- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Быстрая обработка заказа, хорошее качество.
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо за ваш відгук та вибір захисного ламінованого водостійкого тенту Fortex розміром 2 x 3 м, площею 6 м², щільністю 90 г/м², зеленого кольору.
Раді, що ви залишилися задоволені швидким опрацюванням замовлення та якістю товару.
Нехай тент Fortex надійно служить вам у використанні!
Команда Fortex
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Якість на вищому рівні
- Переваги:
- Надійний захист від сонця
- Продавець BUR Ukraina
Миколо, дякуємо за вибір тенту захисного ламінованого, вологостійкого Fortex 2×3 м, 6 м2, 90 г/м2, зеленого.
Раді, що Ви високо оцінили якість товару та його надійний захист від сонця.
Нехай тент Fortex служить довго й забезпечує комфортне використання!
Команда Fortex
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Все було чудово.
- Переваги:
- Приємна ціна.
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Вікторе, за ваш відгук і за вибір тенту захисного ламінованого, водостійкого Fortex 2 x 3 м, 90 г/м², зеленого.
Нам дуже приємно знати, що покупка залишила у вас позитивні враження і що тент Fortex 2x3 м виправдав ваші очікування. Особливо цінуємо, що ви відзначили приємну ціну — ми прагнемо, щоб продукція Fortex поєднувала доступність і практичність.
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
BUR Ukraina
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Купили тенти щоб накривати від дощу траву, дрова
Прекрасно впорались, кільця міцні та надійні, і пориви вітру витримали- Переваги:
- Не протікають, міцні кільця на тенті
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Анастасіє, за ваш відгук і за покупку тенту захисного ламінованого водостійкого Fortex 2 × 3 м, 90 г/м², зелений!
Нам дуже приємно чути, що тент Fortex 2×3 м чудово впорався зі своїм призначенням — надійно захищає траву та дрова від дощу. Особливо раді, що ви відзначили міцність матеріалу та якість кілець, які витримали пориви вітру — це дійсно важливі переваги цього тенту.
Дякуємо за ваш вибір і довіру! Нехай тент Fortex 90 г/м² служить вам довго та ефективно у будь-яку погоду
Команда FORTEX
- Надежда Д***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Тент хороший, зручні металеві кільця, швидко монтується і дякую за сюрприз, шоколадку
- Переваги:
- Зручність
- Продавець BUR Ukraina
Надія, щиро дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що тент Fortex 2 x 3 м, 6 м2, 90 г/м² вам сподобався - дійсно, завдяки зручним металевим кільцям його легко монтувати.
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Тент прислали дуже швидко,якість відмінна, дякую)
- Продавець BUR Ukraina
Ірино, щиро дякуємо за приємний відгук!
Раді, що тент захисний ламінований Fortex 2×3 м виправдав очікування - швидкість доставки та якість продукції завжди тримаємо на високому рівні.
З повагою, команда Браста Україна.
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Відповідає опису
- Продавець BUR Ukraina
Сергію, щиро дякуємо за високу оцінку! Радий, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex 2 x 3 м відповідає опису та виправдав ваші очікування. Завжди прагнемо надавати точну інформацію про товари.
- ОрестаВідгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Супер! Тент якісний,міцний,надійний.
- Переваги:
- Оперативно відправили,гарно відносяться до клієнта.
- Продавець BUR Ukraina
Оресто, щиро дякуємо за такий теплий і змістовний відгук!
Радий чути, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex 2 х 3 м, 6 м2, 90 г/м2, зелений виправдав Ваші очікування своєю якістю й надійністю, а також що Ви залишились задоволені нашим сервісом.
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Міцний. Витримує сильний вітер та навантаження води після зливи (звісно після дощу обов'язково треба зливати воду). Захищає діточок від сонечка, бавляться в майданчику.
- Переваги:
- Захищає від сонця. Якісний.
- Недоліки:
- Немає. Хто як буде слідкувати - так і прослужить.
- Продавець BUR Ukraina
Яно, щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук!
Раді, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex 2 x 3 м справляється з негодою та створює комфортний простір для ваших діток. Ваша порада щодо догляду після дощу дуже корисна для інших покупців.
- Ричард Б***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Гарна якість, вартує своїх грошей
- Переваги:
- Якість, Ціна
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Річарде, за ваш чудовий відгук!
Раді, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex 2 x 3 м виправдав ваші очікування за якістю та ціною.
Ваша оцінка - найкраща мотивація для нашої команди.
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Тенти супер, ціна відповідає якості, відправили швидко. Мені все сподобалось
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Наталія, за чудовий відгук!
Раді, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex Fortex 2 x 3 м, 6 м2, 90 г/м2, зелений виправдав Ваші очікування за якістю та швидкістю доставки. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Очікував меншого за таку ціну.
Використовується в якості навісу, гарно захищає від сонця, від дощу, витримав різкі пориви вітру.- Переваги:
- Ціна/якість
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Євгене, за такий позитивний і змістовний відгук!
Дуже приємно чути, що тент захисний ламінований Fortex Fortex 2 х 3 м перевершив очікування, добре захищає від погодних умов і має відмінне співвідношення ціни та якості.
З повагою, команда Fortex
- Брегер Т***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Класна якість, витримав сильний вітер та дощ!
- Переваги:
- Ціна/якість!
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Тетяна, за такий приємний відгук!
Радий чути, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex Fortex 2 x 3 м добре витримав вітер і дощ — міцність і надійність справді його сильні сторони, особливо з огляду на доступну ціну.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Гарний тент. Замовляв спочатку два, потім докупив ще один.
- Переваги:
- Багато люверсів у порівнянні з іншими
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Антоне, за позитивний відгук!
Раді чути, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex Fortex 2 х 3 м, 6 м2, 90 г/м2, зелений виправдав очікування настільки, що ви вирішили замовити ще один.
Дійсно, збільшена кількість люверсів - одна з переваг цієї моделі, яка робить її зручною в користуванні.
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Быстро и удобно!
- Продавець BUR Ukraina
Анно, щиро дякуємо за високу оцінку! Раді чути, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex Fortex 2 × 3 м виявився для вас зручним і що все пройшло швидко — це саме те, до чого ми праг
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Якісний тент. Швидка відправка
- Продавець BUR Ukraina
Пані Наталіє, щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що тент захисний ламінований, водостійкий Fortex 2 х 3 м виправдав очікування, а доставка була оперативною. Нехай служить довго та надійно!