- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Дуб Апалачі. Ширина: 90. Глибина: 60
Дякую, швидко прийшов,гарне упакування, без дифектів
- Переваги:
- Комфортний,зручний
- Продавець GoodWeen
Дуже радий, що вам сподобалось! Дякую, що обрали наш товар!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Шовковий камінь. Ширина: 90. Глибина: 70
Хороший стіл, легко збирається
Дякую, що обрали наш магазин!
- Рыженко О***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Дуб Апалачі. Ширина: 90. Глибина: 60
Стіл міцний, зручний для повсякденного використання. Ідеально підходить для невеликих кухонь. Дуже задоволені покупкою!
- Продавець GoodWeen
Дякую, що обрали наш товар!
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 110. Глибина: 75
Дуже гарний та якісний стіл. Доставили швидко.
Дякую, що обрали наш магазин!
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Дуб Апалачі. Ширина: 90. Глибина: 60
Класний якісний стіл, стійкий, відправили на наступний день після замовлення, бо був в наявності, рекомендую
- Переваги:
- якість, ціна
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець GoodWeen
Дякую, що обрали наш магазин!
- Петр Т***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 110. Глибина: 75
Доставлено без затримки. Упакування належне. Збірка проста. Рекомендую
- Переваги:
- Те що треба. Супер. Якість, ціна.
Дякую, що обрали наш магазин!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: GoodWeen. Колір стільниці: Дуб Апалачі. Ширина: 90. Глибина: 60
Стіл СУПЕР. Вчора тільки отримали. Замовляли 90*60, його не було, запропонували інший розмір 90*70, взяли його. Легкий в збиранні, досить гарна якість, механізм розкладання добре функціонує. Поки максимально задоволені - далі час покаже
- Переваги:
- Швидко відправили, легко збирати, гарна якість матеріалів
- Недоліки:
- Поки не виявили