- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Горний матрац.Важкий.
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь
- Інесса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Нажаль доставка два рази відкладалась - на 14 днів, потім на 10, але згодом матрас доїхав, ціна на нього, доставку і підйом на поверх залишилась незмінною, його якість хороша, упакований він акуратно і щільно в товсту плівку, хлопці його доставили спритні, культурні, україномовні, охайно вдягнені.
Тому оцінка все одно найвища, а затримки - то таке, нюанси воєнного стану, ми повинні підтримувати одне одного. Рекомендую продавця і товар.- Переваги:
- Нова добротна річ, не піду вночі в укриття, буду д*лі крутити сиренам з-під ковдри.
- Недоліки:
- Може згодом знайду, бо ідеальних речей не існує.
- Стэфан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16
Спинка відпочиває :)
За 10 днів зі складу Дніпра до Києва під час війни — не погано.
Дякую за зраучный матрасик)- Переваги:
- У матраца є анти-ковзка підкладка
- Недоліки:
- —
- Лиля А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16
Гарний матрас і хороша ціна, ми задоволені
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16
За эти деньги очень хорош. В меру упругий.
- Недоліки:
- Односторонний, сразу не увидел) брали для ребенка
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Ольга А***
Підкажіть будь ласка. Як довго чекали замовлення? Я своє замовлення чекаю ще з 17 квітня. Матрас ще навіть не передали в доставку.
Представник брендуДоброго дня. Звернітся будьласка до чат бота.
- Діна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16
Матрац хороший на ці гроші.
- Недоліки:
- Трошки відчуваються пружини.
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16
Хороший матрац, зручно спати, ще за таку ціну
- Переваги:
- Середня жорсткість, зручний
- Недоліки:
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16
Швидко, якісно та недорого
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Уляна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16
Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Кондратюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
За таку ціну найкращий матрас
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Мені б хотілось більш м'який. Але з часом звикла
Представник брендуДоброго дня . Спасибі за высоку оцінку продукції нашої компанії ! Мы раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16
покупкой довольна
- Владислав Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16
Качественный и удобный. Все соответствует описанию.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 16
Чудовий матрац. Пів року в користуванні. Поки ніяких нюансів та нарікань!
- Недоліки:
- Марк Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Нормальний матрас - не супер якийсь наворочений, але свої функції виконує, мені норм - повністю виправдав мої очікуання.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16
дуже зручний матрац не надто мягкий і не жорсткий якраз те що було потрібно
- Переваги:
- великий і зручний
- Недоліки:
- не виявила
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200. Висота: 16
Доставлен быстро
- Переваги:
- БЮДЖЕТНЫЙ вариант
- Недоліки:
- Пока нет
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x200. Висота: 16
Очень понравился!
- Недоліки:
- Односторонний
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16
Хороший матрас. Средней жёсткости. Спать удобно, пружины не давят.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 16
Гарний матрац
Рекомендую!
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 16
Матрац - топ!
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16
Хороший матрац, гарно упакований, без пошкоджень. Відповідає заявленим характеристикам. Доставка швидка.
- Переваги:
- Ціна, відповідає характеристикам
- Недоліки:
Представник брендуДобрый день. Спасибо за ваш отзыв.
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16
Хороший матрас,поки ніяких нарікань немає,приємно лежати,акуратно зроблений.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16
Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна,якість,естетика
- Недоліки:
- На даний момент,не виявлено
- Константин Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16
Матрас мне понравился , сделан аккуратно, на нем приятно лежать , как будет служить покажет время , понравилась быстрая доставка и цена
- Переваги:
- быстрая доставка за 2 дня под подъезд, не дорогой
- Недоліки:
- на данный момент не обнаружил
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 16
Доставили на следующий день.
- Переваги:
- Вроде все хорошо
- Недоліки:
- Не обнаружил, если что — дополню.
Представник брендуДоброго дня Андрій. Дякуємо за ваш відгук.
- Анна Я***
Подскажите, а доставка адресная? Если да, то сколько обошлась? Спасибо)
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x200. Висота: 16
Отлично упаковали,спать на нем очень удобно.
- Переваги:
- Отличный,очень комфортно спать.
- Недоліки:
- Марта Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
дуже задоволені.
Представник брендуДоброго дня Марта. Дякуємо за ваш відгук.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16
Щойно отримала матрац, тому пишу перші враження. Матрац виглядає досить якісним та надійним. Куплений для підлітка, який вже весь день не може з ним розстатися. Надалі подивимося, як довго прослужить.
- Переваги:
- Ціна, якість пошиву
- Недоліки:
- Односторонній
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук.
Плохого ничего не могу написать. Качество нормальное. Претензий к производителю пока нет да и ничего нет вечного. За такие деньги можно менять матрац каждый год. Большое спасибо Розетке за обслуживание.
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16
Гарний матрац, спати комфортно.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Відмінний матрац, середньої жорсткості!
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки немає
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16
Матрац відповідає всім очікуванням, сплю як немовля
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня Катерина. Дякуємо за ваш відгук.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16
Хороший бюджетний матрац.
- Переваги:
- Низька ціна, м'який, комфортний
- Недоліки:
- На одній стороні трохи відчуваються пружини.
- Леонид М***
Він же односторонній)
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Качество матраса соответствует цене. Мягкий, чувствуется наполнение, каждая деталь, такое ощущение, что он внутри пустой и пружины просто обтянуты тканью. Обшивка из недорогого материала. Кто спал на качественных матрасах разницу почувствует сразу. Все же ставлю 4*, потому что за такую цену большего ожидать не стоит.
- Переваги:
- Недоліки:
- В отзыве