Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про ЦАП, підсилювач звуку для навушників CX-Pro CX31993 Type-C

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online

Підсилює звук і баси прям досить не погано. Розкриває потенціал звучання і треки слухаються зовсім по іншому
    За цю ціну майже топ.

Переваги:
    Написав вище
    Недоліки:
    Буває такий інколи звук в навушниках як наче радіо коливання(перешкоди) на пк такого немає
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online

Звук чудовий, з Samsung A56 з'єдналось без проблем. По відчуттям підсилювач дає буст в якості і гучності. Штекер навушників щільно тримається в роз'ємі 3.5, type-c теж міцно сидить в роз'ємі.

Переваги:
    Звук, якість матеріалів
    Недоліки:
    Не виявив
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online

Все добре працює з телефоном в якому нема виходу на 3,5. Продавець гарний - оперативні зворотній зв'язок і відправка.

Переваги:
    якісний звук
    Недоліки:
    нема
  • Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online

Знаходячись тільки на початку шляху отримання якісного звуку, не сильно вірив у дану затію, але все ж повірив авторові ролика на Ютубі і не даремно. Звук став роздільніший, чіткіший, яскравіший , якісніший разів у 10.

Переваги:
    Покращує на порядок якість звуку в всіх діапазонах у порівнянні із стандартною звуковою картою ПК. Гарні якісні роз'єми. Маленький, невагомий.
    Недоліки:
    Можливо, трохи слабенький шнур, я б робив його дещо товщим і міцнішим.
  • Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online

В мене раніше були проблеми з тим, що штекер навушників випадав із роз'єму телефону під власною вагою, навіть якщо його не чіпати.
    Так ось тепер цієї проблеми вже немає, усе так міцно тримається, і випадково вже точно не відключиться. І на вулиці з цим дуже зручно ходити, кабель не перегинається.
    Також значно покращилась якість звуку, розкрився повний потенціал моїх IEM навушників і flac треків.
    Товаром дуже задоволений!

Переваги:
    Міцне з'єднання, зручність використання, покращення звуку.
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online

Все робе, за свою ціну агонь!

• Микола
    Продавець: Klink Online

Не можу стверджувати за всі екземпляри цього пристрою, скажу про той, який отримав я.
    Працюю із звуком, тому маю право дати характеристику цьому ЦАПу. Може комусь мій досвід згодиться.
    Головне те, що цей пристрій не передає від джерела (телефона чи чогось ще) звук до приймача (навушників чи до чогось іншого) в оригінальній якості. Тобто, він знищує оригінальний звук повністю по всіх параметрах. Навіть, стерео ефект зникає.
    Повернув цю іграшку продавцю і раджу всім перед покупкою, якщо є така можливість, або при отриманні перевіряти його роботу.
    Може то мені не повезло.

Переваги:
    Недоліки:
    Не виконує свого прямого призначення