Відгуки покупців про Чохол-книжка CaseMe із нубуку для Xiaomi Redmi Note 9s/Pro Бордовий
Є в наявності
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Brown
Дякую, дуже сподобався чохол.
Можна, дізнатися у Вас є Чохол-книжка CaseMe із нубуку для Xiaomi Redmi Note 14S, жіночі кольори. - Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Black
Товаром и доставкой доволен! Искренне рекомендую к покупке, да и продавцу спасибо отдельно за оперативность и качество товара!!!
- Переваги:
- Качество, оперативно и надёжно!
- Недоліки:
- Их просто нет...
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Black
Практичний, свої функції виконує на відмінно ....
Рекомендую для придбання .... - Михайло Я***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Brown
Якісний. Повністью задоволений.
- олег с***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Brown
Відмінно,гарної якості
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Turquoise
- АннаВідгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Turquoise
Рекомендую, берите не пожалеете
- Переваги:
- Чехлом довольна, уже полгода в использовании, качество супер, как новый!
- дмитрийВідгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Bordo
Дуже гарний.Даже неожидал такого качества.Дякую
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Black
Брав мамі для телефону redmi note 9 pro- чохол підійшов і виглядає дуже солідно: якість матеріалу і виготовлення на висоті. Від себе додам лише декілька "нюансів": 1) матеріал чохла чимось нагадує так звану "мокру шкіру" і на дотик нагадує флок, тобто він не гладкий на дотик і усілякий пил на ньому швидко помітно, а через декілька днів користування враховуючи вищесказане чохол трохи втратив свою"солідність"; 2) кнопка гучності "-" при натисканні не має характерного "клацання", в той час кнопка гучності " " "клацає" як потрібно. Як на мене це пов'язано з тим, що кнопка на чолі трохи не співпадає з кнопкою на телефоні, але все працює без проблем.
- Переваги:
- Якісний матеріал та солідний зовнішній вигляд.
- Недоліки:
- Суб'єктивно в коментарі
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Brown
Чехол после месяца использования начинает облазить, кардинально не рекомендую данный товар / продавца, который реализует некачественный товар
- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Некачественное покрытие
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: SmartThings. Колір: Turquoise
Супер чехол, очень приятный на ощупь, мягкий, бархатистый, есть один большой карманчик внутри и два маленьких для карточек - очень удобно. Сел на телефон как литой. Цвет порадовал, насыщенный приятный как на фото.
С доставкой тоже проблем не возникло, все оперативно и быстро) Спасибо за качественный товар!- Переваги:
- Качество исполнения, приятный на ощупь, цвет - супер!
- Продавець SmartThings
Доброго дня, дякуємо за покупку і за відгук! Раді що все сподобалось!