- Валентина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Чудово підійшла до мого довгого волосся
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Маска увлажняет волосы и делает их более мягкими-работает.
Но запах- сильная отдушка! На волосах держится стойкий запах веника для бани! У меня маска вызвала аллергию- еще во время нанесения я начала сильно чихать без остановки, во время сушки волос- начали слизиться глаза и першить горло. Возможно, из-за полыни и других трав, которые есть в составе. У меня такое впервые. Пришлось пить антигистаминные таблетки. Будьте аккуратны! - ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Маска сподобалась
Волосся після неї гарно виглядає та легко розчісується. - Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: FUCOS
Дуже задоволена спілкуванням з продавцем і якістю пакування (короб подарунковий) За розміром товару,не техничний Замовлення відправлено швидко Пакування легко надсилати безпосередньо в якості подарунка з сайту за адресою
- Переваги:
- Чудова якість маски Зовнішній стан пластику товару - відмінний! Вакуумна стрічка
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
У мене дуже пошкоджене волосся після використання маски значно легше розчісуватися
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Користуюсь вже близько року, дуже задоволена станом волосся після неї. Не обтяжує.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мені дуже подобається, бо підійшов для мого волосся. Ефект гарний, волосся вирівнюється і стає шовковистим з блиском здорової структури.
- Переваги:
- Якість, аромат, ефект.
- Недоліки:
- Для мене жодних недоліків!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Маска мне понравилась, хорошо увлажняет и питает волосы.Приятный аромат.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Хороша маска, волосся зволоженні, аромат лікарських рослин)
- Переваги:
- Зволожує
- Недоліки:
- Без блиску помітного
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мені ця маска взагалі нічого не дає) зараз трав'яний, такий аптечний. Але нічого не зволожує.
- Янина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Замовляю не вперше, подобається. Волосся блискуче, легко розчісується. Приємна ціна
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Чудова маска! Для фарбованих білявок - саме те, що потребує ваше волосся!
- Переваги:
- зволожує, пом'ягшує, після використання волосся гарно розчісується, шовковисте
- Недоліки:
- відсутні
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Маска справді чудова! Після її використання волосся стало більш зволоженим, менш пушистим, з гарним блиском і легко розчісується. Однозначно рекомендую цей продукт!
- Переваги:
- Зволоження, знімає пушистість, надає волоссю блиск
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дружині дуже сподобалась!!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже сподобалась ця масочка, волосся шовкові, дуже легко розчесуються . Дякую Розетка за швидку доставку.
- Переваги:
- Питає, зволожує волосся.
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Найкраще, що було з моїм волоссям. Настільки шовковистим я його давно не відчувала, ще й з першого використання
- Таня М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Це просто …не розумію як раніше не використовувала маски для волосся (((в мене пористе сухе і кучеряве волосся а зимовий період це взагалі трешбо воно потребує додаткового живлення та зволоження.так от після використання маски слухняне волосся мʼяке не пушиться і не плутається( як це завжди у мене буває) на наступний ранок після миття ефект не зникає…вона і надалі таке класне…я просто в захваті…
- Переваги:
- Ефект з першого миття
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
"Сегодня впервые попробовала маску Daeng Gi Meo RI Dlae Soo Nourishing Pack, и могу с уверенностью сказать, что она действительно впечатляет! Мои волосы стали мягкими, гладкими и невероятно блестящими уже после первого применения. К тому же, маска имеет приятный аромат, который долго остается на волосах, придавая им свежесть. Очень радует натуральный состав продукта, который дарит моим волосам необходимое питание и увлажнение. Не могу дождаться, чтобы увидеть результаты после более длительного использования!"
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Масочка очень понравилась.Она идеально распутывает тонкие волосы,хорошо питает и увлажняет.После нанесения волосы выглядят ухоженно,блестят) Отдушка у маски тоже приятная,ничего отталкивающего не выявила.Цена тоже порадовала,за такой замечательный продуктКогда закончится буду брать ещё.Доставка тоже на высоте, всё быстро и аккуратно! Спасибо Розетка
- Переваги:
- Отличный продукт по всем направлениям) С поставленной задачей справляется.
- Недоліки:
- Не нашла
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Гарна маска. В мене фарбоване волосся. Після маски волосся блискуче, гладке, розсипається.
- стечишина о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже гарна масочка,волосся не обтяжує. Мені подобається.
- Деревягина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Тоже довольна этой маской.. действительно пользоваться одно удовольствие + приятные результаты.. даже подросток-мальчик применяет регулярно.. у меня сухие волосы- отлично увлажняет,а у малого вечный наэлектроризованный аврал на голове - сейчас приятная шелковистость.. на зимний период особенно хорошо!
Спасибо большое, Розетка! - ОксанаПродавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Чудова маска, густа та кольору крему, нагадує сливки , запах не різкий приємний ,волосся з першого разу змінилося, мягке живе, виглядає здоровим. Рекомендую до покупки, тай теж буду купувати.
- Переваги:
- Якість, колір, ефективна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ДрачПродавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
У маски накопительный эффект, шикарно питании и не даёт пересохнуть кончикам. Использую на пористые и пушащиеся волосы, делает волосы шелковистыми. Не утежеляет волосы. Рекомендую.
- Переваги:
- Лечит