Картка Rozetka

Відгуки покупців про Наматрацник SLEEPINGG 160х200 см пл.150

Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 551 відгук
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200
    • Представник бренду

Щиро вдячні за оцінку та фото! Користуйтесь з задоволенням!

• Марина Д***

Якісний наматрацник

Переваги:
    Розміри співпадають, гарно прошитий, щільні резинки, не ковзає
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та оцінку!

• Александр К***

Нормальный наматрасник хотелось чуть толще

Переваги:
    Удобный
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Заявлена щільність цього наматарцнику 150 -це дійсно мінімальна товщина у нашому асортименті. Але, є моделі з більшою щільністю. 250, 300. Ці параметри зазначаються в характеристиках. Завжди будемо раді ваші замовлення знову. Готові надати консультаційний супровід до покупки.

• Наталя Н***

Наматрасник супер, беру втретє (різні розміри ) , якіст'ю задоволена
    Рекомендую!

Переваги:
    Після прання все на своїх місцях, доставка супер!
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та оцінку!

• Марина Р***

Брала саме для захисту від протікання дитині, а виявилось взагалі не захищає.
    окрім кольору і резинок переваг немає(((

Переваги:
    Не шуршить
    Недоліки:
    Не захищає від протікання! зовсім!! мокрий стає як звичайна тканина
    • Представник бренду

Доброго дня. Шкода, що виріб не виправдав ваших очікувань.

Водночас хочемо звернути увагу, що дана модель є стьобаним захисним наматрацником і не належить до категорії водонепроникних виробів. Такі моделі призначені для захисту матраца від повсякденних забруднень, пилу та зношування, а також для підвищення комфорту під час сну.

Завдяки шару наповнювача всередині наматрацник може затримати незначну випадкову кількість вологи, однак не має мембрани, яка забезпечує повноцінний захист від протікань. Саме тому при потребі захисту матраца від дитячих "аварій", догляду за людиною, що потребує особливої уваги, або регулярного контакту з вологою ми рекомендуємо обирати водонепроникні моделі з мембранним шаром (Аквастоп). посилання

Усі характеристики даного наматрацника коректно зазначені в описі товару.

Ми завжди готові допомогти з вибором та надати консультацію перед покупкою, щоб підібрати виріб, який найкраще відповідатиме вашим потребам та умовам використання.

Дякуємо за ваш відгук.

• Віта Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x190

Наматрасник якісний,дуже гарний прошив.брала по відгуками і не пожалкувала.рекомендую

Переваги:
    Якість неймовірна
    Недоліки:
    Не має
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук, фото та оцінку!

• Варвара П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200

Отличный

• Представник бренду

Щиро вдячні за вашу оцінку!

• Ющенко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200

Наматрацник сподобався, гарна якість.

Переваги:
    Якість
    • Представник бренду

Щиро вдячні за вашу оцінку!

• Артур Д***

Мне нравится

• Представник бренду

Раді, що вам сподобалось!

• Ірина У***

Дуже якісний, рекомендую.

• Представник бренду

Дякуємо за оцінку! Користуйтесьз задоволенням!

• Татьяна Б***

Все відповідає опису. Швидко доставлено

Переваги:
    Гарна якість, відповідає розміру. Зручний
    • Представник бренду

Дякуємо за оцінку! Користуйтесьз задоволенням!

• Любовь С***

Доставка-ракета, ввечері замовила - вранці отримала!
    На перший погляд наматрацник супер! Розмір відповідає заявленому, матеріал приємний, резинки хороші.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Поки не виявлені
    • Представник бренду

• Артур У***

Отличное качество

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук і оцінку!

• Антон М***

Мне все понравилось!

• Ірина В***

Гарна якість, добре тримається.

Дякуємо за ваш відгук!

• Катерина

Дуже класний наматрацник. Отримала швидко, все в розмір. Якість суперова)

Переваги:
    Якість, швидкість доставки, розмір
    • Представник бренду

Дякуємо за оцінку і відгук!

• Светлана М***

Отличный наматрасник. По размеру соответствует. Прошлый прослужил 6 лет.

• Представник бренду

Дякуємо за оцінку і ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Надія

Хороший та якісний, за розміром підійшов ідеально.

Переваги:
    Якісно пошитий
    • Представник бренду

Дякуємо за оцінку і ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Сільвія Б***

Відмінно

Дякуємо!

• Барчук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x200

Хороший наматрасник, розмір 90/200 відповідає, матеріали приємний на дотик

Переваги:
    Не ковзкий
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Анна Г***

Наматрасник сподобався ціна-якість

• Представник бренду

Дякуємо за оцінку та відгук!

• Ольга В***

Якісний наматрасник. Рекомендую.

• Представник бренду

Дякуємо за оцінку та відгук!

• Тетяна Б***

Дуже зручний і приємний на дотик. Спати з ним набагато комфортніше, ніж просто на матрасі. Рекомендую!

• Представник бренду

Дякуємо за вашу оцінку і зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!

• Вікторія Д***

• Анастасия В***

Очень хорошее качество,быстрая доставка

Переваги:
    Хорошее качество,приятный материал
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш вибір і оцінку!

• Ольга Л***

Розміри такі, як заявлено, наматрасник хороший, простирадло по ньому не сковзає. Покупкою задоволена, рекомендую.

• Представник бренду

Дякуємо за покупку, ми раді, що товар вам сподобався!

• Нина П***

Трохи не дешево

Переваги:
    На атрасник
    Недоліки:
    С пересилкою не дешево
    • Представник бренду

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук.

Вартість доставки формується перевізником і може залежати від обраного способу та умов доставки. На маркетплейсі зазвичай доступні різні варіанти, тож можна обрати більш зручний за ціною.

• Ольга А***

Чудовий

Дякуємо за вашу оцінку!

• Михаил

Очень приятный материал и качество самого изделия, полностью накрывает матрас, отлично держится и не сползает. Кайф - одним словом!

Переваги:
    Топовый вариант за эти деньги
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Представник бренду

Дякуємо за оцінку і теплі слова! Користуйтесь з задовленням! Будемо раді бачити вас знову!

• Альона

Гарний наматрацник. Дуже швидко сохне, розмір відповідає

• Представник бренду

Щиро вдячні за теплі слова і вашу оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Юлія М***

Наматрацник гарний,постіль не їздить,мьякенький,матерія чудова.Мені дуже сподобався.Рекомендую

Переваги:
    Все супер
    • Представник бренду

Дякуємо за зворотний зв'язок і оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Света В***

Швидко відправили, хороша якість, рекомендую)

• Представник бренду

Дякуємо за вибір та приємний відгук

• Світлана З***

Хороша якість, швидко доставили. Дякую

Переваги:
    Ціна якість

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Віталіна С***
    Недоліки:
    Не відповідає заявленим розмірам
    • Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Викладені вами фотографії швидше свідчать про неправильно проведені виміри, а не про розміри наматрацника.
      Однак, якщо ви впевнені у правильності своїх вимірів, зверніться в підтримку Розетки. Якщо контрольні виміри, на рівній поверхні, сертифікованим вимірювальним інструментом, покажуть, що ваші претензії обґрунтовані - буде оформлений обмін або повернення.

• Ольга М***

Быстрая доставка, очень довольна качеством.
    Благодаря резинкам прекрасно держится на матрасе.
    Рекомендую!

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Оксана Ч***

Супер! Задоволена замовленням)

• Представник бренду

Дякуємо за вибір та приємну оцінку