Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Складні футбольні ворота для тренувань із воротарем PORAY PS-SN006 (PS-SN006)

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Відгуки про товар продавця ЛІОН
  • Ольга М***

Усі задоволені!

Переваги:
    Зручно зберігати (складаємо пополам, ховаємо за шафою), дитина грається із задоволенням, для котів як окрема кімната
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Микола
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Погана якість, розійшлись шви та порвались кріплення після декількох тренувань.

• Владислав К***

Дуже задоволені!

дякую Вам за відгук

• Олеся М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Супер ворота! Футболіст задоволений, вже відпрацьовує точність ударів! Поки в квартирі, скоро поїдуть на поля! Тож переваги - збережені вази, посуд, люстри

• Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Замовляли хлопчику на подарунок і дитина залишилася задоволеню, якісний товар, швидка доставка) Щиро дякую магазину, однозначно рекомендую ))

Дякуємо за відгук

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Ворота сподобались. Якісно пошиті, граєм троє поки що в приміщенні, 2 нижні кути рахуєм по 1 очку, середина 2очка, верхні кути по 3оч, і так хто перший набере 20оч.
    Докупили ще легенький резиновий м'яч. Діти задоволені і я теж))

Переваги:
    Якісні

Дякую вам за відгук.

• Иван
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Прикольні ворота, дітям розвага. Зараз користуємось в приміщенні. Враження непогані. Побачимо як перенесуть серйозні удари на полі.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Ворота супер. Дуже класні. Дитина задоволена! Рекомендую.

Переваги:
    Можна використовувати як відкриті ворота та і з воротарем. 2 в 1.
    • Продавець  LION SPORT

Дякую вам за відгук.

• Евгений Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Сину дуже сподобалися ворота:) , дякую, ворота якісні та функціональні.
    Товар був надісланий дуже швидко!

Переваги:
    Якість, легка можливість транспортування

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Все супер ! Ребенок доволен подарку )

• Продавець  LION SPORT

Дуже дякую за чудовий відгук та увагу до нашої роботи. Ми дуже цінуємо, що ми маємо таких чуйних клієнтів, як ви.
      Обов'язково передамо ваші добрі слова нашому колективу! Чекаємо знову, постійним клієнтам знижки, зв'язуйтеся безпосередньо з нашим менеджером при покупці!

• Виктория Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Дякую за оперативність! Син приємно вражений! Якісь супер!

• Крейнис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Супершвидка доставка. Дітям сподобалося, дорослі теж бавляться.

Переваги:
    Стимулює рухову активність та точність, компактні
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  LION SPORT

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний

Все супер! Доставка вчасна як домовлялись!

• Вячеслав Ш***

Доставка в день замовлення, інформування , все сподобалось! Рекомендую!!!!

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Ворота чудові, дитина щаслива і вже тренується!

Переваги:
    Продавець зв'язався швидко і все пояснив
    Недоліки:
    Незрозуміла інструкція
  • Ольга О***

Зіпсували дитині свято , бо Миколай приніс ворота, які не можливо використовувати, бо не приїхали всі запчастини!

Недоліки:
    Не приїхали всі частини, відповідно ці ворота не можливо скласти!
  • Сергій В***

Товар хороший. Дитині ворота сподобалися. Рекомендую.

• Іван Р***

Класні ворота, дуже швидко приїхали!
    Дитина тішиться і батьки задоволені!))

• Анастасия Д***

Не все детали доставили невозможна эксплуатация

• Тетяна О***

По термінах доставки в пункт Розетки це було мабуть найшвидше моє замовлення) дуже гарний сервіс, дякую і рекомендую.
    Ворота досить величенькі, дитині радість. Для тренувань точності ударів те, що треба.

• Вікторія Б***

Підкажіть, будь ласка, а як ви їх зафіксували, щоб не складалися?

• Вікторія Б***

Розібралася)))))

• Гладій Н***

Ворота такі як і очікували. Дитина задоволена.

Переваги:
    Легко транспортувати
  • Юлия К***

Гарна якість товару. Відправили дуже швидко.

Переваги:
    Гарна якість, компактні, швидко збираються
    Недоліки:
    Не помітила
  • Іван Г***

дитина дуже задоволена

Переваги:
    Компактні, легкі
    Недоліки:
    Не помітив
  • Ольга Я***

Якісний товар. Рекомендую

Переваги:
    Якість гороша
  • Миколайчук Д***

Все чудово. Гарний продавець, допоміг розібратись як збирати.

• Дмитро К***

Все супер, дитина тренується,дякуємо

• оксана П***

Чудові ворота, все відповідає дійсності. Відправили блискавично швидко. Магазин та продавець 10 із 10

• Оксана І***

Як ви їх склали, в мене дві палички в комплекті приїхало, не можемо розібратися

• Ксенія З***

Ворота прикольні, зручно брати з собою. Є колишки для фіксації.

Переваги:
    Гарні ворота, дитині 9-ти років зайшло!
  • Ігор Ш***

Продавця та товар рекомендую, все сподобалось

• Наталя Г***

Ворота супер, дитина задоволена.

• Ольга К***

Супер ворота!

• Ольга К***

Ворота супер!
    Можна використовувати в саду, на подвірʼї , в квартирі. Для міні футболу і флорболу.
    Продавець ввічливий. Все прийшло вчасно. Дякую

• Владимир О***

Все чудово. Дитина вже тренується. ))

• Вадим М***

Чудовий подарунок для дитини на закінчення навчального року!!!

Переваги:
    Компактно складається, чудово підходить для відпрацювання точності ударів
  • Анна П***

Дуже гарної якості,легкі у транспортуванні.Син вдома відтреновує тренування.Рекомендуємо!

• Христина П***

Швидко відправили,діти дуже задоволені.Рекомендую

• Юрій Ф***

Рекомендую продавця. Швидко відповів та відправив товар. Ворота дуже гарно зроблені. Купували на подарунок, а тепер купимо і сину. Рекомендую

Переваги:
    Якісний товар та гарне обслуговування