Топи продажів

Відгуки покупців про Сумка жіноча шкіряна на плече крос-боді Regina Notte Сrossbody 3120 Фуксія

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Сумка просто супер любовь с первого взгляда))) Рекомендую!

Переваги:
    Отличное качество
    Недоліки:
    Недостаток нет

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
      Завжди раді бачити Вас серед наших покупців. Приємних і вдалих Вам покупок!

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Шикарное качество сумка очень красивая вместительная и стильная очень довольна

Завжди раді бачити Вас серед наших покупців. Приємних і вдалих Вам покупок!

• Кристина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я у захваті від сумки.Турбувалась за стібки та шви.Гадала що будуть не рівними або що буде розпочато новий шов з грубим вузлом. Скажу що дуже задоволена своїм замовленням.І хочу замовити ще тільки в інших кольорах

Недоліки:
    Їх не має
  • Галина К***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

дуже стильна сумка, я в захваті .Усі коліжани заздрять

Переваги:
    +++
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Віта Л***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Сумка виглядає гарно, практично як на фото, лише підкладка чорна, а не бежева. Вона на каркасі, тому тримає форму. Розміру достатньо, аби покласти паспорт, телефон, гаманець та дрібнички з косметики. Написано, що сумка з натуральної шкіри. Вона не еластична, матеріал грубий, прямо "дубовий", особливо це видно по ременю. До речі, він не регулюється, що не дуже зручно і для дівчат вище зростом не підійде. Шви на звороті сумки оброблені не акуратно, через це за кілька виходів сумка подрала мені жакет. До того ж один зі швів вже почав розпускатися.

Переваги:
    Гарна форма, оптимальний розмір
    Недоліки:
    Неакуратні шви, довжина ременя не регулюється
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає