Відгуки покупців про Комплект посібників НУШ: Атлас і контурна карта з географії для 6 класу

Оцінка користувачів 5/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  100% позитивний, 0% нейтральний, 0% негативний.
    Усі 34 відгуки свідчать про виключно позитивний досвід клієнтів щодо замовлення цього товару. Покупці найчастіше відзначають високу якість атласів і карт, надзвичайно швидку доставку, уважне і відповідальне обслуговування з боку продавця. Жодних скарг або негативних зауважень не було виявлено.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анастасия В***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дуже дякую за замовлення))

Переваги:
    Надійний і ввічливий продавец, дуже все швидко!Дуже дякую за сервіс
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Щиро вдячна за оперативність, якість та високий рівень обслуговування! Замовлення відправлено в день оплати і вже наступного дня було в мене. Буду звертатись в подальшому!

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно читати такий відгук. Завжди раді допомогти. Приємного користування!

• Наталья И***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Все супер. Товар Відповідає зазначеному опису. Замовлення отримали швидко. Рекомендую.

Переваги:
    Все швидко
    Недоліки:
    Не було
    • Продавець  CКС

Щиро дякуємо за вашу позитивну оцінку!
      Ми завжди прагнемо, щоб наші товари повністю відповідали опису та доставлялися максимально швидко. Ваша рекомендація - найкраща винагорода для нашої команди.
      Сподіваємось, що й надалі наша співпраця буде такою ж приємною та ефективною. Будемо раді бачити вас знову!

• Михаил Б***

Все отлично

Дякуємо за відгук!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дуже хороший продавець. Замовлення відправили у той же день. Рекомендую!

• Продавець  CКС

Дякуємо за чудовий відгук! Ми завжди намагаємося забезпечити швидку обробку замовлень та високий рівень сервісу. Раді, що ви залишилися задоволені!

• Семчук І***

Все наявності. Швидко доставили

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що все сподобалося. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

• Алекс

Гарно надрукований якісний товар

Переваги:
    Ціна-якість
    • Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю товару. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ірина К***

Дякую.
    Атлас та Контурна карта якісна та чудова.
    Дитина задоволена.

• Продавець  CКС

Дякуємо за відгук! Раді, що ви і ваша дитина задоволені! Бажаємо успіхів у навчанні!

• Добрая Л***

Всім задоволена

Дякуємо за відгук!

• Анна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дуже задоволена замовленням! Дуже гарна якість, швидка доставка. Всім рекомендую!

• Продавець  CКС

Ми дуже раді, що товар вам сподобався!

• Надіч
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Комплект гарний. Дуже знадобився при виконанні д/з. Оперативна відправка. Рекомендую

Переваги:
    Два за ціною одного
    • Продавець  CКС

Доброго дня! Ми дуже раді, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. З повагою, Микола та команда СКС.

• Альона Є***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Прийшло все дуже швидко, товар у прекрасному стані. Рекомендую!

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені товаром і швидкою доставкою. Завжди раді допомогти!

• Заира В***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дякую, все прийшло ціле та швидко.

• Продавець  CКС

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування та вдалого навчального року

• Христина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дякую ,товар прийшов швидко все сподобалось.

Переваги:
    Швидко прийшов товар

• Мар'яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Оперативно, швидко доставили. Жодних проблем. Атласи відповідно упаковані, прийшли без пошкоджень. Якість товару відмінна. Рекомендую і атласи до покупки, і продавця до співпраці.

Переваги:
    Атласи відповідної якості, згідно вимог чинної програми. Відправили швидко.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  CКС

• Валерия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Продавця рекомендую, відмінний сервіс, якісний товар. Дякую!

Переваги:
    Швидка відправка, якісний товар

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
    Переваги:
    Швидка доставка. Товар відповідає дісності
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  CКС

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дуже вдячна за оперативне оброблення замовлення і швидку відправку. Продавець одразу відповідав на питання стосовно замовлення. Атласи оригінальні, бо в деяких магазинах продають наче і такі самі, але логотип нова українська школа наклеєний і відрізняється нумерація сторінок. Ще раз вдячна.

Переваги:
    Швидка обробка замовлення, оригінал
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  CКС

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Замовляла дитині атлас з контурною картою для 6 класу. Товар відповідає фото на сайті. Зробила замовлення пізно ввечері. Відправили зразу на наступний день. Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Швидка доставка

• Татьяна А***

Заказала товар
    Продавец сразу написал
    И в тот же день отправил

Переваги:
    Красивый ,красочный атлас и контурная карта

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дякую за швидку доставку, все відмінно

• Інна З***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дякуємо Вам! Все дуже швидко.

Переваги:
    Все дуже швидко

• Алина Е***

Швидка доставка, все зручно

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дякуємо Вам! Все вчасно, швидко , рекомендуємо!

• Константин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Заказ пришел быстро и в полной комплектации, остались довольны

Переваги:
    Быстро
    • Продавець  CКС

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Хорошего качества атлас и карты, быстрая доставка

• Володимир П***

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Товар відповідає оголошенню. Якість гарна. Дякую.

Переваги:
    Якість

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Дякую за швидку доставку.
    Карти і Атлас належної якості за шкільною програмою.

Переваги:
    Швидка доставка, якість товару
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  CКС

• Юрій Ш***

Дуже гарні карти

• Ірина К***

Добрий день.

Дяку що так швидко реагуєте на замовлення.

Все отримала в чудовому стані.

Дякую.

Переваги:
    Дуже швидко.
    • Продавець  CКС

• Білоконєва Р***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Все добре, відправляють швидко.

Переваги:
    Відповідає опису.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  CКС

• Юлія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Атлас та карта гарної якості,відповідають шкільній програмі. Продавець швидко вийшов на зв'язок. Якісне обслуговування. Дякую за оперативну відправку.

• Олеся З***

Все чудово. Яскраві малюнки в атласі. Головне, що все за програмою НУШ

• Сергій Г***
    Продавець: CКС. Рік видання: 2025

Товар хороший

Переваги:
    Дешево у порівнянні з іншими продавцями
    Недоліки:
    Довго чекали изамовлення.
    • Продавець  CКС

Добрий день. Щиро дякуємо за відгук. Зі своєї сторони ми відправляємо замовлення в той же день чи на наступний робочий день після отримання замовлення. Ми даємо своїм клієнтам вибір серед служб доставки Нова Пошта або ж УкрПошта. На швидкість доставки поштових операторів ми повпливати не можемо, Приємного користування.