Відгуки покупців про Автотримач для телефону магнітний L-типу RAXFLY RAX183185 сріблястий
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
Хочу відреагувати попередній відгук,він тримає якщо пластину накліяти поверх чохла,ну я так не люблю.
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
Марно потрачені кошти,г***о,тримає дуже погано.
- Переваги:
- Недоліки:
- Сплошні
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
Автодержатель совсем не держит телефон,полный развод.
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
На вигляд гарний, але телефон тримає дуже погано: на нерівній дорозі постійно падає, а періодично зповзає і на рівній дорозі.
- Переваги:
- Красивий
- Недоліки:
- Не тримає телефон.
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Підкажіть будь-ласка, магніт клеїли на телефон і напряму кріпили до тримача, чи клали під чохол?
- Руслан П***
Якщо покласти під чохол, то взагалі не тримається, тому приклеїв прямо на чохол. Стало трохи краще, але телефон (самсунг м21) все одно періодично падає...
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
Чудовий тримач. В комплекті два магніти на телефон. На решітці гарно закріплюється. Телефон тримає добре
- Переваги:
- Компактний, стильний дизайн
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося, в разі виникнення запитань будь-ласка звертайтеся.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
Отличный держатель. На решетке держится крепко. Сам телефон (Xiaomi mi 9 T) держит как прикленый. Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошо держит телефон и держится сам
- Недоліки:
- нету
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно що Вам все сподобалося. В разі виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Якісна.
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді що змогли Вам допомогти, в разі виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся! Гарного дня.
- Ирина В***Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Хорошо, что можно проверить товар перед получением.
Магнит очень слабый-телефон просто сползает с держателя.
Не рекомендую! - Дарья М***Продавець: Cosa di moda. Колір: Сріблястий
Відмовилась від замовлення на відділенні розетки. Жахлива якість самого кріплення. Магніт не тримає взагалі через чохол. Мені є з чим порівнювати, бо в іншій машині стоїть такого ж типу, але на 50грн дорожче. Тож не рекомендую купувати ций і викидати на вітер гроші.
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за відгук. Але як можна написати про жахливу якість навіть не скориставшись виробом. По перше, будь який тримач такого типу має напряму тримати телефон, тобто пластина кріпиться або на чохол, або на телефон. По друге, ми не знаємо який чохол ви використовуєте, вони є різні. По третє, в пластині яку ви запхнули під чохол, є ще додатковий захист, яки також зменшує притяжіння, його потрібно знімати. Але основне, це те, що люди які вже купували даний товар в принципі задоволені, в тому числі використовуючи кріплення під чохлом. Не сподобався, ок, але не вводьте людей в оману!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home. Колір: Чорний
Міг би тримати краще
- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Вигорів колір за 2 місяці. Під час руху по бруківці тел.падає
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home. Колір: Чорний
Не підійшов на пежо 2008. Якість нормальна.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home. Колір: Чорний
Тримає добре
- Недоліки:
- Пластину потрібно клеїти зверху чохла
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Хороший тримач, магніт тримає надійно, виглядає акуратно та стильно
- Недоліки:
- Через пів року користування зламалось кріплення
- Оля Т***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Держатель отлично держится и отлично держит сам магнит, спасибо большое за быструю доставку!
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Хороший тримач, за свою ціну, свої функції виконує
- Недоліки:
- Зламалось кріплення за місяць
- Продавець MAVOX
Денис, спасибо за ваш отзыв. Обратитесь к нам в личном сообщении, мы поможем решить вашу проблему.
- Євгеній Ц***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Все добре, але розмір не той що вказаний...
Не 80*40*55. А 60*38*40
Діаметр магніту 35мм
170грам тримає на відмінно, навіть через чохол...- Продавець MAVOX
Дякуємо за ваш відгук та точні розміри. На сайті вказано розмір в упаковці, розмір самого тримача складно виміряти, так як він не правильной форми.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Держит телефон отлично, но ино раз когда снимаю телефон, вынимается и сам держатель этот .
- Продавець MAVOX
Сергей, какой у Вас автомобиль? У держателя мощный зажим, даже руками сложно раскрыть, возможно есть какая-то особенность дефлектора.
- АртВідгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Наклейку клеил на внешнюю сторону чехла телефона. Зажим держится очень крепко.
- Переваги:
- Держится крепко. Выглядит аккуратно.
- Недоліки:
- Не найдены
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Хороший тримач! Має потужний магніт, тримає телефон навіть через силіконовий чохол! Фіксується надійно. Менеджер постійно на зв'язку, та швидко відповідає на питання Чудовий магазин, якісний товар та приємна ціна!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Дякую, все добре та швидко.
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Швидка доставка, якісний тримач
- alina.com.ua1Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Отримали, на вигляд компактний, думаю буде тримати телефон. Недолік :прийшли пошарпані магніти, ті що на тел. приклеювати(має вже користований вигляд(
- MAVOX
Аліна, зніміть з пластин захисну плівку.
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Нічого не тримає, телефон постійно падає. Розчарування..
- Переваги:
- Займає мало місця,гарний дизайн,ціна
- Недоліки:
- Нефункціональний, телефон не тримається
- MAVOX
Надія, вірогідно, ви щось робите не так. Зверніться за консультацією по контактам в чеку
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Все супер,тримає магніт дуже добре!!!
- Вячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Плюсы - очень хорошо фиксируется в дефлекторе, шансов что отпадет нет. Для КИА спортеж подошел. В комплекте 2 пластины в защитной пленке, клеятся на телефон или чехол. Если клеить снаружи, а не внутри — шансов, что отпадет на плохой дороге телефон нет, магниты мощные. До этого была уж очень похожая модель, по качеству и удерживанию не сравнится.
- Переваги:
- Хорошо фиксирует
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Перепробував багато тримачів, а цей просто знахідка. Пластинку клеяв на чехол. Тримач витримує мій телефон лопату ксіомі ноте 9. Телефон не зривався навіть при їзді по Львівській бруківці. Користуюсь 3 місяці.
- Переваги:
- Компактний, міцно тримає
- Недоліки:
- Невиявив
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Телефон через чехол тримає більш менш, на наших дорогах і кермо може відпасти, так що претензій нема.
однак якби було вказано ще й товщина прищепки, щоб можна було заміряти дефлектор то булоб краще.
Занадто товсті губки на прищепці, туго влазить та вигинає дефлектор.
авто Fiat punto.- Переваги:
- доволі компактний і непомітний в салоні пристрій.
- Недоліки:
- Занадто товсті губки на прищепці, як для мого авто!!!
- MAVOX
Роман, дякуємо за відгук. Для надійного тримання наклейте пластину зовні на чохол. Магнітні тримачі потребують контакту з метелевою пластиною, саме в такому разі буде тримати на будь-якій дорозі)
- MAVOX
Для восстановления тримача потрібна відстань між пластинами дефлектора - 6 мм (або більше). Ширина - 29 мм (або більше).
- СергейВідгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Качество исполнения вполне приличное за такие деньги.
Большой и очень тяжёлый телефон (Xiaomi Mi Max 3) держит хорошо, но металлическую пластину пришлось наклеивать на чехол сверху. - ЕленаВідгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Пользуюсь больше года. За свои деньги чудесный держатель! Покупала для Meizu. Магнит не клеила, а просто положила под силиконовый чехол. Поменяла телефон на Sumsung, который тяжелее и больше - под чехол положила два магнита для подстраховки - телефон ни разу не сорвало с держателя. Езжу по брусчатке.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Держит таки слабо телефон даже при приклееном сверху, а не внутри, магните. Лежит без дела.
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Не держит нормально телефон.
- MAVOX
Елена, нам не удалось связаться с вами по телефону и через Viber. Свяжитесь по контактам в чеке, мы легко исправим эту проблему.
Краткая инструкция: - MAVOX
1. Держатель крепиться на дефлектор (решетку) автомобиля. Способ крепления — прищепка, она с резинками (не поцарапает), удержание мощное. Для открытие прищепки необходимо усилие, вы не сломаете, смело нажимайте сильнее.
- MAVOX
2. В комплекте идут 2 металлические пластины, они больше и толще чем в обычных держателях, это важно для удержания телефона. С одной стороны пластины — защитная пленка, с другой — супер-тонкий клеевой слой 3M.
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Выглядит довольно хорошо и стильно, но даже небольшого размера смартфон держит слабовато. На брусчатке и ямах телефон срывается.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Слабо держит
- MAVOX
Здравствуйте Виталий, установите металлическую пластину на чехол, а не под него, и телефон будет держаться очень крепко.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Дуже задоволений!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Чудовий магнітний тримач! Вибрав дану модель через його лаконічний дизайн та незвичну, проте дуже зручну форму... Користувався різними тримачами, проте цей в моєму випадку, найзруніший, так як повітряні дефлектори в моєму авто рухаються повністю і зі звичайними тримачами закріпити телефон надійно не виходить, а ця модель завдяки своїй конструктивній особливості блокує лефлектор... Плюс виходить дві точки опори, відповідно все міцно зафіксовано. Магніт досить сильні щоб тримати телефон. Раджу купувати! Прекрасний варіант для тих хто не хоче закривати зону огляду. Продавець швидко зв'язується, товар був надісланий в день замовлення.
- Переваги:
- Лаконічний та гарний дизайн, не псує інтер'єр авто, надійне кріплення, приємна ціна (240грн разом з послугами нової пошти на відправлення оплати продавцю).
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Олександр Ч***Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
При спробі встановити відламався фіксатор
- Переваги:
- Дуже гарно виглядає
- Недоліки:
- При спробі встановити відламався фіксатор
- Олександр Ч***
після негативного відгуку до мене дуже швидко зателефонував консультант, попросив фото зламаного тримача. попросили фото на підтвердження факту поламки і повідомили, що надішлють заміну. Дякую.