Відгуки покупців про Сумка для ноутбука Rivacase 7522 Dark Grey 14"

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Владислав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Дуже компактна сумка з цікавою історією і дизайном, хоч сумка з виду невелика, але до неї спокійно поміщається мій ноут з відповідною діагоналлю хоч і впритул, але вистачає місця для мого блоку живлення, який як кирпич за розмірами. Але щось ще у цю сумку буде проблематично засунути, навіть бездротову мишку, тому зважайте на ці обмеження під час купівлі. Особисто мені норм, окрім ноута і блока живлення з мишкою більш нічого не ношу. Водозахист не перевіряв, і якщо чесно взагалі не хочеться, але добре що він присутній. Про пластикові застібки замість металевих на плечовому ремені нічого сказати не можу, наче пластик виглядає і відчувається достатньо надійним, плюс дуже товстим, але як воно буде у експлуатації не можу поки сказати, і навряд чи буду ним користуватися, звик носити такі сумки за ручку. У цілому враження про сумку скоріше задовільні.

Переваги:
    Компактна, приємний дизайн, вміщається те що мені потрібно
    Недоліки:
    Недостатньо простора, пластикові застібки.

• Юлія К***

Товар відповідає заявленим на сайті характеристикам. Швидко доставили

• Інна П***

Сам товар відповідає заявленим характеристикам. Підвела доставка: кілька разів переносився термін з незрозумілих причин, тому до дня народження подарунок не встиг...

Переваги:
    Міцна та зручна, немає претензій до застібок
    Недоліки:
    Перенесення первинно заявлених термінів доставки та несвоєчасна доставка товару

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Норм, як на фотографіях

Переваги:
    Містка
    Недоліки:
    Сумніваюся що захистить, потрібен чохол

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14

Стильна, зручна сумка для ноутбука і документів. Якісні матеріали і пошиття. Темно-сірий приємний колір, вигляд - бомба!

Переваги:
    Вигляд, дизайн
    Недоліки:
    Відсутні

• Артем В***

використовую її досить активно вже понад 1.5 роки і не помітив якихось недоліків

Переваги:
    сумка міцна, спокійно вміщує ноутбук і купу й інших речей

• Іванна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14

Супер все сумка ідеальна і якісна

• Марина О***

Удобная прочная сумка.)

Переваги:
    Удобно, хорошо выглядит, прочная
    Недоліки:
    Не обнаружены

• Артем П***

Ноутбук 15,6" влізає без проблем (Lenovo E540). Мабуть і 17" влізе (не міряв), бо на 15,6 - ще місця багатенько залишилося. Можливо на 15,6 - потрібно меньший розмір брати.
    Матеірал тканини та демпфер - якісні.
    Сумка достатньо завелика + є додаткові відділи.
    Тому якщо плануєте щось носити крім ноутбука - чудово підійде.

Переваги:
    Розмір, якість тканини

• Таня

Чудесный кейс для рабочего ноута)

Переваги:
    Уддобный, Компактный. есть кармашки
    Недоліки:
    Не нашла

• Вікторія Д***

Сумка дуже сподобалась, вистачає місця не тільки для ноута, можна кілька зошитів або тонких папок покласти. Якісно прошита. Під дощем ще не тестувала, однак виглядає надійно. Покупкою задоволена. Дякую)

Переваги:
    Доступна ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    відсутні
  • Юрій Б***

Якісно прошита. Вода в дощ не затікає. Ноут в безпеці

Переваги:
    Чудова сумка
  • Олег М***

Сорян... На сумке нашивки нет)). Есть заводская срезаемая бирка.

• Олег М***

Сумка качественная. Нареканий нет вообще. Описанию соответвует. Вроде водонепроницаемая (на самой сумке есть нашивка с инфой), но проверять не буду. Доволен. В пункт выдачи Розетки пришла даже на 4 часа раньше заявленного времени

• Галина С***

Сумка гарної якості, дуже зручна. Рекомендую

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Любовь Д***

Замовляла сіро - синій. Отримала - темно-сірий. Бачила по відгуках, що така проблема виникала і раніше. Сподівалася, що то прикра помилка і зі мною такого не станеться. Сумка потрібна була терміново. Тому, не робила повернення. Але осад лишився... Намагалася додати фото отриманого товару - не вийшло, зазначається, що формат зображення потрібен інший.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Колір ЗОВСІМ НЕ ТАКИЙ, як зазначений на сайті!
  • Михаил Ч***

А что произошло с цветом по заказу № 727 540 556 от 30.12.21 ??
    Пришла сумка тёмно-серая, а заказывал, как на фото?

Переваги:
    Качество отличное.
    Недоліки:
    Не тот цвет, что заказывал.
    • Викуся

есть фото?