- Лея Б***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Дуже круто, що не потрібно його заряджати, працює чітко, гарненький
- Переваги:
- Не потребує заряду, витончений дизайн, ковпачок на магніті
- Недоліки:
- Один ковпачок, а не два, але так не загубиш другий, тож це складно назвати недоліком
- Продавець Eyes Style
Шановний клієнете, дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобався стилус. Користуйтеся із задоволенням, будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Магнітний, легкий, обидві сторони добре працюють
- Недоліки:
- Кришечка лише на один бік стилуса
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Чудово працює
- Панкратов С***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Хорошая ручка, мне понравилось на данный момент, намного удобнее рисовать чем пальцем. Корпус приятный, и задняя часть тоже рисует, не знаю почему у других не работает.
На счет наконечника основной части так боюсь что, может сломаться, хотя думаю это у всех таких стилусов. Просто лишнее переживание. Продавцу бы посоветовал лишний положить покупателю, на всякий случай.- Переваги:
- Удобный, работает
- Недоліки:
- Может сломаться наконечник, но не факт.
- Продавець Eyes Style
Стас, дякуємо за відгук. Наконечники змінні, іх можно придбати окремо.
- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Хороший стилус, м'який силікон на наконечнику, класно, що кришка примагнічується. Єдине, не розібралася з типу гумовим наконечником з іншого боку - не дуже спрацьовує...
- Переваги:
- Магнітний ковпачок дуже зручний
- Недоліки:
- Незрозуміло, як працює гумовий наконечник
- Продавець Eyes Style
Наконечник сумісний з сенсорними екранами, імітує дотик пальця до екрана телефону або планшету.
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Працює, мабудь я його замовим не за призначене. С iPad працює нормально. Не зрозуміло навіщо друга частина пенсла(кругла з великим діаметром)?
- Переваги:
- Легка, легка фіксація у чехол. Працює з планшетом. Дешевше за original.
- Продавець Eyes Style
Другу сторону з силіконовим диском також можна використовувати для малюваняя або написання тексту. Можливо, треба встановити додаток для стилусів.
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Все супер . Працює бездоганно
- Переваги:
- Зручний
- Сабріна Г***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Білий
Заказала стілус для айпаду, прийшов товар доволі швидко)Все супер-пупер! Працює на сенсорних екранах дуже добре.Я задоволена!!!
- Переваги:
- Бистре обслуговування,крутий товар)
- Станіслав М***
А довго служить?