Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Адаптер Lightning - 3.5 mm Перехідник для навушників iPhone на AUX 3.5mm кабель на iPad для аудіо AUX Kayfovo AD - 10

Є в наявності

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Якісний звук, дуже зручний і невеликий перехідник, не заважає

• Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший адаптер, гучність і якість оригінальна, зєднання стабільне

• Валентин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший перехідник, сподобалось що дуже плотно підключається, не вилітають навушники з гнізда

• Арсеній В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Взяв для автоколонок, працює чудово, звук чистий. Ціна шикардос

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Звук чистий, нема відчуття що через перехідник все йде. Дуже якісно підключає

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за замовлення та позитивний зворотний зв'язок! Приємно знати, що ви задоволені якістю підключення та звучанням. Приємного користування!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Зручна штука, на роботі до колонок підключати зручно і працює чудово

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що адаптер зручний у використанні та чудово виконує свої функції. Приємного користування!

• Ол Б***

Адаптер підійшов, все супер

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Антоніна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Таке собі звук є і гарний, але якщо його рухати в різні боки то звук буде не чіткий

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    При русі перестає передавати звук
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Александр К***

Хлипкий провод,сломался...

Переваги:
    НЕТ
    Недоліки:
    Хватило на два месяца)))
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Місяць покористувався і перестав працювати розʼєм 3,5 мм., не рекомендую.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Хватило на місяць
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, кабель отримав механічне пошкодження і перестав працювати.

• Єгор З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

хороший адаптер, пока что проблем не обнаружил

Переваги:
    адаптер
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  Lemeshop

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Заказала переходник, работает отлично! Пришел вовремя, даже раньше, чем ожидала. Рекомендую!

Недоліки:
    Не выявила
    • Продавець  Lemeshop

• Катя М***

все ок, все працює

Переваги:
    все працює
    • Продавець  Lemeshop

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

С петличкой он не работает. Для петлички нужен только орегинальный переходник, эти копии не работают.

Мой личный совет: для петличек не покупаете этот переходник, только орегинальный.

Хотя в комментариях магазин «сказал что он работает» - ложь.

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает с петличкой
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за відгук. Хочемо уточнити, що наш перехідник AUX‑Lightning у описі і на головному фото зазначений як сумісний лише для роботи з динаміком — мікрофон та петлички через нього працювати не будуть. Будь ласка, уважно читайте специфікацію перед покупкою, щоб уникнути непорозумінь. Ваш відгук допомагає іншим клієнтам зрозуміти обмеження пристрою.

• Артем Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Отлично, два дня назад заказал в другом месте то он сам снижал звук и треки листал, этот отличний

• Марія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все ок. Ціна адекватна, прекрасно працює! Немає недоліків.

• Аріна К***

Справний перехідник, можна купляти

• Святослав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Працює чудово! Мені сподобався!

• Поліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Буквально через місяць перестав працювати

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що така ситуація трапилась - напишіть нам в особисті.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Поки нічого сказати не можу,працюе як треба…Приемна ціна)))

Переваги:
    Все Працює,поки нарікань немає
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Lemeshop

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший перехідний, навушники грають без звукових забруднень, все ок.
    Якість збірки цілком примтойна
    За такі гроші, напевно, самий чудовий варіант. В роз'єм вставив і все працює, без блютузу (у деяких перехідників є такий прикол, що вони не просто всатвляються в роз'єм, а ще й потребують підключення до блютузу телефона)
    Як і сказано в описі - мікрофон, який може бути в навушниках, працювати не буде. Більше того, навіть якщо навушники без мікрофону, то поговорити зі співбесідником по телефону не вийде, поки ви в навушниках, бо мікрофон самого телефону теж блокується. Але це не суттєвий мінус.
    Загалом товаром задоволений

Переваги:
    Ціна = якість

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

З товаром все гут. Магазин спрацював швидко

• Олена П***

Дякую, все працює.

• Альбіна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Один день працював з перебоями, а на наступний вже не працює
    Не варте покупки, гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Lemeshop

ВІтаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Анна Б***

Все чудово, все працює.
    Доставка Розеткою теж була швидка

Переваги:
    Все працює, прийшло швидко
    • Продавець  Lemeshop

• Олександр

Покупкою задоволений

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купив товар, він робочий, приїхав швидко, все без питань. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Швидка доставка

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купила товар, швидка доставка, працює без нарікань, дякую

• Дмитрий К***

Всё отлично, спасибо!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купую вже 3-й раз, працюють приблизно 3-4 місяці, за свої кошти топ, звучання адекватне, все швидко та добре, останнє замовлення вже було упаковано по іншому більш цивільно, подивлюсь можливо якість стала краще.

Переваги:
    За свої кошти топ звук
    Недоліки:
    Не довго працює 3-4 місяці до заміни
    • Продавець  Lemeshop

• Вікторія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Пропрацював день, на наступний — зламався. Буквально витягую з розʼєму і частинка там залишилася

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню - допоможемо вирішити питання.

• Оксана М***

Покупала переходник ,все подошло хорошо

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Перехідник працював добре , але не довго. Продавець безкоштовно замінив на інший.
    Якість звуку хороша , єдине розмовляти через наушники не дає можливості.

• Аліна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купувала перехідник для навушників на Rozetka в магазині Lemeshop.
    Товар якісний, при перевірці проблем не виникло, все працює.
    Доставка швидко, щиро дякую!

Переваги:
    Працює

• Мясоед В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все робить дуже гарно, користуюсь 2 місяці , проблем ще поки не побачив.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Сломался , проработав пару месяце. Продавец , написал , что за свой счет еще отправить нужно. Кроме Розетки никто со мной не связался. Сервис желает лучшего. Больше ничкго не куплю у этого продавца.

Переваги:
    Справлялся со своими задачами, но недолго((
    Недоліки:
    Быстро сломался
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що товар швидко вийшов з ладу та сервіс залишив у вас негативні враження. За правилами повернення та гарантійного обслуговування товар дійсно потрібно надсилати на перевірку, але ми розуміємо, що це може бути незручно. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження, щоб покращити сервіс і зробити процес обміну чи ремонту зручнішим для клієнтів. Якщо для вас ще актуально — напишіть нам напряму, ми постараємось допомогти вирішити питання швидше.