Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Гаманець жіночий шкіряний 4U CAVALDI RD-17-GCL-0627 зелений

Код :  350871918
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Хорунжа Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Темно-синій

Гарний маленький, але дуже вмісткий гаманець. Саме те, що я і хотіла. М'яка шкіра. Достатньо відділень. Покупкою задоволена

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Елена Б***

Непоганий гаманець.

• Леся К***

Додаю фото. Тішусь :)

• Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Темно-синій

Якісний і красивий гаманець. М'яка шкіра, якісне виконання, вмісткий попри свій компактний вигляд. Я повністю задоволена покупкою, він повністю задовільнив мої очікування.

Переваги:
    Якість, компактність.
  • Геннадий Д***
    Продавець: Cosa di moda. Колір: Червоний

Честно говоря я бы за него и 200грн не заплатил тонкий как лист бумаги еще не известно кожа или нет не понятно короче не советую к покупке .дешманский Китай.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Качество отвратительное
    • Продавець  Cosa di moda

Доброго вечора, дякуємо за ваш відгук. Але чесно кажучи, не зрозуміла суть Ваших претензій до гаманця, Ви його навіть не забрали, зато встигли висловити Вашу суб'єктивну думку, обгадите все що тільки можна. Так, гаманець дійсно невеликих розмірів, виготовлений із натуральної шкіри, шкіра не груба, середньої жорсткості. Якщо Вам не сподобалася ця модель, ми можемо запропонувати інші варіанти зі шкіри вищого гатунку, але відповідно і ціна буде інша.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Червоний

Зручний, якісний, відповідно до опису!
    Хороший подарунок!

Переваги:
    Якість, кількість відділень
    • Продавець  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді що Вам все сподобалося, в разі виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся.

• Лилия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Зелений
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Взагалі відповідає ціні.

Переваги:
    Дійсно шкіряний гаманець
    Недоліки:
    Відділення для карток завузські
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже Важливо! Стосовно Вашого зауваження по відділам для карток. Для розуміння що саме не так, нам потрібно зрозуміти за які саме картки йде мова, оскільки ми ще раз переміряли можливість розміщення стандартних карток і можемо з впевненістю сказати, що картки поміщаються без проблем, а також з обох боків є невеличкий зазор/запас для їх комфортного розташування.