Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Нашийник протипаразитарний для собак 70 см (діє до 7 міс) AnimAll VetLine помаранчевий

Оцінка користувачів 4/5
  • Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший ошийник. Зручний. Ефективний від паразитів. Брала для котиків.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У нас вперше в житті собака, тому порівнювати немає з чим, такий нашийник купили вперше. Живемо біля поля, тому часто водимо побігати по на простір. Не знаю, чи це збіг із початком заморозків, чи дійсно нашийник так круто працює - раніше раз на місяць різні краплі на холку капали, і все одно після кожної прогулянки по полям-кущам-траві на собаці було по 2-4 кліща одночасно. Як наділи нашийник - жодного ще не було, тиждень вже минув. Будемо спостерігати далі, цікаво як буде навесні та влітку, якраз тоді свіженький ще купимо і подивимось.

Переваги:
    Ціна /якість
    Недоліки:
    Ніби немає
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Категорично не рекомендую,після тижня використання до цього чистий пес приніс на собі бліх,і ходять вони по ньому як на параді,це взагалі як?

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не захищає,не виконує свої функції.
  • Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ошейник одели собаке в августе.
    Блох нет.

Переваги:
    Ошейник работает,цена.
    Недоліки:
    Застёжка не продуманная, расстёгивается.
  • Анжела Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чому у відгуках усі пишуть, що нашийник гарний, не розумію. Він зовсім не рятує від бліх. Я теж його застосовувала з краплями від бліх та кліщів і ще з шампунем проти бліх, нічого це не дало. Як з’явилися блохи у моєї собаки, так досі і не можу вивести

Переваги:
    Не помітила
    Недоліки:
    Не рятує від бліх та кліщів
    • Анна Ф***

Дайте собаці 1 таблетку Сімпаріки - одразу щезнуть і 4 тижні чіплятися не будуть (і кліщі до речі теж). Перевірено -наша з села привезла купу бліх,нічим вивести не могли,поки таблетку не дали

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пришёл быстро. Спасибо. Запаха нет. Одели сразу, но мы и таблетку тоже дали, чтобы защищала нашего любимца. Цвет супер.

Переваги:
    Качество
  • Виолетта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хочу дополнить свой отзыв. Ремешок потеряла собачка через неделю. Так что - очень жаль

Переваги:
    справляется с отпугиванием клещей и блох
    Недоліки:
    застежка не оправдала ожидания
  • Виолетта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прикольный ошейник без сильного запаха. Слегла смутил год выпуска 2018, посмотрим не испарилось ли действующие вещество.
    Пару мин пришлось повозиться с застежкой, непривычная. Но потом все норм. У меня кошка и собака небольшого размера, то я покупаю один , розрезаю и надеваю обоим. С этой застежкой не нужно дополнительно что-то придумывать или прикреплять, заходят зазубрины в пазы.
    После того, как надела ошейник, кошка начала чесаться, это в принципе хороший показатель. На 7 месяцев не рассчитываю, но хоть бы до середины июля.

Переваги:
    Застёжка, цвет, запах, про действие рано говорить
  • Аурика М***
    Продавець: Rozetka

Собачка у меня не маленькая, поэтому ошейник взял на 70см. Взял заранее, потому как скоро период активности всяких паразитов. Лучше обезопасить своего питомца. Иногда в дополнение покупаю капельки. Думаю ошейник, это - более профилактическое средство, но с хорошим качеством и эффектом.

Переваги:
    Качество.