Картка Rozetka

на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Usefuler
  • Швец О***
    Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Розмір: XL. Колір: Чорний

Приємна до тіла і зручна , не має ніякого запаху , покупкою задоволений.

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Футболка прийшла із дефектом, який неможливо виправити. Зараз вже Китай так не шиє, горловина вся в нитках, пришита косими швами із заломами. Її навіть перешити не можна. Нагадало 90-ті роки, коли нам сплавляли весь шмоточний непотріб, типу "все з'їдять". Але зараз не той час. Неможливо було не помітити такий дефект, коли клали в посилку. Повертати вже не буду, але й покупка у вас була для мене останньою.

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Мирошник Е***
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Розмір: L. Колір: Чорний

Не соответствует цена указанная на розетке с ценой в товарной транспортной накладной в новой почте. Я заказал оплата наложным платежом. В розетке стоит 149 а в новой почте 172грн + 35грн услуги почты вопрос 23 гривны за что надо доплатить???? ДЕЛО ПРИНЦИПА

• NPGlobal

23 грн - это доставка денег обратно.

• Игорь Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Розмір: XL. Колір: Чорний

Добрый день! Решил оставить отзыв о команде магазина NPGlobal. Ребята, спасибо вам большое за отличный сервис. Но особенно хочу поблагодарить Валерию! Сразу видно, что ей нравится то, что она делает и она профессионал своего дела! Валерия, спасибо вам огромное за ваше внимание и трудолюбие! Компании же процветания и новых творческих идей, которые нам покупателям позволят получать истинное удовольствие от дальнейшего сотрудничества с вами!

Переваги:
    Несмотря на невысокую цену футболки, качество супер, сидит отлично, никаких изъянов. Рекомендую!
    Недоліки:
    Нет.
    • NPGlobal

Игорь, спасибо большое за оставленный отзыв!