- Вася Л***Відгук від покупця. Продавець: Good&Fest. Колір корпусу: Червоний з чорним
Ліхтар супер, Дякую!!!!
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: БаблДабл
Якісний, довго тримає заряд.
- Переваги:
- Комплектація
- Недоліки:
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
рекомендую
- Переваги:
- Оптимальний варіант по співвідношенню якості та ціни.
- Недоліки:
- не встановлено
- Продавець Novotec
Дякуємо
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір корпусу: Чорний
Все працює, комплексність згідно опису, доставка швидка. Продавець іде на зустріч покупцеві. Рекомендую (Надійні та швидкі.) Але будьте уважні!
- Переваги:
- Поступливість
- Недоліки:
- Не уважні
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Купил фонарик очень удобный практичный. Но через три недели,
не частого использования, он стал светить хуже и хуже. Гарантия указана три месяца. Вернул продавцу не ответа не фонарика не денег!!! - Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Це замовлення було перше яке я зробила на Розетці. Отримала я свій ліхтарик, дуже класний і багато в ньому функції, брала для батька, йому сподобався. Чекала на замовлення неділю, переймалася, написала продавцю він відповів. Продавець порядна людина - рекомендую. За те що так довго чекала на замовлення, продавець вибачився та ще й положив невеличкий подаруночок. Дякую.
- Продавець Novotec
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: POPshop
Користувач дуже задоволений
- Продавець POPshop
Дякуємо за Ваш відгук!
Приємно чути, що Ви дуже задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас знову!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Окей
- Переваги:
- 5
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: TopVeLs
Я придбала ліхтар із зарядкою через ROZETKA для моїх рідних , але … На другий день під час спроби зарядити ліхтар він почав диміти. Добре, що ми помітили це вчасно, адже ситуація була небезпечною.
Я намагалася зв’язатися з продавцем для повернення коштів, але відповіді так і не отримала. Товар був відправлений через «Нову пошту» за послугою «Легке повернення». Проте ні повернення коштів, ні будь-якого контакту від продавця не - Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Доїхало швидко. Все, здається, працює. Ще буду пробувати сонячну батарею. Ціна нормальна (у інших продавців я бачила дорожчу ціну без батареї, тому перевіряйте комплектацію). От тільки неприємний нюанс - поцарапане скло основного ліхтаря. По його вигляду можу зробити висновок, що його протирали по колу (мочалкою для посуду) і поцарапали. За це зняла зірку. Повертати/обмінювати не буду, бо доставка дорога. До речі, на боковому світлі є захисна плівка, на основному ліхтарі - немає.
- Переваги:
- Все працює, світить дуже добре - брала для квартири на час відключень світла.
- Недоліки:
- Саме мій прийшов з царапаним склом.
- Продавець Novotec
Добрий день, Ваш ліхтар ніхто навіть з коробки не виймав, можливо так прийшло з фабрики, нам шкода.
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Норм
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Добре освітлює кімнату при відсутності світла, потужний.
- Переваги:
- Потужний, повністю освітлює кімнату
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Novotec
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: POPshop
Ліхтар - просто БОМБА!!! Особливо в наш «темний час». В нього функціонал неперевершений!!! Задовольняє запити на освітлення та зарядку «неважких» приладів на 100 відсотків. Навіть представники сильної статі, які спочатку були скептично налаштовані, задоволені. Наполегливо рекомендую до покупки. Дуже широкий спектр дії. Продавцеві щира дяка за оперативність і якісний товар.
- Переваги:
- Функціональний, потужний
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець POPshop
Дякуємо Вам за такий натхненний і теплий відгук!
Неймовірно приємно чути, що ліхтар справді став у пригоді та перевершив очікування — особливо у наш непростий час.
Ваш опис функціоналу й користі — найкраща рекомендація для інших покупців.
Щиро вдячні за довіру, високу оцінку та хороші слова про нашу роботу!
Будемо раді бачити Вас знову!
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Усе що можу написати, купив собі, дітям, батькам і тітці. Я і усі задоволені. Якість, функціональність, універсальність, можливості - усе в одному.
Рекомендую!- Продавець Novotec
Дякуємо
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Дуже зручно при проблемах з освітленням, простий в використанні для літніх людей
- Переваги:
- Допомагає вирішити проблему з осввтленням, не потребує складних пристосувань для зарядки
Дякуємо
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Так и есть , отпал провод на боковое освещение . Причина устранена всё в порядке .
Теперь поглядим фонарь в действии, время покажет. - Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Ліхтарик супер
Дякуємо
Фонарь получил спасибо, один вопрос , если честно ...вы проверяете товар на исправность перед отправкой ? Всё прекрасно, лишь один изъян боковое освещение не горит . Возможно при транспортировке нарушился контакт ... или некомпетентность продавца ?Надеюсь лампа исправна завтра проверю. Благодарю за понимание. В остальном всё прекрасно функционирует .
- Переваги:
- Фонарь хороший
- Недоліки:
- Боковой свет.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
у вашої лампи є така "особливість", що вона може згоріти, якщо її ввімкнути під час заряду, про те потрібно попереджати. Але ані на сайті Розетки, ані на коробці немає ніяких попереджень про це. Тому це скоріше за все КРИТИЧНИЙ дефект пристрою, про який судячи за все продавець знає, але чомусь не попереджає своїх покупців.
А потім починається: "Це логічно що не можна вмикати, це стосується будь якого приладу, дивні. Ви спалили світлодіод."- Переваги:
- Непогана лампа, гарний корпус
- Недоліки:
- Має дуже критичний дефект, о якому знає продавець, але нікому не каже до продажи ліхтаря і ніде не вказує це
- Олексій
Ситуація виправилась. Продавець вислав мені новий робочий ліхтар. Але щоб не втрачати свій час, нерви та гроші на пересилку туди-сюди, не вмикайте цей ліхтар на освітлення, коли він стоїть на зарядці, хоч це і не вказане ніде.
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: N'ОК
Работает харашо.
- Переваги:
- Встроенный павер банк.
- Недоліки:
- 2 ламы хлипкие.
- Ваня Т***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Продавець Novotec
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Terra. Колір корпусу: Чорний
Все працює, мені сподобався. Качество на доброму рівні.
- Переваги:
- 3 види підсвітки + 2 лампи окрема + зарядка від220 + використовувати як павербанк
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Рекомендую.
- Переваги:
- Вже випробував. Все працює. Добре світить .Заряду хвата надовго.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець Novotec
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Купила батькам десь рік тому, усе подобається. Сказали дуже гарно працює. Дуже зручно, коли немає світла
- Переваги:
- Хороший набір
Дякуємо
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: PСontrol. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарь хороший, яркий, долго держит заряд. Полный комплект.
- Переваги:
- Яркий, заряда хватает прилично.
- Недоліки:
- Не работает usb для зарядки гаджетов
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart. Колір корпусу: Чорно-червоний
Все працює добре
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарик просто неймовірний. Дякую вам.
- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: LDTrade
Круто, гарний ліхтар. Сонечко заряджає.
- ярослав б***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Дуже гарний ліхтарик ,мамці сподобалось. В мене такий вже років 7 ,але акумулятор змінив рік тому.
Дякуємо
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарик хороший, я его в магазине включала, когда свет пропадал. Освещал нормально, вполне можно выбрать нужный товар. конечно, свет не такой яркий, как стационарный, но хороший. Солнечную батарею не пробовала, не знаю, что там. И как пауэрбанк не использовала. Немного проблематично, что шнур коротковат - пришлось извращаться, чтоб другой угол осветить. И с зарядкой непонятно - еще держать включенным в розетку или уже хватит. Один раз целый день простоял, все равно красным горел. В остальном довольна
- Переваги:
- Светит долго, ярко
- Недоліки:
- Есть только красный индикатор, который загорается, когда подключаешь к сети. Непонятно, когда фонарик уже зарядился и пора ли его заряжать - может он еще может долго работать. И провода к лампочкам бы подлиннее
- Продавець Novotec
Дякуємо
- Руслан Е***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Хороший,яркий,функциональный фонарь.В комплекте солнечная панель,USB шнур с разными выходами и две лампочки с длинными шнурами которые пришли грязными.
- Переваги:
- Очень функциональный фонарь.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Продавець Novotec
Дякуємо
- олег б***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
покупкой удовлетворен
- Переваги:
- в целом товар пришел быстро всё работает кроме зардных шнуров
- Недоліки:
- не работают зарядные шнуры
- Продавець Novotec
Дякуємо
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Ліхтар став паличкою-виручалочкою під час вимкнення електроенергії. Досить потужний прожектор (промінь перевірено в нічному небі). Кімнату освітлює не набагато гірше штатного освітлення. Після тестування замовив ще один для батьків. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість, ефективність
- Недоліки:
- Відсутня індикація повного заряду батареї
- Продавець Novotec
Дякуємо!
- Руслан І***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Скористався покупкою через розетку вперше , товар цілий , все перевірив працює. Дякую , я задоволений. Рекомендую.
Дякуємо!
- Алёна О***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
За два года купили уже 10 таких фонариков.
Все работают идеально.- Недоліки:
- Единственный недостаток это то, что не гаснет красный диод зарядки на фонаре , даже когда аккумулятор заряжен, надо ориентироваться по времени.
Дякуємо
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: SunWater. Колір корпусу: Чорно-червоний
Лампы проработали 10 минут,но я на них и не расчитывал.Фонарь отличный)