- Петров И***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Кабель подключил, от видеокарты DisplayPort на телевизор HDMI всё работает.
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Працює на відмінно, до цього були проблеми з іншим кабелем
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все працює, з пс3, стімдек док станцією і картою відео захоплення
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Чудово! Кабель підійшов, користуюсь, все ок.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Відповідає опису, справний та якісний кабель
- Інга Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все супер, справний кабель
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Поки працює
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все добре
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Працює все добре
- Продавець kostor
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Доставка максимально швидко. Все працює ідеально.
- Переваги:
- Якісний кабель, все працює без зауважень
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
все працює, як і повинно працювати
Для тих хто каже що не працює, HDMI тільки в монітор- Переваги:
- чудовий кабель
- Фарід Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Чудовий товар, швидка доставка
- Переваги:
- Якість, швидкість доставки
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Білий
не білий а чорний, запрацював відразу, подивимося
- Переваги:
- працює
- Продавець kostor
- Волков В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
пока нареканий нет, работает из коробки исправно
- Переваги:
- цена
- Продавець kostor
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Класний кабель за свої гроші
- Переваги:
- Працює все одразу
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Баталін В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все добре, доставка була швидкою, кабель працює
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Гарна якість перехідника
- Илья Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Кабель хороши, проблем не возникало, спасибо.
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Класно
- Руслан Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Працює добре
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець kostor
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Спочатку здалось що не працює: підключив ПК до телевізора - зображення нема, перезавантажив ПК - зображення нема, переткнув кабель у ПК - все запрацювало.
- Переваги:
- Працює без нарікань.
- Недоліки:
- Сильний запах пластику, який доволі швидко вивітрився.
- Продавець kostor
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Норм, не більше не менше
- Переваги:
- Норм
- Продавець kostor
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Працює
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Працює добре, без нарікань.
- Продавець kostor
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все супер, 0 нарікань, доставили на наступний день.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Швидка доставка, товар відповідає заявленій якості.
- Переваги:
- Швидка доставка, товар відповідає заявленій якості.
- Продавець kostor
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Кабель працює. Доставили швидко. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, швидкість доставки
- Продавець kostor
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Кабель виконує свої функції))
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
- Борис Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 3. Колір: Чорний
Якісний. Швидко відправили.
- Продавець kostor
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Хороший кабель! Все працює
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Все добре!
- Ольга Й***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Швидка доставка, все працює
- Переваги:
- Ціна, доставка
- Продавець kostor
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Гарний вибір
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Білий
Заказывал 3 шт. Один оказался лишним но возврат не делал по причине того что вдруг пригодится ещё где-то. Штука полезная работает корректно единственное не проверял уровень поддержки частоты кадров то есть герц. но рассуждая логически так так заявлено характеристика HDMI вроде как 1.4 И возможности само дисплей порта явно перекрывают возможности моего монитора что однозначно говорит о том что тестировать это в рамках моей системы не представляется возможным. Каких либо не стабильностей, артефактов, глюков — замечено не было. Особенно если учесть тот факт что подключены постоянно два интерфейса 24/7 по крайней мере месяц работает и нареканий никаких у меня не вызывает. Поэтому аксессуар считаю надёжным стоящим тех средств которые были за него уплочены! Подключены к карте 3060. при этом задействованы все пять выходов карты. И всё это 24/7
- Переваги:
- Невысокая стоимость. Корректная работа несмотря на то что является пассивным адаптером но при всём при этом будучи подключённым к ресурсоемким современным оборудованием.
- Недоліки:
- Повсеместное отключение электросети в связи с текущими обстоятельствами непреодолимой силы.
- Продавець kostor
- Геннадій С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Норм кабель
- Василий Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1.8. Колір: Білий
приехал быстро , подключил 1070 ti через DP в монитор HDMI 60 кадров работает без нареканий , вот расстроило то что заказывал белый , а приехал чёрный ... Будьте внимательны ...
- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- заказывал белый , а
- Продавець kostor