- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 20
Матрас хороший , быстрая доставка
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20
Дуже дякую менеджеру Олі за увагу і якісне обслуговування, нажаль, матрацу, що я вибрала, не було, а на сайті правки відсутні... Але Оля допомогла вирішити дуже швидко моє питання, підібрала заміну, і я отримала замовлення раніше, ніж передбачалося. Сподіваюся, що не розчаруюся своїм вибором, ще раз - щиро дякую.
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук! Приємних сновидінь! Звертайтесь ще)
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 20
Якісний. Вага 80 кг тримає дуже добре. Подобається що можна ставити кружку з водою в інший кінець матрацу і вона не перекринется.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук
- Руслана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 20
Матрас супер
- Переваги:
- Зручний,комфортний
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Люда Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20
Матрас досить зручний
- Переваги:
- Швидка доставка, хороша якість, гарно запакований
- Недоліки:
- Пока не обнаружино
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 20
зручний якісний матрам
- Переваги:
- зручний
- Недоліки:
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200. Висота: 20
Якісний матрас
- МиколаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200. Висота: 20
Який матрас я так і не дізнаюся, але інформація про наявність товару не відповідає дійсності - товару в наявності НЕМАЄ!!! Замовив та оплатив 5.11.24, дата видачі 6 чи 8 число, точно не згадаю. Кожні пару днів перенесення терміну, а сьогодні взагалі перенесли на 20.11.24. Розетка, ганьба, комунікація з покупцем жахлива.
- Сергейчук А***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 20
Очень твёрдый. Наверное как на мешках спал. Разрезал старый матрас и подложил два листа поролона. Накрыл наматрасником. Стало хоть как то помягче. Позже куплю тоненький рулонный, что бы заменить старый продавленый поролон.
- Переваги:
- Новый
- Недоліки:
- Твёрдый
Представник брендуДобрый день. Очень жаль за ваш негативный опыт. Матрас относится к средней жесткости, в нем даже нет кокосовой койры. Но это индивидуально. В вашем случае действительно будет уместен топпер.