться до нижнього ( складається з двох частин) тепер я думаю чи дитина не перекине на себе.
  • Татьяна З***

Пенал доставили на 4 дня позже. Собрали. Внутри, между полками остались отверстия, на которые нет заглушек пластмассовых. Их нужно 28 штук. В упаковке не было. Так и стоит с дырками. Как то не солидно для мебельной фирмы так унижать покупателей. Хотела купить 3-х полочный для сестры, светлый. Теперь не буду, не верю поставщику в порядочности.

Переваги:
    Легко собирается. Цвет соответствует как на сайте.
    Недоліки:
    Несвоевременная доставка. Недокомплектация.
    • Інга

ви до магазину звертались?

• Надія К***

Їх і не мало бути в комплекті. Отвори роблять для того, щоб можна було самому ставити полиці на таку висоту, як Вам зручно. Тому в комплекті кладуть тільки стільки тих заглушок, скільки буде знімгих полиць ×4(бо для кріплення однієї полиці потрібно 4 шт).
      А решту отвори залишаються, бо виробник не знає, на яку висоту Ви захочете поставити собі полицю.
      Якщо хочете ті всі отвори закрити, то заглушки можна докупити самому, вони коштують копійки в будь-якому магазині з фурнітурою і не робити з мухи слона. Це просто завжди така заводська комплектація, а не Вам дістався брак.

• Татьяна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Бук. Колір корпусу: Бук

Пеналом довольна. Быстро собирается, быстрая и бесплатная доставка. Порадовала цена.

• Константин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Бук. Колір корпусу: Бук

Хороший пенал. Качество нормальное. Можно разделить на два пенала, ножки есть для обоих половинок. В комплекте все необходимые запчасти. Собирается быстро, 15-20мин. Доставили быстро, радует бесплатная доставка.
    #мояраспаковка

• Представник бренду

Доброго дня, Костянтине.
      Дякуємо за позитивний відгук про наш товар.

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Бук. Колір корпусу: Бук

досить надійна конструкція. Повністю відповідає заявленим параментрам та характеристикам

Переваги:
    швидко збирається - у комплекті є майже все необхідне (молоток знайдеться в усіх)
  • Станислав М***
    Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий

Позвонили и сказали подождать еще 3 недели. То есть я получу пенал через 2 месяца после заказа. 2 месяца, Карл…

Недоліки:
    Ждать 2 месяца
    • Іванна К***

Дивно, напишіть до чатботу розетки

• Станислав М***
    Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий

Я замовив товар 13 листопада, обіцяють доставити 29 грудня. Термін доставки 6 тижнів це занадто

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже довго доставляють
  • Станислав М***

Відправили не те

Недоліки:
    Не той колір
  • Станислав М***
    Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий

Відправили не той колір. Навіть 1 частину білу, а іншу коричневу.

Недоліки:
    Не той колір
    • Іван

отказались?

В Розетці сказали почеакати, пройшло 3 дні, чекаємо

• Альона Н***
    Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Яблуня Локарно. Колір корпусу: Яблуня Локарно

Образливо,що 3 рази створювала замовлення,а вони годують "завтраками",то "відправимо такого-то числа",то вже в наявності немає... Я розчарована...