Відгуки покупців про Зарядний кабель Foxconn Lightning для iPhone iPad iPod 1,5 м білий без упаковки
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий
Забрав учора, на розетці перевірив, що товар заряджає телефон, але всього 2 секунди і одразу вийняв провід. Як виявилось він заряджає 3-4 секунди і потом зникає індикатор зарядки, потім з’являється і так постійно, хотів би замінити!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець kostor
Шановний Денис, нам прикро що звашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія на товар очікуйте ми звяжемось з вами найближчім часом для вирішення вашого питання, гарного дня)
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий
Проблему вирішено
кабель пришов неробочий
- Недоліки:
- кабель пришов неробочий
- Продавець My Yellow
Шановни Сергій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Працює без нарікань вже третій рік
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Ще не почав лагати
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Непорядний продавець, замовляли кілька штук зарядних шнурів. Працюють через один. Продавець обіцяв замінити бракований товар, та не замінив. На питання де заміна відповідь «не задрачуйте». ROZETKA, Ви взагалі хоч якось фільтруєте продавців?
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Якість жахлива
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Отличный кабель. Все работает. Данные через него на комп/с компа передаются. Кабелю уже полгода. Полет нормальный
- Переваги:
- Отличный кабель. Все работает. Данные через него на комп/с компа передаются.
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
все работает, вопросов нету
- Переваги:
- отличный кабель
- Недоліки:
- нету
- руслан и***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Заказал у этого продавца два кабеля , первый через несколько дней начал странно себя вести , то заряжал , то нет. Заказывал 7 августа , сегодня 2 ноября уже и не первый и не второй не работают. Продавец продаёт явный контрафакт. Пишет что они не продаются , но они у него висят в продаже!! Не понимаю , зачем вообще такое продавать , если это явное
- Переваги:
- Недоліки:
- Зря потраченные деньги и нервы
- Продавець PanoFF
Данная продукция не являться ориганильной продукцией Apple. Производитель данных проводов Foxconn. Гарантия на данный провод гарантия 14 дней. В случае проблем нужно обращаться в течении указанного времени. Нам очень жаль, что вы столкнулись с проблемой. Покупая оригинальную продукцию Apple стоимостью кабеля около 900 грн вы получаете гарантию производителя 1 год. Foxconn это не Apple.
- руслан и***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Заказал два кабеля , один пока Работает , второй на третий день начал глючить.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не Работает
- Продавець PanoFF
Нажать таке можливо з буль-яким товаром. Перед відправкою вам повідомляли, що у разі проблем напротязі двох тижнів ви отримаєте заміну. Дякую за відгук. Хай щастить.
- Продавець PanoFF
Доречі, мені не зрозуміло чого ви чекали два місяця щоб сказати що вас кабель працював три дні. Ви могли отримати заміну.
- руслан и***
Нажаль таке можливо ? Два из двух за три месяца ???
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
С iPhone 8 работает без проблем.
- Переваги:
- Адекватная цена
- Продавець PanoFF
Дякую за ваше замовлення! Нехай довго служить. В разі питань дзвоніть.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
"Родной" кабель за очень демократичную цену. Прекрасная поставка - быстро, точно, аккуратно, доброжелательно. Рекомендую и продавца и товар!
- Переваги:
- Качество кабеля. Цена. Скорость поставки.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець PanoFF
Дякуємо, Юрій! Нехай довго служить. У разі якихось проблем під час використання звертайтесь до нас. Вдалого дня)
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Покупала несколько дней назад. Супер быстрая отправка. Покупкой удовлетворена полностью. Все работает. Рекомендую.
- Переваги:
- Нет отличий с оригиналом. Цена доступная.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець PanoFF
Дякую, Вікторія! Ми бажаємо, щоб товар служив вам максимально довго, але потім обов’язково звертайтеся за потреби до нашого магазина на Розетці.
- АВідгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Цей кабель сінхронізується з машиною! Нарешті я знайшла кабель, який бачить машина, ще й за адекватні гроші. На дотик кабель приємний, еластичний, заряджає швидко, відмінностей від оригіналу не знайшла. Я задоволена))))
- Переваги:
- Сінхронізація, еластичність, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець PanoFF
Дякуємо за ваше замовлення. Раді що наш дріт вам сподобався. Користуйтесь з задоволенням та звертайтесь у разі потреби до нас на Розетці. Вдалого дня!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Після замовлення представник магазину сконтактував зі мною для уточнення замовлення, чи підходить кабель потенційним задачам. Відправлення було в той же день, без зволікань. Рекомендую магазин.
- Переваги:
- Кабель якісний, не жорсткий, працює належним чином.
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець PanoFF
Дякую, Дмитро! Нехай довго служать. У разі якихось питань - звертайтесь у будь-який час.
- Денис Я***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Продавец быстро перезвонил и в течении получаса отправил посылку. Провод довольно качественный. Без проблем синхронизируется с макбуком. На вид не отличается от оригинала.
- Переваги:
- супер-скорость отправки
- Недоліки:
- пока не обнаружены
- Продавець PanoFF
Дякую, Денис! В цьому кабелі чіп Е75 як і в оригінальному дроті. Проблем точно не буде. Нехай довго служить.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: PanoFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Кабель на вид довольно качественный, работает. Надеюсь, будет служить долго.Отправка быстрая
- Переваги:
- Добротный, нормальная цена, быстрая отправка
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець PanoFF
Дякую, Тетяна! Він 100% прослужить вам довгий час) звертайтесь до нас у майбутньому.