Відгуки покупців про Цукрозамінник Huxol 1х1200 табл (97284)
Немає в наявності
- Іван Р***Відгук від покупця. Продавець: Diompo
Удобный, настольный, оздоровительный.
- Переваги:
- Прекрасная расфасовка.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Diompo
Доброго дня. Дякуємо за відгук,приємного чаювання! Гарного дня, дякуємо ,що обрали нас !
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Diompo
Приємна дівчина, перетелефонувала, уточнила деталі, доставили швидко, товар солодкий, магазин рекомендую)))
- Продавець Diompo
Доброго дня. Дякуємо за теплі слова! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Diompo
Товар відповідає заявленому, як і терміни доставки. Представниця зав'язалася швидко. Вихована жінка.
- Переваги:
- Ціна та терміни доставки
- Недоліки:
- 20% від вартості потрібно доплати 90 грн !!! доставка.
- Продавець Diompo
Доброго дня. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені. Раді будемо виконати Ваші нові замовлення в майбутньому.
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Diompo
Брал вместо переставшего выпускаться Milford Suss. Один в один, смело можете брать, сторонних привкусов и прочего. На чашку хватает 2-3 таблетки.
- Продавець Diompo
Добрий день. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені. Раді будемо виконати Ваші нові замовлення в майбутньому.
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Diompo
Товар відмінний! Дякую за оперативну доставку.
- Продавець Diompo
Доброго дня. Раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашим сервісом.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Diompo
Удобная упаковка, быстро доставили, производство Германии.