- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care
Быстрая доставка, качественный товар.
- Леся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дієві краплі.
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обробка проводили. Нарікань не було, алергії на краплі відсутні.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Давно користуємося лінійкою provet мегастоп. Моїм улюбленцям підходить. Зручне дозування, дієвий. Дякую за якісний товар
- Переваги:
- Дієвий, зручне використання
- Недоліки:
- Не знайдено
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Те що треба
- Маріанна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Другий рік користуємося цим препаратом, порода Джек Рассел, за цей час не було жодного разу ні бліх, ні кліщів, ні глистів)
В теплі місяці даю раз на два місяці, потім в листопаді і вже аж на весну, цього їй повністю вистачає- Переваги:
- Не підвів ще жодного разу
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непоганий препарат від блох. Зі своєю функцією справляється, вистачає на місяць. В ампулі багато рідини, яку потрібно вилити на шкіру тварини, потім ділянка шкіри жирна.
- Переваги:
- Не викливає алергії, простий в використанні
- Недоліки:
- Багато рідини у ампулі, при обробці рідину виливаю на шкіру, ділянка обробленої шкіри на декілька днів стає жирною.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
в описании указан эффект на 1,5-2 месяца, но по факту Джек Расселу хватило на 8 дней и потом опять появились блошки. покупали, как указано в инструкции, через 48 часов.
- Переваги:
- был виден результат в первый же день
- Недоліки:
- хватило на неделю
Представник постачальникаДобрий день! Ми вдячні за Ваш відгук. При виявленні блошиної інвазії у вашої тваринки слід також звернути увагу та обробити місця де тваринка перебуває (утримається, відпочиває). Це пов'язано, насамперед з особливістю життєдіяльності комахи (блохи). Блохи перебувають на тварині лише 5 % свого життя, а весь інший час у навколишньому середовищі (лежанка, килим тощо). Для обробки приміщення рекомендуємо використати Інсектостоп спрей.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дякую
- Переваги:
- хороший засіб, працює
- Недоліки:
- ще не бачу
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви залишились задоволені каплями проти паразитів Мегастоп.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
багато років користуюся, не підводили
- Переваги:
- кількість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює. Беру вже другий раз.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!
- КсеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ефективні краплі. Працюють на всі 100% !!!
- Переваги:
- Ціна/Якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Маріанна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую не вперше ці краплі, результат є, немає бліх і кліщів, паразитів теж не видно)
Даю один раз на три місяці, якраз такий період і підходить
Джек Рассел, вага 6800- Переваги:
- Немає паразитів, допомагають краплі
- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наче допомогає
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре виконує свої функції, не гірший за європейськи аналоги.
- Переваги:
- Вартість
- Таїсія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прерарат хороший ,свою функцію виконує.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру не перший раз. На місяць допомагає захистити собаку від бліх. Рекомендую
- Переваги:
- Дієвий за свою ціну
- Недоліки:
- Існують ще більшь дієвіші препарати, але ціна інша
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!
- Вячеслав Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не зовсім те, що пишуть у характеристиці.
- Ірина
Тобто?
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Комплексний препарат краплі Мегастоп пройшов державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препарату доведена та підтверджена в ході досліджень. ТМ PROVET представляє на ринок ветеринарних препаратів лише зареєстровані засоби. Для отримання відповідної реєстраціїї ветеринарного препарату необхідно пройти низку випробувань, щодо якості, ефективності та безпечності в сертифікованих установах. При використанні обов’язково треба звертати увагу на дозування препарату в залежності від ваги Вашого улюбленця. Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раніше був ефективним
- Переваги:
- Не викликає алергії
- Недоліки:
- Не вистачає на три тижні ефекту
- Маріанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як на мене супер препарат, бліх немає, глистів теж , гуляємо по лісі, ще не було жодного кліща! Бюджетно і якісно, відповідає характеристикам!
- Переваги:
- Не дорогий і дієвий препарат
- Вернигора Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Засіб взагалі не діє
- Мария Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Блохи остались,но стало чуть чуть меньше.
- Недоліки:
- Не помогает.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший препарат, давно пользуюсь, качество и цена вполне устраивает.
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вперше обробила за інструкцією у віці 10 тижнів. Зараз цуцу 8 місяців, використали упаковку, куплю ще. Ані блох, ані кліщів не було
- Переваги:
- Все гаразд
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обробили, кілька тижнів назад, поки все гаразд.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дієвий недорогий засіб
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Показывает на ночь, и утром мертвые блохи на подстилке. А на собаках нету.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не помогает вообще. Был куплен для щенка французского бульдога, вес менее 5 кг. Результата ноль. Не тратьте деньги.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупала первый раз мопсу 1.5 год, все отлично на следующей день блошек у нас уже не было, аллергии тоже на данный препарат не было. Рекомендую !
- Алёна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру своим трём собакеным уже третий год! Всё работает. Летом капаю раз в месяц, осенью - раз в полтора месяца, а в зимние месяцы - раз в два. Главное придерживаться инструкции. За несколько дней до и после использования препарата не купать животное, т.к. препарат впитывается в подкожную клетчатку. Мы через сутки после нанесения капель попали под летний ливень и пришлось повторно нанести капли, потому что на следующий день принесли домой клеща. Он не впился, но показал, что мы не придерживались инструкции)) до этого случая подобного не замечали. Капли хорошие и очень приятно, что это наш производитель.
- Переваги:
- Работает, отечественный производитель, цена
- Любовь Б***
Так в инструкции не указано, что препарат от иксодовых клещей.
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Средство рабочее. Проверил.
- Переваги:
- реально работает
- Дзюба О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За 4 місяці разів 10 знімала кліщі з собаки. А після обробки цим засобом вже три тижні ні одного кліща!!!!
- Переваги:
- Діє
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В принципе неплохое средство, которое самое главное не вызывает аллергии у бульдожки. Блохи и клещи не цепляются неделю-полторы, затем нужно снова обрабатывать. В упаковке 4 ампулы, на месяц достаточно.
- Переваги:
- Недорого, избавляет от блох, клещей ни разу не наблюдали
- Недоліки:
- приходится часто обрабатывать, эффекта хватает на неделю-полторы
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
От блох избавляет
- Переваги:
- От блох избавляет
- Недоліки:
- Клещи цепляются через неделю после обработки
- Смирнов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Работает.