Відгуки покупців про Комплект посібників: Атлас і контурна карта з географії для 10 класу
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
Швидка доставка,відповідає опису,дякую
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
Швидко доставили комплект посібників. Атлас та контурна карта підходять.
- Переваги:
- Швидко доставили.
- Продавець CКС
Дуже приємно, що комплект посібників - атлас та контурна карта - повністю відповідають вашим очікуванням. Ми завжди приділяємо особливу увагу якості та оперативності доставки, тому для нас важлива кожна позитивна оцінка.
Дякуємо, що обрали наш магазин, і сподіваємось, що придбані матеріали стануть корисним помічником у навчанні.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
Рекомендую
- Переваги:
- Відповідає опису, швидка доставка.
- Продавець CКС
Щиро дякуємо за вашу позитивну оцінку та час, приділений написанню відгуку! Ми завжди намагаємось, щоб наші товари доставлялися максимально швидко. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
Усе підійшло, нічого не переплутали, без ніяких заморочок, я задоволений
- Переваги:
- Товар
- Недоліки:
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що все підійшло та ви задоволені покупкою. Чекаємо на вас знову!
- ТаїсіяВідгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
Чудовий комплект- швидко і, головне, вчасно доставили. А ще в магазині допомогли зібрати повний набір для 10 класу одразу. Дякую) Рекомендую магазин.
- Переваги:
- Клієнтоорієнтовні. Комплект новенький)
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування та вдалого навчального року
- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: CКС. Рік видання: 2025
Усе як на фото
- Переваги:
- Швидко оформили та відправили замовлення
- Продавець CКС